- 17 Aralık 2015
- 26.865
- 49.015
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.561
Bende cok severim yemek saatlerinin duzenli olmasini falan.Öyle olmuş, haklısın
Böyle saat konusunda takıntılarım var, aslında her yere geç kalan insanımdır ama çocukların hayatındaki düzen şaşmasın istiyorum.
Yemek saatleri, ara öğün saatleri, uyku banyo saatleri falan, hepsi düzenli olsun ki acelesiz, rahatça keyif alarak yapılsın.
Bize onuda vermiyo şukur etmiyosunuzNe oldu geçinebildik mireyiz 1100 tl dağıtiyormus yaşadık bak nasil gecinicez şimdi verirlerse
Hadi ben kaçtım o zamanBize onuda vermiyo şukur etmiyosunuz
Niye kucumsuyosunuz 1100 lirayi biz o parayla ev gecindirip kredi odeyip löp lop et yiyip en kaliteli sekilde besleniyoruz, begenmiyorsaniz begendiginiz gavur ulkelerine gidin
1100 ü birakta gitHadi ben kaçtım o zaman
Çatır çatır yicem1100 ü birakta git
Çifter çifter atmışım mesajı daGidecek yerimi yok acaba bu insanlarin, bosanmaktanmı utaniyorlar anlamadim
Yok bir de memurdu sabit geliri de vardı düşün. Boşasa yeniden aşık olcaktı belki de.Gidecek yerimi yok acaba bu insanlarin, bosanmaktanmı utaniyorlar anlamadim
Gencte sanirim degil mi daha 20 li yaslarda heralde.Yok bir de memurdu sabit geliri de vardı düşün. Boşasa yeniden aşık olcaktı belki de.
O olay olduğunda 31 yaşındaydı. Tekrar denemek zor geldi sanırım. Sanki şimdi ayrılsam daha iyisi mi gelecek yaşta geçiyor bari çocuk yanıma kar kalsın diyorlar genelde sanırımGencte sanirim degil mi daha 20 li yaslarda heralde.
Boyle tuhaf tuhaf fantazileri olan insanlar bir birlerine zamk gibi yapisir genelde.
Kafa ayni calistigindan.
E ozaman da hayat boyu cocuk yuzunden o adamla gorusmek zorunda kaliyorlar.O olay olduğunda 31 yaşındaydı. Tekrar denemek zor geldi sanırım. Sanki şimdi ayrılsam daha iyisi mi gelecek yaşta geçiyor bari çocuk yanıma kar kalsın diyorlar genelde sanırım
Son genelgeyi duydunuz mu? Oyuncak kırtasiye de yasaklanmış. Çok tuhaf bir durum oldu bu pandemi önlemleri(!)
Esnaf odaları onunla ilgili de açıklama yapar yakında onu da kapatırlar. Zaten sinir kalmadı kimsede bir de böyle iyice geriyorlar hepimizi. Kumandamın pili bitse alamayacağım şimdi çünkü ihtiyaç değil.heralde amaç herşeyi sanaldan almak bütun mağazalari marketleri kapatmak
A 101 lerde falan kampanya gunlerinde izdiham olustugu icin olabilir,elektronik zuccaciye satisida yasaklandi marketlerde.Son genelgeyi duydunuz mu? Oyuncak kırtasiye de yasaklanmış. Çok tuhaf bir durum oldu bu pandemi önlemleri(!)
Ay bayyyyildim kadının cevabınaA 101 lerde falan kampanya gunlerinde izdiham olustugu icin olabilir,elektronik zuccaciye satisida yasaklandi marketlerde.
Ptt ye gidip geldim 1 saat kadar önce sokaklar resmen ana baba gunu polis bir tane cocuklu kadini cevirdi, cocukla cikamazsiniz diyo.
Kadin soyle bir etrafi a bakti suan sokaktaki tek Tehlikeli sey benim cocugum mu yani dedi hic bisey diyemediler
Bende icimden helal olsun abla yaaa dedim, umarim ceza yememistirAy bayyyyildim kadının cevabına
Helal olsunorada olsam ne gülerdim ya
Bunlar gerekli yerlere müdahale etmeyipBende icimden helal olsun abla yaaa dedim, umarim ceza yememistir
Bizim burda yok vallaGeçinebiliyorum diyen varsa gerçekten gelip benide geçindirsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?