- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.841
Niya acele ettin perşembeye dek kullansaydin keşke izni
Kırtasiye parası da şehire göre değişiyor demek. Bizden bin tl aldılar. O da yanmıştır dmi? Eylülden önce açmazlar mı yaMebe bağlı olanların sanırım 4. Kez kapanması bu.
Habire aç kapa oldu onlar, anaokulu dengi oldukları için.
Kreşler geçen seneden beri ilk defa kapanıyor.
Biz ücret olayını ne yapacağız bilmiyorum, geçen ay ortası ödedik, bu ayı ödedik, okula başlayınca tekrar ödeme almazlar herhalde.
Yanarım yanarım kırtasiye ücretine yanarım benim bebeler zaten ağustosa kadar o okulda olacaklardı ve yarı dönem olmasına rağmen tam ödedik kırtasiyeyi.
Şimdi 1 ay böyle gitti, e tatildi bayramdı 1 ay da öyle gidecek, 4 ay için ödenmiş olacak.
Khomyuk nasılsınn sıcak mı oralar da sanırım iyiden iyiye yaz geldichamallows sana bulaşmaz bence. Senin masken varmış.
Doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun ?Doktor randevum vardı fork fork napıyım bi hafta kaldım eşim artık sıkılmaya başlamıştı
Aslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam yaDoğumu nerede yapmayı düşünüyorsun ?
Lütfen korkuyu katma işin içine kedi köpek dokuz tane yavruyu normal şekilde çıkarırken mi ? Hemde her yıl her yıl.Aslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam yatırrrsıyorum
insallah öyle olur canım gerci cumartesinden beri bugun 3.gun hatta cumsrtesinide sayarsam 4.gun hic bir belirtim yokchamallows sana bulaşmaz bence. Senin masken varmış.
adini duydum ama nasil olduguni sormam lazim.Aslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam yatırrrsıyorum
Korkmayın lütfen kararlı olunAslında denize bunu soracaktım kayseride hüma doğum hastanesi varmış nasıl bilgisi varmı diye olursa eğer onu düşünüyorum normal yapamam yatırrrsıyorum
Açarlar açarlar, en geç hazirana okuldalar malum turizm sezonu geldi.Kırtasiye parası da şehire göre değişiyor demek. Bizden bin tl aldılar. O da yanmıştır dmi? Eylülden önce açmazlar mı ya
Bugün bahar gelmiş dedim, her yer cıvıl cıvıldı. Sıcacıktı. Bugün iki parka uğradık nasıl özlemişim sıcak havalarıKhomyuk nasılsınn sıcak mı oralar da sanırım iyiden iyiye yaz geldi
hic degilse actiklarinda köye kacarim diyordum orayada bulaşmış iyimiAçarlar açarlar, en geç hazirana okuldalar malum turizm sezonu geldi.
Ne var ne yok açılacak
Herkes normalleşmiş ya çarşı tıklım tıkıştı, balıkçıya gideyim dedim bugün insanlar dolu. Pişman oldum öyle bir kalabalık. Ergenlerin büyük kısmı zaten maskesizAçarlar açarlar, en geç hazirana okuldalar malum turizm sezonu geldi.
Ne var ne yok açılacak
bende bir markete ugrayacaktim baktim çok kalabalik girmedim.Herkes normalleşmiş ya çarşı tıklım tıkıştı, balıkçıya gideyim dedim bugün insanlar dolu. Pişman oldum öyle bir kalabalık. Ergenlerin büyük kısmı zaten maskesiz
Yaa ablamda paylaşmış cıvıl cıvıl ağaçlar .Ankara'ya Eskişehir'e geldi de İzmir de niye biseygormuyorum beeeeenBugün bahar gelmiş dedim, her yer cıvıl cıvıldı. Sıcacıktı. Bugün iki parka uğradık nasıl özlemişim sıcak havaları
Nerdesin İzmir’de sen?Yaa ablamda paylaşmış cıvıl cıvıl ağaçlar .Ankara'ya Eskişehir'e geldi de İzmir de niye biseygormuyorum beeeeen
Ohoo, hayat olağan akışında devam ediyor.Herkes normalleşmiş ya çarşı tıklım tıkıştı, balıkçıya gideyim dedim bugün insanlar dolu. Pişman oldum öyle bir kalabalık. Ergenlerin büyük kısmı zaten maskesiz
aklimdan hep bu geciyor biliyomusun, bizler evde sokakta markette heryer de daha dikkatliyiz.Ohoo, hayat olağan akışında devam ediyor.
Aslında evde olanları dışarı çıkarmak, dışarıdakileri içeri sokmak gerek.
Çünkü zaten içerideki kesim pür dikkat şekilde yaşıyor ve ne kendini ne de toplum sağlığını riske atmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?