- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.253
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.501
E sen tatildesin sayılır, her hafta sonu çeşme ya da mordoğana günübirlik bile gidilir.Bende gitmek istiyoruuuum
Tamamdır, montessori olacak başka bir şeye gerek yok.Zamanı gelince çocuk odasına yardım edersinnasıl bı oda olacağını bilemiyorum
Bı alayım uzuuuunca kullansın kardeşi gelince aynı odayı kullanacaklari şekilde olsun istiyorum filan .
5 yılda bir yatak mobilya filan degisemem
filmdelisi
E sen tatildesin sayılır, her hafta sonu çeşme ya da mordoğana günübirlik bile gidilir.
Mis gibi.
Mugladaki evi gunluk kiraya versene zounluGidiyoruz gitmezmiyiz
Muğla Marmaris'e de gidiyoruz günübirlik.muglada boşta ev var.
çeşmeyede günübirlik gidiyoruz
Ama günübirlik olayini kayınvalidem ve eşimin teyzeleriyle , arkadaşlarımizla ve benim ailemle yaptığımızda seviyorum
esimle tatil söz konusuyken İzmir'de geçirmek istemiyorum asla
Çıkalım gidelim muglaya Aydın'a balikesire
Karadeniz turuna ne bileyim başka yerlere
gidip büyük otel yada butik otelde bambaşka bir ortamda olmak istiyorum tamamen .
Acaba kimin kalkis sekli dogru lan yaGünaydııın, ne tatlı bir muhabbeti kaçırmışım
Bu arada o gıcık olduğunuz sabah mutlu kalkan kişi benim. Eşim sizin gibi sessiz ve suratsız kalkar ben günayydıın diye şakırım. Tam bir sabah insanıyımdır. Oğlan da bana çekmiş. İkimiz 2 taraftan vıcık vıcık sevgi seli uyandırıyoruz, sinir oluyor yazık ama ses de edemiyorTers ters kalkar kahvaltısı bitene kadar muhattap almaz bizi
Sizin gene Bi kalkış şekliniz var benim Bi günüm Bi günü tutmuyorAcaba kimin kalkis sekli dogru lan ya
Sen şu an hormon bombardımanındasın normal normalSizin gene Bi kalkış şekliniz var benim Bi günüm Bi günü tutmuyor
Khomyuk artık öyle bi duruma geldim ki bazen televizyonda birsey görsem bile gözümden yaş pıt sonra onu görünce gülme geliyo ağladığın şey de bumu kız diyeSen şu an hormon bombardımanındasın normal normal
Öff bende acayip sulu gözdüm hamileyken, milletin gulme krizine girdigi seyde bile aglamaya bahane bulurdum.Khomyuk artık öyle bi duruma geldim ki bazen televizyonda birsey görsem bile gözümden yaş pıt sonra onu görünce gülme geliyo ağladığın şey de bumu kız diyesabahları zaten her gün ayrı Bi hayata uyanıyorum
Öff bende acayip sulu gözdüm hamileyken, milletin gulme krizine girdigi seyde bile aglamaya bahane bulurdum.
Banyoya kendimi kapatir aglardim artik utaniyodum insan icine cikmaya
Dogurduktan 2 ay sonra falanbanyo iyiymiş ama not ettim bunu
Ne zaman geçiyo doğurunca mı yoksa lohusalık da var mı
Asıl doğrunca gör sen, hamilelikte östrojen fazla doğurunca proklaktin geliyor. Tam geliyorbanyo iyiymiş ama not ettim bunu
Ben, yavrulu şeylere dayanamazdım.banyo iyiymiş ama not ettim bunu
Günübirlik marmaris yormuyor mu?Gidiyoruz gitmezmiyiz
Muğla Marmaris'e de gidiyoruz günübirlik.muglada boşta ev var.
çeşmeyede günübirlik gidiyoruz
Ama günübirlik olayini kayınvalidem ve eşimin teyzeleriyle , arkadaşlarımizla ve benim ailemle yaptığımızda seviyorum
esimle tatil söz konusuyken İzmir'de geçirmek istemiyorum asla
Çıkalım gidelim muglaya Aydın'a balikesire
Karadeniz turuna ne bileyim başka yerlere
gidip büyük otel yada butik otelde bambaşka bir ortamda olmak istiyorum tamamen .
Dogurduktan 2 ay sonra falan
Bi sene miAsıl doğrunca gör sen, hamilelikte östrojen fazla doğurunca proklaktin geliyor. Tam geliyorben bir sene lohusaydım bir sene
Filmmm yaBen, yavrulu şeylere dayanamazdım.
Mesela belgesel izliyoruz, yavruyu kapan timsah cart curt...
Sanırsın ailemi kaybetmişim, böhür böhür ağlardım.
Zeki kocam da benle dalga geçmek için durduk yere ‘bir gün bir ceylan varmış, bunun tatlı mı tatlı yavrucuğunu...’
Eskilerin doğur da gör dediğini anlıyorsun zaten.Deniz bulantım falan da öyle biliyomusun Bi gün çok iyiyim ertesi gün Bi lokma yiyemiyorum aynı uyku gibi sanırım bu betahcg den kaynaklanıyor 12.haftaya kadar sanırım iki günde Bi artıyo ya 12den sonra olmaz inşallah
Bi sene miahbap olmuşsunuz siz Bi senede hamilelik de 2 sene aboo
Filmmm ya
Eşin de biliyo işini belki sana mesaj vermeye çalışmıştır sen o an anlamamışsındır
Ya sen baya töbelisin gibiEskilerin doğur da gör dediğini anlıyorsun zaten.
Kayınvalideme doğsa da keşke sevsek derdim bitse keşke diye sabırsızlanırdım. Kayınvalidem de güler geldi mi bi daha huzur kalmıyor acele etme tadını çıkar derdi. İçin için sinirlenirdimHaklıymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?