- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.861
Unutma ki senin yan komşun da anne, emin misinaklimdan hep bu geciyor biliyomusun, bizler evde sokakta markette heryer de daha dikkatliyiz.
bence erkekleri, ergenleri iceri tiksinlar annelerle çocuklarini biraksinlar ortaliga 1 ayda bitiririz
onlar disarda olan kesim kız, ben evde duran ve bizim gibi evde dururken bile covit adini duyunca saygı duruşuna geçen annelerden bahsediyorumUnutma ki senin yan komşun da anne, emin misin
Ben geçen marttan beri 1 (bir) kere parka götürdüm bebeleri, birkaç hafta önceydi.
Bir daha götüreceğimi sanmıyorum mesela, yanında fısfısı olmadan gezen insan var bu devirde.
Tamam ben aşırı huyluyum da burundan düşen maske takmakla koronadan kurtulunmuyor.
Birçok marka kullandım ben, sebamed sanırım içimin rahat ettiğiydi.kızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?
direk yüzü için istiyorum zaten, vucudu kizarmiyor ama yuzu bildigin kip kirmiziBirçok marka kullandım ben, sebamed sanırım içimin rahat ettiğiydi.
Niyesini sorma, ben de bilmiyorum
Ama yüz için ayrı al derim normal koruyucu yerine.
Tabii şuan hayvan deneyleri meselesi var, çok da şunu şunu kullandım demek istemiyorum araştırmadan.
Mustela ya da la roche al derim o zaman.direk yüzü için istiyorum zaten, vucudu kizarmiyor ama yuzu bildigin kip kirmizikendi yaptigimiz kantaron yagi vardi biraz ondan surdum.
bende sana simdi mustelayi yazacaktim la roche de bakayim.Mustela ya da la roche al derim o zaman.
Hatta la roche daha iyi bence, benim küçük de aşırı beyaz.
Kış günü bile kızarır, yüzü için onu sürüyordum.
Boşver boşver, kesin veri yok hayvan deneyiyle ilgili. Loreale bağlı firma.
mustele hayvan deneyi yapmiyormus oyle okudumBoşver boşver, kesin veri yok hayvan deneyiyle ilgili. Loreale bağlı firma.
Sadece yüz kremi vardı bu değildi diye hatırlıyorum zaten.
Dur bulacam ben sebamede falan hepsine bakıyorum.
Sebamed yapmıyor bacım.mustele hayvan deneyi yapmiyormus oyle okudum
bu niye ucuzSebamed yapmıyor bacım.
Temiz içerikli.
Sebamed Sun Care Koruyucu GüneŠKremi SPF 50 75 ml Bebek Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Sebamed Sebamed Sun 50 Spf Bebek GüneŠKremi 75 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mustela içerikleri değiştirdi.mustele hayvan deneyi yapmiyormus oyle okudum
Başka sitelerden bak bacım bu ürüne, ben geçen sene aldım sanıyorum.bu niye ucuz
teslim tarihi 20 mayis
Bı doktor bebeklerle aynı tepkimeyi veren bı cildim var diyekızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?
Benim Sebamed şuan .Birçok marka kullandım ben, sebamed sanırım içimin rahat ettiğiydi.
Niyesini sorma, ben de bilmiyorum
Ama yüz için ayrı al derim normal koruyucu yerine.
Tabii şuan hayvan deneyleri meselesi var, çok da şunu şunu kullandım demek istemiyorum araştırmadan.
aldim sebamed i teşekkür ederimBaşka sitelerden bak bacım bu ürüne, ben geçen sene aldım sanıyorum.
İlk mesajımda da dedim ya en çok sebamedden memnun kaldım diye, şuan hatırlamasam da oğlan tatilden sıfır kızarıklıkla dönmüştür muhtemelen.
Sivilce, tahriş, hassasiyet de oluşmamıştır.
Sebamed ürünleri pahalı olmuyor.
Ben intim jelini kullanıyorum, yüz sabunu da, bazen duş jelini de alıyorum ya da duru markasının sıfır paraben vs içermeyen bir duş jeli var, ikisini dönüşümlü alıyorum kendime.
Çok sürüyorsundur, incecik maksimum fındık kadar alacaksın, masajla güzelce yedireceksin.Benim Sebamed şuan .
Diğeri bitti bunu aldım kampanya dönemiydi setti bilmem ne diye .
Herneyse yoğurt dgibi oluyor sürünce .
Şuan bile biraz yoğurt sürmüş gibi görüntü var tenim zaten beyaz olmasına rağmen .
Bitsin almicam galiba .yada renkli Güneş koruyucularkni mi almam lazım ki
Ben mustelacıyım güzel yakmadı hiç. Ama oğlan çok Beyaz tenli değildirkızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?