Geçinemeyenler kulübü

Ay ayvalık denizi de buz gibi ben hiç
Tat alamadım ya. Cunda güzel ama denizi soğuk yaa.
Ben datça seviyorum
Datcaaaa

Ama Dalyandan nefret ettim
Her taraf sazlık her taraf sivrisinek

Yaşlılar alanı gibi sakin

Ne güzel Şanslısın babanin yazligina da gidersin arada .

Ta kendisi
Yedi aylık şahane evliliğine bir şans daha verecekmiş de inanmış gibi yaparken inanmak da istiyormuş ondan bi daha konu açmış
Zaten başına böyle bir şey gelen, gelip konu açıyorsa tek sebebi iç rahatlamasıdır.
Birkaç kendi gibi çıkacak ‘bozma sen yuvanı geçmiş bitmiş diyecek’ o teselliyi arıyor.
Hangi aklı selim insan, mahkemeden önce kk ya sunar olayı, boşanmayacaksa?

Bekledikleri cevabı da alamıyorlar.
Yine de ruh yorgunluğu be film. Sürekli şüpheyle yaşanamaz ki. Sürekli bir endişe yine bir şeyler mi karıştırdı derdi.

Bekledikleri cevabı da alamıyorlar.
Yine de ruh yorgunluğu be film. Sürekli şüpheyle yaşanamaz ki. Sürekli bir endişe yine bir şeyler mi karıştırdı derdi.
Bana göre aldatılmadan sonra evliliğe devam etmek zor olan zaten.
Herkes boşanmalı mı, kendi bilir ama ben tahat insanım.
Kafamda kuşkuyla, şöyle böyle miyle yaşayamam, kendimi hasta edemem.
Ağlarım, üzülürüm hadi 1 sene en olmadı 3 sene fakat hayatımı kurtarırım.

Kendi de biliyor aslında içten içe de işte.
Benim bir arkadaşım öyle aldatıldı, aldatıldığı kadınla telefonda çirkin konuşmalar yaşadı. Kadın git kocana sor hesabını dedi. Sonra ne hikmetse çat hamile kaldı. Nasıl bir şeyse o dönemde bir de sevişiyorlar. Çocuğu şimdi neredeyse 3 oldu. Yenisine hamile kalmış. Bilmiyorum içi rahat mıdır çok samimi değiliz, şu an dışardan huzurlu görünüyor. Belki de yapabilen de vardır. Ama ben paronaya yapar kendime de ona da huzur vermem biliyorum.

Ya sen deli misin, benim koca geç çıktığına kızacağım diye bazen daha yeni çıkacağı zaman ‘çıktım gelirim 15 dk ya’ derdi, o an bilr kafayı yerdim yalan söylüyorsun diye.
Ha basar, 15 dk da gelirdi ama sonuç olarak daha çıkmamış olurdu ofisten.

Hala her ‘çıktım’ dediğinde aklıma türlü türlü iş gelir ki, aldatılacağım yani
Bakırköye gider sonum.

Gidecek yerimi yok acaba bu insanlarin, bosanmaktanmı utaniyorlar anlamadim

Kız sen kıskançmısın

Kız sen kıskançmısın
Ay yok, bakıcı vardı o zamanlar ve kadın 6 da gidiyordu.
Benim koca o çıkarken evde olmak zorundaydı, 2 sine bakamazdım tek
Gerçi hala akşam yemeği vaktine yetişemezse deliririm, yetişecek bana ne.
İş güç yok, tüm gün takılıyor, bir zahmet 6 da o sofrada yemek yenecek, çocuklarımın düzeni onun keyfine bozulamaz.

Hiç işim olmaz kıskançlıkla, evlenene kadardı onlar.

Anladim, ben mesaji okuyunca sanki ciktim diye yalan soyledi kimleydin diyomussun gibi algiladim

Anladim, ben mesaji okuyunca sanki ciktim diye yalan soyledi kimleydin diyomussun gibi algiladim
Öyle olmuş, haklısın
Böyle saat konusunda takıntılarım var, aslında her yere geç kalan insanımdır ama çocukların hayatındaki düzen şaşmasın istiyorum.
Yemek saatleri, ara öğün saatleri, uyku banyo saatleri falan, hepsi düzenli olsun ki acelesiz, rahatça keyif alarak yapılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…