• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Öyle olmuş, haklısın😂
Böyle saat konusunda takıntılarım var, aslında her yere geç kalan insanımdır ama çocukların hayatındaki düzen şaşmasın istiyorum.
Yemek saatleri, ara öğün saatleri, uyku banyo saatleri falan, hepsi düzenli olsun ki acelesiz, rahatça keyif alarak yapılsın.
Bende cok severim yemek saatlerinin duzenli olmasini falan.
Ay bu annem beni öldurecek ya 😂😂
Zarrab ebruyu bosamis hadiseyle birlikteymis, hadiseye 3 trilyonami ne araba almis annem diyoki vee zarrab zarrab benide almazmi ki benim ne eksigim var diyo 😂😂😂 fazlan var 50 kilo kadar canim diyorum ne guzel iste diyo 😂😂😂

Ne oldu geçinebildik mi :KK53: reyiz 1100 tl dağıtiyormus yaşadık bak nasil gecinicez şimdi verirlerse :KK53:
Bize onuda vermiyo şukur etmiyosunuz
Niye kucumsuyosunuz 1100 lirayi biz o parayla ev gecindirip kredi odeyip löp lop et yiyip en kaliteli sekilde besleniyoruz, begenmiyorsaniz begendiginiz gavur ulkelerine gidin 😂😂

Yok bir de memurdu sabit geliri de vardı düşün. Boşasa yeniden aşık olcaktı belki de.
Gencte sanirim degil mi daha 20 li yaslarda heralde.
Boyle tuhaf tuhaf fantazileri olan insanlar bir birlerine zamk gibi yapisir genelde.
Kafa ayni calistigindan.

Gencte sanirim degil mi daha 20 li yaslarda heralde.
Boyle tuhaf tuhaf fantazileri olan insanlar bir birlerine zamk gibi yapisir genelde.
Kafa ayni calistigindan.
O olay olduğunda 31 yaşındaydı. Tekrar denemek zor geldi sanırım. Sanki şimdi ayrılsam daha iyisi mi gelecek yaşta geçiyor bari çocuk yanıma kar kalsın diyorlar genelde sanırım

O olay olduğunda 31 yaşındaydı. Tekrar denemek zor geldi sanırım. Sanki şimdi ayrılsam daha iyisi mi gelecek yaşta geçiyor bari çocuk yanıma kar kalsın diyorlar genelde sanırım
E ozaman da hayat boyu cocuk yuzunden o adamla gorusmek zorunda kaliyorlar.

Son genelgeyi duydunuz mu? Oyuncak kırtasiye de yasaklanmış. Çok tuhaf bir durum oldu bu pandemi önlemleri(!)

:işsiz::işsiz: heralde amaç herşeyi sanaldan almak bütun mağazalari marketleri kapatmak
Esnaf odaları onunla ilgili de açıklama yapar yakında onu da kapatırlar. Zaten sinir kalmadı kimsede bir de böyle iyice geriyorlar hepimizi. Kumandamın pili bitse alamayacağım şimdi çünkü ihtiyaç değil.

Son genelgeyi duydunuz mu? Oyuncak kırtasiye de yasaklanmış. Çok tuhaf bir durum oldu bu pandemi önlemleri(!)
A 101 lerde falan kampanya gunlerinde izdiham olustugu icin olabilir,elektronik zuccaciye satisida yasaklandi marketlerde.
Ptt ye gidip geldim 1 saat kadar önce sokaklar resmen ana baba gunu polis bir tane cocuklu kadini cevirdi, cocukla cikamazsiniz diyo.
Kadin soyle bir etrafi a bakti suan sokaktaki tek Tehlikeli sey benim cocugum mu yani dedi hic bisey diyemediler 😂

A 101 lerde falan kampanya gunlerinde izdiham olustugu icin olabilir,elektronik zuccaciye satisida yasaklandi marketlerde.
Ptt ye gidip geldim 1 saat kadar önce sokaklar resmen ana baba gunu polis bir tane cocuklu kadini cevirdi, cocukla cikamazsiniz diyo.
Kadin soyle bir etrafi a bakti suan sokaktaki tek Tehlikeli sey benim cocugum mu yani dedi hic bisey diyemediler 😂
Ay bayyyyildim kadının cevabına
Helal olsun 😂orada olsam ne gülerdim ya

Bende icimden helal olsun abla yaaa dedim, umarim ceza yememistir 😄
Bunlar gerekli yerlere müdahale etmeyip
Ardaa bı devriye geziyorlar heralde.
Çalışıyor görünmek için de mobesenin olduğu alanlarda filan kimi görseler yasak diyorlar gibi .
Bilemedim öyle düşünüyorum
Bı ara evden sahile yürüdük kimseye müdahale edildiği yok. Bı turladik. 8-10 km yürüyüş yaptık ve o yürüyüş boyunca bekcilerin dolandigini gördük.

Sahilde kokoreççi var nasıl canım çekmiş oturduk sipariş ettik siparişler geldi maskemi indirdim
Koşa koşa bekçi bir geliyor
Ta uzaktan göz temasındayim bana baka baka dotunu attira attira geliyor
Sanki olay var olay olsa o kadar koşmaz .
Geldi yanımda bı yandan soluklaniyo bı yandan hanfendieeeee maskeleri takalım diyor

Kokorec yiyeceğim ya hani ? Dedim.
Yedikten sonra takalım diyor .
Yani konuşmak için konusuyo resmen .
Ne alaka abi ya.

Back
X