- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.541
DatcaaaaAy ayvalık denizi de buz gibi ben hiç
Tat alamadım ya. Cunda güzel ama denizi soğuk yaa.
Ben datça seviyorum
Evet msb ye bagli calistiklari icinA hayırlı olsun eşine işinden dolayı mı çıktı?
Yunan rakısıUzo neymiiis
Ne güzel ŞanslısınTurdu evet. Santoriniye de mykonosa da bayıldım ben. İnsanları da tahmin ettiğimden sıcaktı. Uzo almaya girdiğimiz yerdek adam Türk olduğumuzu anlayınca bize onları turistlere satıyoruz sizde bizdensiniz onu bırakın bundan alın fln demişti. Genel anlamda çok sevdim. Oğluşla da gitmeyi hayal ediyorum bu zıkkım biterse. Aslında datça tarafında babamın yazlığı var oradan günübirlik kos a da gidiyorlardı pandemiden önce.
Geçen sene gidemedik ama bu sene gideceğim umarım. Uzun süre kalamıyoruz gerçi de evin kendi ufak bahçesi geniş. Ablalarım abim gelirse sığamıyoruzNe güzel Şanslısınbabanin yazligina da gidersin arada .
şu eskortla ve arkadaşıyla yapılan eylemle aldatılan kadın mı?Aldatılan abla dönmüş geri kocişime inanıyım mı diyor. Arkadaşım atmış yalanına inansam mı diyor
Ta kendisişu eskortla ve arkadaşıyla yapılan eylemle aldatılan kadın mı?
Zaten başına böyle bir şey gelen, gelip konu açıyorsa tek sebebi iç rahatlamasıdır.Ta kendisi
Yedi aylık şahane evliliğine bir şans daha verecekmiş de inanmış gibi yaparken inanmak da istiyormuş ondan bi daha konu açmış
Bekledikleri cevabı da alamıyorlar.Zaten başına böyle bir şey gelen, gelip konu açıyorsa tek sebebi iç rahatlamasıdır.
Birkaç kendi gibi çıkacak ‘bozma sen yuvanı geçmiş bitmiş diyecek’ o teselliyi arıyor.
Hangi aklı selim insan, mahkemeden önce kk ya sunar olayı, boşanmayacaksa?
Bana göre aldatılmadan sonra evliliğe devam etmek zor olan zaten.Bekledikleri cevabı da alamıyorlar.
Yine de ruh yorgunluğu be film. Sürekli şüpheyle yaşanamaz ki. Sürekli bir endişe yine bir şeyler mi karıştırdı derdi.
Tam istediği değilmiş demek, biraz ‘sen gibi kadın dururken’ vs deseydin, burnunu sürt kıymetini anlasın cart curt çekseydin, ederdi belki.İstedigi cevabi yazdim bir teşekkür bile etmedi bana
Ya sen deli misin, benim koca geç çıktığına kızacağım diye bazen daha yeni çıkacağı zaman ‘çıktım gelirim 15 dk ya’ derdi, o an bilr kafayı yerdim yalan söylüyorsun diye.Kendi de biliyor aslında içten içe de işte.
Benim bir arkadaşım öyle aldatıldı, aldatıldığı kadınla telefonda çirkin konuşmalar yaşadı. Kadın git kocana sor hesabını dedi. Sonra ne hikmetse çat hamile kaldı. Nasıl bir şeyse o dönemde bir de sevişiyorlar. Çocuğu şimdi neredeyse 3 oldu. Yenisine hamile kalmış. Bilmiyorum içi rahat mıdır çok samimi değiliz, şu an dışardan huzurlu görünüyor. Belki de yapabilen de vardır. Ama ben paronaya yapar kendime de ona da huzur vermem biliyorum.
Gidecek yerimi yok acaba bu insanlarin, bosanmaktanmı utaniyorlar anlamadimKendi de biliyor aslında içten içe de işte.
Benim bir arkadaşım öyle aldatıldı, aldatıldığı kadınla telefonda çirkin konuşmalar yaşadı. Kadın git kocana sor hesabını dedi. Sonra ne hikmetse çat hamile kaldı. Nasıl bir şeyse o dönemde bir de sevişiyorlar. Çocuğu şimdi neredeyse 3 oldu. Yenisine hamile kalmış. Bilmiyorum içi rahat mıdır çok samimi değiliz, şu an dışardan huzurlu görünüyor. Belki de yapabilen de vardır. Ama ben paronaya yapar kendime de ona da huzur vermem biliyorum.
Kız sen kıskançmısınYa sen deli misin, benim koca geç çıktığına kızacağım diye bazen daha yeni çıkacağı zaman ‘çıktım gelirim 15 dk ya’ derdi, o an bilr kafayı yerdim yalan söylüyorsun diye.
Ha basar, 15 dk da gelirdi ama sonuç olarak daha çıkmamış olurdu ofisten.
Hala her ‘çıktım’ dediğinde aklıma türlü türlü iş gelir ki, aldatılacağım yani
Bakırköye gider sonum.
Ay yok, bakıcı vardı o zamanlar ve kadın 6 da gidiyordu.Kız sen kıskançmısın
Anladim, ben mesaji okuyunca sanki ciktim diye yalan soyledi kimleydin diyomussun gibi algiladimAy yok, bakıcı vardı o zamanlar ve kadın 6 da gidiyordu.
Benim koca o çıkarken evde olmak zorundaydı, 2 sine bakamazdım tek
Gerçi hala akşam yemeği vaktine yetişemezse deliririm, yetişecek bana ne.
İş güç yok, tüm gün takılıyor, bir zahmet 6 da o sofrada yemek yenecek, çocuklarımın düzeni onun keyfine bozulamaz.
Hiç işim olmaz kıskançlıkla, evlenene kadardı onlar.
Öyle olmuş, haklısınAnladim, ben mesaji okuyunca sanki ciktim diye yalan soyledi kimleydin diyomussun gibi algiladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?