• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Mebe bağlı olanların sanırım 4. Kez kapanması bu.
Habire aç kapa oldu onlar, anaokulu dengi oldukları için.
Kreşler geçen seneden beri ilk defa kapanıyor.
Biz ücret olayını ne yapacağız bilmiyorum, geçen ay ortası ödedik, bu ayı ödedik, okula başlayınca tekrar ödeme almazlar herhalde.
Yanarım yanarım kırtasiye ücretine yanarım benim bebeler zaten ağustosa kadar o okulda olacaklardı ve yarı dönem olmasına rağmen tam ödedik kırtasiyeyi.
Şimdi 1 ay böyle gitti, e tatildi bayramdı 1 ay da öyle gidecek, 4 ay için ödenmiş olacak.
Kırtasiye parası da şehire göre değişiyor demek. Bizden bin tl aldılar. O da yanmıştır dmi? Eylülden önce açmazlar mı ya

Aslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam ya 🙈 tırrrsıyorum
Lütfen korkuyu katma işin içine kedi köpek dokuz tane yavruyu normal şekilde çıkarırken mi ? Hemde her yıl her yıl.

Epiduralli normal dogumdan elbette memnun olmayanlar var bunu da göz ardı edemem ama benim ablalarim arkadaşlarım kuzenim vs vs iyiki diyorlarm

Epidural secenegini düşünürsün .

Sezaryende kolayalsti gerçi ama biraz ameliyat gibi ya çok daha zor oluyordur gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Aslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam ya 🙈 tırrrsıyorum
adini duydum ama nasil olduguni sormam lazim.
tırsıyorsan kendini yorma bence hiç, bende tırsıyordum normal dogumdan.

Korkmayın lütfen kararlı olun

Normal doğum yapmış biri olarak iyi ki diyorum
Tabi ki sezeryan da olabilir ama hersey güzelken niçin sezeryan olsun

Herkes normalleşmiş ya çarşı tıklım tıkıştı, balıkçıya gideyim dedim bugün insanlar dolu. Pişman oldum öyle bir kalabalık. Ergenlerin büyük kısmı zaten maskesiz
bende bir markete ugrayacaktim baktim çok kalabalik girmedim.
ilerde manav var alacagimin bazilarini aldim ciktim.
gerisini online getirtecegim

Bugün bahar gelmiş dedim, her yer cıvıl cıvıldı. Sıcacıktı. Bugün iki parka uğradık nasıl özlemişim sıcak havaları🥰🥰
Yaa ablamda paylaşmış cıvıl cıvıl ağaçlar .Ankara'ya Eskişehir'e geldi de İzmir de niye biseygormuyorum beeeeen 🤷

Herkes normalleşmiş ya çarşı tıklım tıkıştı, balıkçıya gideyim dedim bugün insanlar dolu. Pişman oldum öyle bir kalabalık. Ergenlerin büyük kısmı zaten maskesiz
Ohoo, hayat olağan akışında devam ediyor.
Aslında evde olanları dışarı çıkarmak, dışarıdakileri içeri sokmak gerek.
Çünkü zaten içerideki kesim pür dikkat şekilde yaşıyor ve ne kendini ne de toplum sağlığını riske atmıyor.

Ohoo, hayat olağan akışında devam ediyor.
Aslında evde olanları dışarı çıkarmak, dışarıdakileri içeri sokmak gerek.
Çünkü zaten içerideki kesim pür dikkat şekilde yaşıyor ve ne kendini ne de toplum sağlığını riske atmıyor.
aklimdan hep bu geciyor biliyomusun, bizler evde sokakta markette heryer de daha dikkatliyiz.
bence erkekleri, ergenleri iceri tiksinlar annelerle çocuklarini biraksinlar ortaliga 1 ayda bitiririz 😁

Back
X