• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sinir doktor söylemedi :işsiz:
Allaha şükür ikili testte sorun çıkmadı Khomyuk ona sevindim 20 gün sonra gel cinsiyet için dedi
Kız o zaman ya. Oğlan erkenden gösteriyor. Bemimki 12. Haftada net gösterdi. Kendi gözümüzle gördük hatta. Kız geç gösterir derler

Kız o zaman ya. Oğlan erkenden gösteriyor. Bemimki 12. Haftada net gösterdi. Kendi gözümüzle gördük hatta. Kız geç gösterir derler
Onun sebebi, erkek cinsel organın gelişimi biraz daha geç oluyormuş.
Eğer erkekse zaten hemen değişim başlıyor, kız ise cinsiyet oluşmadan önce ile sonra arasında benzer yapıda oluyor.

Bi tahminde bulunmadı ki canım belkide biliyo ama haftası erken diye demedi bilmiyorum artık oğlum diye seviyorum kıza dönerse biraz zor alışacak dilim galiba 😁

Onun sebebi, erkek cinsel organın gelişimi biraz daha geç oluyormuş.
Eğer erkekse zaten hemen değişim başlıyor, kız ise cinsiyet oluşmadan önce ile sonra arasında benzer yapıda oluyor.
Google gibi kadınsın film 😁 şunu mu demek istemiştiniz diye Bi başlıyorsun aydınlatmaya bazen hayret ediyorum 🧿

İkili teste yazan o kadar yüksek mi sanki daha düşük hatırlıyorum 50 -30 -70 gibi aradan tabı 11 sene gectı belki değişmiştir🤷‍♀️

Ahahah 😁 sen sille yiyecek Bi kadın gibi gelmiyorsun bana nedense
Çok okurmusun araştırırmısın yoksa yaşanmışlıklarına mı borçlusun film
İkisi de, meraklıyımdır.
Allah tarafından da manyak çeken, başına gelmedik iş kalmayan bir insanım, babamdan geçme dna bu😅

Saçma sapan gereksiz bilgiler yüklü beynim ama tabii rast geliyor aslında, öyle entellektüel biri falan değilim, yanlış tanınmak istemem😂
Tarih, coğrafya, bilim ve teknoloji gibi meselelerde sıfır bilgiye yakınımdır.
İlgi ve bilgi alanlarım denk geliyor😊

Back