- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.901
Yaptırmadım, yeniydi.senin evinde yeni degil mi? icini kendine gore yaptirtmadin mi yada.
evini seviyosun saniyodum
Var var, çok da yapılıyor zaten.
Tabii o programlardaki gibi değil ama alıp bir eve tadilat yapıp, daha karlı satmak mümkün.
Bizim ülkede usta sorun, her şey hayaller ve hayatlar oluyor.
Ekip kurmak lazım sadece sana çalışan, o da büyük bir şirket işi anca, freelance çok zor.
Mesela 300 e ev alıp içine 40 bin harcayarak çok rahat 400 e daha üstüne de satarsın.
benim kuzenim de senin gibi oda tatile gitmeden bir kac tur solaryuma gidiyo hic sorun yaşamiyo.Ben çok beyaz değilim ama feci haşlanırım.
Tenim nasıl bir tense güreşçi gibi yağlanıyorum ama az yanıyor daha doğrusu haşlanıp, soyulma ardından pitir pitir güneş alerjisi ve istiklal marşı, kapanış.
Daha bronzluğa denk gelemedim
Ha bir kere düğün zamanı solaryum üzeri 2 3 hafta balayında muhteşem yandım.
Solaryum üzeri uzun mesai lazım bana herhalde.
Hmm araba mantığı gibi ama benim hayalim hep memur gibi ay gelecek para yatacak hesaba öyle işlerden hep korkmuşumdurVar var, çok da yapılıyor zaten.
Tabii o programlardaki gibi değil ama alıp bir eve tadilat yapıp, daha karlı satmak mümkün.
Ekip kurmak lazım sadece sana çalışan, o da büyük bir şirket işi anca, freelance çok zor.
Mesela 300 e ev alıp içine 40 bin harcayarak çok rahat 400 e daha üstüne de satarsın.
Slajsjsjshsbenim kuzenim de senin gibi oda tatile gitmeden bir kac tur solaryuma gidiyo hic sorun yaşamiyo.
ben bir kez annemlersiz sahile indim, sabah 9 da basladim aksam 4 e kadar hic kalkmadim
eve bir gittim kendi annem şoyle bi bana bakti bakti once taniyamadi sonra vuşşş kız bu ne allahtandamı korkmadin dedi direk
Ay taşınması emlakciya kira bedeli komisyon nakliyeye ayri para vermesiYaptırmadım, yeniydi.
Hayatım boyunca da yaptıramam zaten, buna kimseyi ikna edemem
Yok ya evlendiğimizden beri taşınasım var benim, sığmıyorum eve.
Manzara hatrına oturuyordum hele şimdi inşaat başlayınca her gece emlak sitelerindeyim.
Ohh eşin bide gececiyseAynen ikiye kadar uyuyorum zaten
Sabah 6-7 gibi yatiyorum ben.
Geceleri uyuyamam ki
Bu işleri birikim ya da bir yerden sabit gelir olmadan yapamazsın zaten.Hmm araba mantığı gibi ama benim hayalim hep memur gibi ay gelecek para yatacak hesaba öyle işlerden hep korkmuşumdur
bende de şey oluyo bikini bolgesi gogusler ile diger bolgeler arasinda resmen 15 20 ton renk farkiSlajsjsjshs
Bir kere yazın tunalıda arkadaşlarımla buluştum, araba da çok ters yöndeydi.
Yani caddeyi baştan sona yürüyüp geri döndüm, üzerimde straplez elbise vardı.
Ciğer olmuşum ciğer, görenin gözü yaşarıyordu.
2 sene o izi yok edeceğim diye haşladım kendimi.
Benim evi satın alsak 2 trilyondu .Var var, çok da yapılıyor zaten.
Hepsi olur bana da kocam hayatta kiracı olmuyor.Ay taşınması emlakciya kira bedeli komisyon nakliyeye ayri para vermesi
hepsi ayrı dert
Ya da satılık mi bakiyorsun
Ohh eşin bide gececiysesabah gelince beraber yatıyosunuzdur ben hiç sevmiyorum geceyi otel gibi o yatıyo kalkıyo sıra bana geliyo falan
580 izmire evi cok iyi yaptirmişsin.Benim evi satın alsak 2 trilyondu .
Kendi arsamız vardı içine ev yaptırdık yaklaşık 580 e hallettik
İnşaat işinde çok para var
Gerçi her okumusluk gerektiren her işin dışındaki işlerde çok para var
2 milyona olan şeyi o paraya mal edemezsin ama zorunlu.Benim evi satın alsak 2 trilyondu .
Kendi arsamız vardı içine ev yaptırdık yaklaşık 580 e hallettik
İnşaat işinde çok para var
Gerçi her okumusluk gerektiren her işin dışındaki işlerde çok para var
ya film o bende de oluyo millet mesela evde pizza yaptim yari fiyatina tepsi tepsi der ben bir hesapliyorum2 milyona olan şeyi o paraya mal edemezsin ama zorunlu.
Şöyle düşün arsa parasını da koy içine, cebinden çıkan totali öyle hesapla.
Onu da hesapladık biz, emin ol alacağım ev benim yapacağımdan ucuz olur
Bu pizzada da böyle, ekmekte de, evde de.
Anacım ev dizayn etmek müthiş masraflı bir şey, Allahın armatürü 1 2 bin lira.
Aa adetin yakın o zaman bende öyle olurum adete yakın tatlı krizleri . Pekmez bizden sorulur hele tahinle karıştırdın mı üf canım çekti Bi mutfağa gidiyim bari hamileliği de bahane ettim 80 kilo olurum herhalde doğururkenBugünu kastediyorsan evde .
Oyun oynuyoduk dinlenise geçtik çikolata sokusturuyorum ağzıma .tatlı krizim tuttu
Pekmez mi icseydim kivar mı sizde de , kirsehire aitti pekmez sanırım
Yok yok kuzu sahi abartmıyorum.2 milyona olan şeyi o paraya mal edemezsin ama zorunlu.
Eli bol insansan ve kaliteli malzeme kullanıyordan ucuza mal etmen imkansız.ya film o bende de oluyo millet mesela evde pizza yaptim yari fiyatina tepsi tepsi der ben bir hesapliyorum
Zaten 2+1 Ler Mavişehir de 1 trilyon biliyosun2 milyona olan şeyi o paraya mal edemezsin ama zorunlu.
İşte arsa parasını da koy içine diyorum.Yok yok kuzu sahi abartmıyorum.
İzmirde köpek gibi pahalı herşey
Bizim arsa eskiden kalma bı arsa olduğu için kazık yeme durumumuz olmadı
Harbi diyorum bak yakın arkadaşımın eşi inşaat sektöründe
Bizim işleri onlar halletti
Biz ev yaptırmaktan ziyade alacaktık
Mavişehir de istiyorduk çünkü, sen buraları biliyosun .
Bize çok uçuk fiyat verdiler ve peşin verince diye de sorduk kabul ettiremedik .
Ve yer Mavişehir olmasa da aynı standartlardaki evi 580 kusure yaptırdık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?