Geçinemeyenler kulübü

aklimdan hep bu geciyor biliyomusun, bizler evde sokakta markette heryer de daha dikkatliyiz.
bence erkekleri, ergenleri iceri tiksinlar annelerle çocuklarini biraksinlar ortaliga 1 ayda bitiririz
Unutma ki senin yan komşun da anne, emin misin
Ben geçen marttan beri 1 (bir) kere parka götürdüm bebeleri, birkaç hafta önceydi.
Bir daha götüreceğimi sanmıyorum mesela, yanında fısfısı olmadan gezen insan var bu devirde.
Tamam ben aşırı huyluyum da burundan düşen maske takmakla koronadan kurtulunmuyor.

kızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?

onlar disarda olan kesim kız, ben evde duran ve bizim gibi evde dururken bile covit adini duyunca saygı duruşuna geçen annelerden bahsediyorum
ben denizi her gün cikariyorum yeterki hava guzel olsun ama tam tedbir.
maskesi olmayan tek bir çocukla oynatmiyorum azicik yaklasacak olsalar ya maske tak yada birlikte oynamayin diyorum
yerde kumda oynarlarken bile sosyal mesafe koyuyorum

kızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?
Birçok marka kullandım ben, sebamed sanırım içimin rahat ettiğiydi.
Niyesini sorma, ben de bilmiyorum
Ama yüz için ayrı al derim normal koruyucu yerine.
Tabii şuan hayvan deneyleri meselesi var, çok da şunu şunu kullandım demek istemiyorum araştırmadan.

direk yüzü için istiyorum zaten, vucudu kizarmiyor ama yuzu bildigin kip kirmizi kendi yaptigimiz kantaron yagi vardi biraz ondan surdum.

direk yüzü için istiyorum zaten, vucudu kizarmiyor ama yuzu bildigin kip kirmizi kendi yaptigimiz kantaron yagi vardi biraz ondan surdum.
Mustela ya da la roche al derim o zaman.
Hatta la roche daha iyi bence, benim küçük de aşırı beyaz.
Kış günü bile kızarır, yüzü için onu sürüyordum.

Loreal markasınınmış ve hayvan deneyi yapıyormuş, mustelaya ait bilgi bulamadım henüz.

mustele hayvan deneyi yapmiyormus oyle okudum
Mustela içerikleri değiştirdi.
Büyük oğlana kullandığım ürünle 1 sene sonra küçüğe aldıklarım farklıydı ve birçok farklı madde eklendiğini gördüm.
Şampuanı falan da konak yaptı zaten, bıraktım mustelayı 2018 den beri.

bu niye ucuz
teslim tarihi 20 mayis
Başka sitelerden bak bacım bu ürüne, ben geçen sene aldım sanıyorum.
İlk mesajımda da dedim ya en çok sebamedden memnun kaldım diye, şuan hatırlamasam da oğlan tatilden sıfır kızarıklıkla dönmüştür muhtemelen.
Sivilce, tahriş, hassasiyet de oluşmamıştır.
Sebamed ürünleri pahalı olmuyor.
Ben intim jelini kullanıyorum, yüz sabunu da, bazen duş jelini de alıyorum ya da duru markasının sıfır paraben vs içermeyen bir duş jeli var, ikisini dönüşümlü alıyorum kendime.

Bı doktor bebeklerle aynı tepkimeyi veren bı cildim var diye

Avenden bahsetmişti

Gerçi normal dayanıklı bı insan bile aven güneş losyonu alsin demiştiprofesördu kendisi ama profesör diye de guvenmelimiyiz bilemiyorum.

Benim Sebamed şuan .
Diğeri bitti bunu aldım kampanya dönemiydi setti bilmem ne diye .

Herneyse yoğurt dgibi oluyor sürünce .
Şuan bile biraz yoğurt sürmüş gibi görüntü var tenim zaten beyaz olmasına rağmen .

Bitsin almicam galiba .yada renkli Güneş koruyucularkni mi almam lazım ki

aldim sebamed i teşekkür ederim

Çok sürüyorsundur, incecik maksimum fındık kadar alacaksın, masajla güzelce yedireceksin.

Hayvan deneyi meselesini bilmiyorum ama shisedio nun güneş ürünleri muhteşemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…