Geçinemeyenler kulübü

Kizlar eşime aşi sirasi geldi biontech olacak, bu aşi canli virus ya bana bulasma ihtimali olurmu ki
Nasıl yani zannetmiyorum eğer düşündüğün gibi birsey olsa aşı olan aileden Bi kişi varsa diğerleri risk altında gibi birsey oluyo

Yok Muğlada evimiz var dedim ya yukarıda.

Kayinvalidemle günbirlik İzmir yaparız genelde buraya annesine kalır gelmeye o zaman yapıyoruz . veya günübirlik Marmarisi yapariz teyzelerle birlikte o zaman da Muğla'da eşimle evimiz var .

Kendi akrabalarım olsa cekemem zerre de sevmiyorum lanetleri .

Ama bunlar çok eğlenceli çok yaşam dolu insanlar
Yazın bı 10 günü beraber geçiriyoruz.

Göcek ve dtacaya gittim
Selimiye ve turunç bölgesini bilmiyorum sanırım .

Aslında bu yaz didimi keşfetmek istiyor gibiyim Muğla gez gez bitmiyor evet ama Aydın'a bitek arkadasima kalmaya gitmiştim didimi Kuşadası Mavişehir hiç görmedim
Çok öven var gerçi beklentileri ne neden beğendiler ben begenecekmiyim bakalım bilemiyorum.
Muglaya İzmir'e göre fazla sıcakmiş ,öyleyse illallah edip bidaha da Didim'e gelmem diyebilirim

Anlamadim ki tokattan aldim 2. Randevuyu ama bir cok sehir vermiyo
Yavrum aşı olmaya başka şehre mi gidilir, nerede olduysa ikinci dozu o şehirde var mutlaka diyorum ya, mecburen var yani.
İlkini olsun, iki hafta geçsin öyle bakarsın.

Bide Yunan adalarına gitmeyi çok istiyordum
Gidemedik
Gitmeye değer miydi acaba ?

Didim’de bir şey yok bana göre, kuşadasında da öyle.
Doğa güzelliği olan, küçük yerler ilgimi çekiyor benim.
Yoksa hepsi zaten marmaris merkez gibi, şehir yani anlamsız.
Üst taraflara da çık aynı şekilde, bana kalırsa didim ya da ada yerine ayvalık, asos tarafları daha cazip.

Biz yeni evliyken kısacık gittik. Toplamda dört gece. Çok memnun kalmıştım. Ki normalde gemi sevmem ben ona rağmen sevmiştim.
Yaaaa
En güzel ada hangisiydi
Tura katilmistiniz değil mi ? Başka yolu yok sanırım ya da ben bilmiyorum

Bide Yunan adalarına gitmeyi çok istiyordum
Gidemedik
Gitmeye değer miydi acaba ?
Bir sürü ada var, günübirlik geçebileceklerin de var.
Gemi turuyla gittim ben, gemi olmasa gitmem şahsen.
En sevdiğim mykonos oldu, denizi ve doğasıyla.
Millet santorini manyağı niyeyse, samos falan günlük geçilen adalar diye biliyorum.

Ya değil mi annemde çok merak ediyordu balikesiri
Gidelim o tarafa bı üç beş gün .
Yazın yasak koymayacaklar turizmi kimse durdurmaz belli bu.
Kisisel onlemlerimizi alarak gezeceğiz artık.
Aşılarını da oldular
Cok şükür annemlerden yana korkum kalmadı da artik

Aaa

Yavrum aşı olmaya başka şehre mi gidilir, nerede olduysa ikinci dozu o şehirde var mutlaka diyorum ya, mecburen var yani.
İlkini olsun, iki hafta geçsin öyle bakarsın.
Kız yok, birinciyi oldu 2.nin gunu yaklasti zaten sivasta olacagi icin oraya gitmek sorun degil yakin ilcede olacaklar tokata.
Benim anlamadigim mevzu şu ayni sistem tokata randevuyu veriyoken ankaraya neden vermiyo bunu merak ediyorum.
Ankarada biontech mi yok diyecegim aha yarin esim biontech olmaya gidiyo anlamadim ki nasil bir sistemleri var

Yaaaa
En güzel ada hangisiydi
Tura katilmistiniz değil mi ? Başka yolu yok sanırım ya da ben bilmiyorum
Turdu evet. Santoriniye de mykonosa da bayıldım ben. İnsanları da tahmin ettiğimden sıcaktı. Uzo almaya girdiğimiz yerdek adam Türk olduğumuzu anlayınca bize onları turistlere satıyoruz sizde bizdensiniz onu bırakın bundan alın fln demişti. Genel anlamda çok sevdim. Oğluşla da gitmeyi hayal ediyorum bu zıkkım biterse. Aslında datça tarafında babamın yazlığı var oradan günübirlik kos a da gidiyorlardı pandemiden önce.

A hayırlı olsun eşine işinden dolayı mı çıktı?

Ay ayvalık denizi de buz gibi ben hiç
Tat alamadım ya. Cunda güzel ama denizi soğuk yaa.
Ben datça seviyorum

Uzo neymiiis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…