Geçinemeyenler kulübü

birde kapiyi acarken maskeli aciyorum yan komsunun kapisini calarkende maskeliyim diye bana bu kadar stres uapma ya bak bize 1.5 senedir birsey olmadi diyordu
kizi maskesiz disarda oynuyordu hergun cocuklarla ic ice agiz agiza
Gerçekten çember daraldı, sıramızı bekliyoruz diyoruz ama ülkede hala 4 milyon hasta görünüyor tüm süreçte.
E olmayan 76 milyonuz o zaman, boşa beklemeyelim sıramızı değil mi?

Gerçekten çember daraldı, sıramızı bekliyoruz diyoruz ama ülkede hala 4 milyon hasta görünüyor tüm süreçte.
E olmayan 76 milyonuz o zaman, boşa beklemeyelim sıramızı değil mi?
ne 76 milyonu kiz dunden beri kendi cevremdu duydugum nerdeyse 40.vaka komsular

ne 76 milyonu kiz dunden beri kendi cevremdu duydugum nerdeyse 40.vaka komsular
Ama veriler öyle değil işte
Ya da hep bizlerin çevre oluyor arkadaş bu koronayı.
Ciddi anlamda parmakla gösterilecek bir azınlığız aslında ama ne hikmetse sadece 4 milyon kişi hasta olmuş, hadi 10 diyelim bilinmeyenlerle.
Nerede geri kalan 70 milyon acaba?

Bizim kreşin ekstra ödemesi yok, kırtasiye falan içinde. Ama ben de merak ediyorum, Mayıs ayını tam mı ödeyeceğiz diye.

Bizim sitede de inşaat var. Pandemi başından beri hiç durmadan çalıştılar, yine çalışmaya devam edeceklerdir diye tahmin ediyorum.

Fabrika ve şantiyelerin kapanması lazım yahu, en kalabalık ve iç içe çalışılan yerler onlar zaten.

Benim işyeri havalimanı içinde olduğu için işe gidip gelecek personele ben karar verip yazı yazacağım. Sabahtan beri arayan arayana ne olur ben işe geleyim, evde ne yapacağım diye. En son Genel Müdür aradı, eşimle o kadar süre evde kalırsam evliliğim biter beni de yaz diyor adam

Bana kanda beta hcg bakıp öyle yazdı, yok değilim diyorum yine de zorunlu olarak hamilelik görmemesi gerekiyormuş, kan sonucundan sonra yazdı.
Sağlık ocağına gidip yazdirayim o zaman .
Böyle bişey için özel hastlaneye para vermeme gerek yok .

İlaçtan sonra da kanamanin ikinci gününde özele giderim artık işin muayene kısmında yani.
Sonuçta hem hormon testi yapacak hem ultrason.daha mühim bı aşamada para ödemeye değer .

İhtimal maalesef var boşuna yiyecekleri yikamiyoduk marketten alınca

@sarahconnor tibbi mazleme ureten ozel sektorde calisabiliyor mesela yani bazi ozel sektor calisacak, esimin bir arkadasi insaat muhendisi mesela ne akla hizmetse onlarda calisiyor
şu surecte insaat dikmek onemli bir mevzu tabi
Aaa önemli tabi .

Kız yoksa ben şuan nasıl yaptircaktim evimi

Bizim kreşin ekstra ödemesi yok, kırtasiye falan içinde. Ama ben de merak ediyorum, Mayıs ayını tam mı ödeyeceğiz diye.
Sen de yanlış bilmiyorsam ay başı vermedin, ara dönemdi.
Aslında ay başında başlamış ve ücreti o şekilde olsa daha kolay, diğer aya bir miktar fazla verilir.
Biz komple ay yarısında başlattık, nisan geçen hafta ödendi, 1 hafta kullanmış oldu falan filan hatlar karışık.
Bin küsür lira ekstra kırtasiye malzemesi, iki çocuk için 2 buçuk falandı.
Yarı dönem olduğu için toptan alış indirimi olmayacak diye tam ücret verdik.

Ben bıktım inşaattan, mahvoldum artık.
Ne cam ne evin içi kaldı, her yer çamur.
Evlendim oturdum, sitenin iş merkezi inşaatı devam etti, yanıma koca site ve başka iş merkezi yapıldı, şimdi de evimin tüm özelliği olan önümün açıklığına inşaat başladı.
Ve eminim ki en az 25 kat dikerler 2 tane, bıktım ya!
Ne sesi ne gürültüsü ne pisliği yetmedi, bir de ağzımın içine proje yapılıyor.
Vallahi oturamam diyorum kocama, takmıyor bile.
Kaç tane ev buldum, bütün sorunlarımızı çözecek olan hem de daha makul fiyatlara, yok Allah yok.
Cinnet geçireceğim yakında.

siz hepiniz gelin ben evde kalayim deseydin ya

O da doğru biyandan
yani illaki virus oluyordur ama filmin dedigi gibi hasta etmeyecek oranlarda, yoksa boyle al gulum ver gulumle hastalik bulasacak olsa coktan butun ulkeler kitlesel bagisikliga gitmisti
ekmegin ustune direk oksurmesi tukurmesi falan lazim insanlarin bence

bana verdigi ekmek buzluktan cikma posetliydi zaten ekmekten korkmuyorum, tatliyida yemedim zatende benim korkum o saniyelik karsilasmalar
Takma kafana.
Kimse nasıl bulaştığını anlayamıyorken kendine stres yaratma şimdi sanmıyorum bişey olacagini hem

umarim benim ev gibi onu acik olan blok oldugu icin daha fazla mebla odeyerek almamissindir
bize onu acik diye sattilar saglik ocagi yada okul gorunuyordu getirdi 25 kati diktiler onume,

Takma kafana.
Kimse nasıl bulaştığını anlayamıyorken kendine stres yaratma şimdi sanmıyorum bişey olacagini hem
bende sanmiyorum bir sey oldugunuda annemden korkuyorum.
evde olsam zaten her zaman risk var benim icin esim calisiyor sonucta ama 3 gun karantina yaptim bakkala bile gitmedim buraya gelecegim diye olursa uzulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…