• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Biri beni ev yapı dekorasyon programı manyaklığından kurtarsın ya, kafayı yedim artık iyice.
Bu nasıl bir hobi arkadaş, anca izleyip izleyip hayatına sövüyorsun😂

Ben mustelacıyım güzel yakmadı hiç. Ama oğlan çok Beyaz tenli değildir
benim kiz direk beyaz, bugun hava sadece 24 dereceydi ve bildigin pancar olmuş.
hani deniz kenarina giderizde burnumuz yanaklarimiz omuzlarimiz falan kizarir ya önce ayni oyle olmuştu

benim kiz direk beyaz, bugun hava sadece 24 dereceydi ve bildigin pancar olmuş.
hani deniz kenarina giderizde burnumuz yanaklarimiz omuzlarimiz falan kizarir ya önce ayni oyle olmuştu
Tıpkı ben 🤦‍♀️ iki dakika arabayla doktora gittim geldim ellerim amele yanığı olmuş resmen iki ton atmış 😁😁 vakti gelmiş güneş kremlerinin

Tıpkı ben 🤦‍♀️ iki dakika arabayla doktora gittim geldim ellerim amele yanığı olmuş resmen iki ton atmış 😁😁 vakti gelmiş güneş kremlerinin
aynen, ben mesela hic kizarmam direk kararirim yanık falanda olmam güneşte öyle baskalariyla ayni gunese cikarim miller pancar olur ben arap 😂😂🤦

aynen, ben mesela hic kizarmam direk kararirim yanık falanda olmam güneşte öyle baskalariyla ayni gunese cikarim miller pancar olur ben arap 😂😂🤦
Ben çok beyaz değilim ama feci haşlanırım.
Tenim nasıl bir tense güreşçi gibi yağlanıyorum ama az yanıyor daha doğrusu haşlanıp, soyulma ardından pitir pitir güneş alerjisi ve istiklal marşı, kapanış.

Daha bronzluğa denk gelemedim😂
Ha bir kere düğün zamanı solaryum üzeri 2 3 hafta balayında muhteşem yandım.
Solaryum üzeri uzun mesai lazım bana herhalde.

Aaa niye kıskanmış ki 😁 bizim ülkede pek iş yapmaz gibi sence gideri var mı
Var var, çok da yapılıyor zaten.
Tabii o programlardaki gibi değil ama alıp bir eve tadilat yapıp, daha karlı satmak mümkün.
Bizim ülkede usta sorun, her şey hayaller ve hayatlar oluyor.
Ekip kurmak lazım sadece sana çalışan, o da büyük bir şirket işi anca, freelance çok zor.
Mesela 300 e ev alıp içine 40 bin harcayarak çok rahat 400 e daha üstüne de satarsın.

Back
X