- 17 Aralık 2015
- 26.861
- 49.007
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.821
Ben demistimBendehep böyle gibiydim aslındakimdi hatırlamıyorum biri kaldır nolur dedi sanki de öyle kaldırmıştır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demistimBendehep böyle gibiydim aslındakimdi hatırlamıyorum biri kaldır nolur dedi sanki de öyle kaldırmıştır
![]()
Evet 3.gunumDeniz demişti sanırım
Oruç da yok herhalde sana erken bayram ettin herhalde
Elimdekileri okuyunca alacağım. Dizi izliyoruz kocamla.Pazar günü de değil ki niye bu sessizlik
filmdelisi ablan mi geldi
chamallows kitaplara mi sardin
Khomyuk grange konusunda bı karara vardın mi
İyi seyirlerElimdekileri okuyunca alacağım. Dizi izliyoruz kocamla.
Yok canim buralardayim ben, khomyuk uyumustur sanirim.Pazar günü de değil ki niye bu sessizlik
filmdelisi ablan mi geldi
chamallows kitaplara mi sardin
Khomyuk grange konusunda bı karara vardın mi
Khomyuk dizi izliyormuş eşiyleYok canim buralardayim ben, khomyuk uyumustur sanirim.
Filmde muhtemelen film izliyodur![]()
En gec 20 20.15 gibi yataga geciyoruz, 15 20 dk kitap okuma anlatma suremiz var.Khomyuk dizi izliyormuş eşiyle
Denizin uyku saati var mı kaçta yatıyor ?
Ay harikaEn gec 20 20.15 gibi yataga geciyoruz, 15 20 dk kitap okuma anlatma suremiz var.
45 gece uykuya dalmis oluyo genelde.
Sabaha kadar kesintisiz uyuyo, cok nadir arada bi uyaniyo ruya gorup korkarsa, ama geri uyumadigi olmuyo hic en fazla 5. 10 dk yatakta donup geri yatiyo.Ay harika
Peki kesintisiz uyuyor mu
Allah nazardan korusun kaçta uyanır öyle erken yatinca
Benimki de 9.30da yatar 8.30fa kalkardı şimdi ramazan davulcusuna uyanıp beni çağırıyor. Sabah akşam adama küfrediyoruzSabaha kadar kesintisiz uyuyo, cok nadir arada bi uyaniyo ruya gorup korkarsa, ama geri uyumadigi olmuyo hic en fazla 5. 10 dk yatakta donup geri yatiyo.
7. En geç 8 de kalkiyo
Geri uyutabiliyor musunBenimki de 9.30da yatar 8.30fa kalkardı şimdi ramazan davulcusuna uyanıp beni çağırıyor. Sabah akşam adama küfrediyoruz![]()
Bizim buralarda davulcu yok, dikmende de denk gelmedim hic.Benimki de 9.30da yatar 8.30fa kalkardı şimdi ramazan davulcusuna uyanıp beni çağırıyor. Sabah akşam adama küfrediyoruz![]()
Uyuyor yazık da benle uyumak istiyor, tutulup kalkıyorum sabahlarıGeri uyutabiliyor musun
Burada da bitse keşkeBizim buralarda davulcu yok, dikmende de denk gelmedim hic.
Evet. Pil ve pipet almak da yasak.Kizlar marketlerde ped almak falan yasakmiymiş ?
Allah allah ne alaka ya ?Evet. Pil ve pipet almak da yasak.
Oğlanın pipeti bitmiş alamadım. Homurdandım kasada, yazık kasiyerde diyor bugün herkesin siniri burnunda gerçektem![]()
Şu süreçte bana aklı başında bir yasak söyleyemezsin ki. Vatandaşa hayatı dar edelim dedilerAllah allah ne alaka ya ?
O ne sacma sey hangi amaca istinaden yasak ?
Ya vallahi ben anlayamiyorum artik bazı şeyleri, idrak kapasitemi aşiyorŞu süreçte bana aklı başında bir yasak söyleyemezsin ki. Vatandaşa hayatı dar edelim dediler