- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.881
aşırı şişmanlari izleBiri beni ev yapı dekorasyon programı manyaklığından kurtarsın ya, kafayı yedim artık iyice.
Bu nasıl bir hobi arkadaş, anca izleyip izleyip hayatına sövüyorsun
benim kiz direk beyaz, bugun hava sadece 24 dereceydi ve bildigin pancar olmuş.Ben mustelacıyım güzel yakmadı hiç. Ama oğlan çok Beyaz tenli değildir
İyiyim diyodum da yatağımı evimi özlemişim hasret gideriyorumAy tenli anne napiyosun
Tıpkı benbenim kiz direk beyaz, bugun hava sadece 24 dereceydi ve bildigin pancar olmuş.
hani deniz kenarina giderizde burnumuz yanaklarimiz omuzlarimiz falan kizarir ya önce ayni oyle olmuştu
aynen, ben mesela hic kizarmam direk kararirim yanık falanda olmam güneşte öyle baskalariyla ayni gunese cikarim miller pancar olur ben arapTıpkı beniki dakika arabayla doktora gittim geldim ellerim amele yanığı olmuş resmen iki ton atmış vakti gelmiş güneş kremlerinin
Nöö.aşırı şişmanlari izle
yada aşırı pintileri
Anaaaa niye öyle ki deniz ya Bi çirkin duruyo ya hiç sevmediğim yanık türüaynen, ben mesela hic kizarmam direk kararirim yanık falanda olmam güneşte öyle baskalariyla ayni gunese cikarim miller pancar olur ben arap
Ya sev ya sat filmNöö.
Sadece ev olmak zorunda, tüm kanallardakilere hakimim yahu.
Kafayı yedim artık, bir gün balyozla girişeceğim o olacak
Ben çok beyaz değilim ama feci haşlanırım.aynen, ben mesela hic kizarmam direk kararirim yanık falanda olmam güneşte öyle baskalariyla ayni gunese cikarim miller pancar olur ben arap
Off en sevdiğim ama abd ekibi iyi.Ya sev ya sat film
sen onu da yaparsın valla ben senden beklerim yalan yok
Napalim bizdeİyiyim diyodum da yatağımı evimi özlemişim hasret gideriyorumsen napıyosun
Aaa niye kıskanmış kiOff en sevdiğim ama abd ekibi iyi.
Kocama diyorum zaten alalım yapıp satalım diye, senin zevkinle yaptığın evden kar etmek mümkün değil batarız diyor
Onlar benimkiler ameliyat oldum.hala izliyorum nowzaradanın askerleriyizaşırı şişmanlari izle
yada aşırı pintileri
Bekliyomusun sahuru kaçda yatıyorsun ay ben Bi annemgil de sahuru bekledim onlarla da ertesi gün 2 ye kadar uyumuşumNapalim bizde
Sahura kadar vakit nasıl geçecek Masa hokeyi oynuyoz
Bibi sarkma ameliyatı ihtiyacı olmadı demi sende yanlış mı hatırlıyorumOnlar benimkiler ameliyat oldum.hala izliyorum nowzaradanın askerleriyiz
Var var, çok da yapılıyor zaten.Aaa niye kıskanmış kibizim ülkede pek iş yapmaz gibi sence gideri var mı
annem de çok izler onları bende ordan biliyorumOnlar benimkiler ameliyat oldum.hala izliyorum nowzaradanın askerleriyiz
senin evinde yeni degil mi? icini kendine gore yaptirtmadin mi yada.Nöö.
Sadece ev olmak zorunda, tüm kanallardakilere hakimim yahu.
Kafayı yedim artık, bir gün balyozla girişeceğim o olacak
Aynen ikiye kadar uyuyorum zatenBekliyomusun sahuru kaçda yatıyorsun ay ben Bi annemgil de sahuru bekledim onlarla da ertesi gün 2 ye kadar uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?