- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.161
3 yaşa göre lego duplolar var boyutları daha büyük .yaşa göre legolar zaten hep kutularının hepsinin üstünde yazar yaş aralıklarıkac yasinda?
bende kizima orjinal lego almak istiyorum ama parcalari cok kucuk yutarmi acaba diyorum 3 yasinda bizim ki
senin gibi burda lak lakla vakit harcamıyor dikiş dikip birikim yapıyor
kazandıklarını sayıyordur o zamanda.Sen ben filmdelisi işsisiz hep neyimiz var da sayacağızz kazancımız yok ki ordan burdan elimize ne para geçerse onu harcayıp yaşıyoruz işte24 saat dikis yapmiyordur heralde ya
Duplolarla o kadar çok oynamadı benim oğlan ya. Boşa para verdim bence duploya3 yaşa göre lego duplolar var boyutları daha büyük .yaşa göre legolar zaten hep kutularının hepsinin üstünde yazar yaş aralıkları
he valla doğru diyosunkazandıklarını sayıyordur o zamanda.Sen ben filmdelisi işsisiz hep neyimiz var da sayacağızz kazancımız yok ki ordan burdan elimize ne para geçerse onu harcayıp yaşıyoruz işte
sat sen de kazançla istediğini alırsın.ben o kadar çok oyuncak sattım ki 2 senede.yerlerine de ne beğeniyorsa aldım sıfır olarak.zaten yepyeni oluyor sattıklarım alanlar da çok mutlu oluyorlarDuplolarla o kadar çok oynamadı benim oğlan ya. Boşa para verdim bence duploya
zaten biliyoruz teyze oğlum Amerikada halam ve 2 kızı da Almanya da yaşıyor.çat çat çatlıyorum hayatlarını görünce.Ama gitmek için geç kaldık maalesefbundan sonra bu topikte surekli yurt disindaki vatandaslarimizin 150 euro ile yaptiklari alisveris videolari paylasip hepinizin şipikolojisini bozacagim
ceyizimdeki yazmalari havlulari patikleri falanmi satsam ben yasat sen de kazançla istediğini alırsın.ben o kadar çok oyuncak sattım ki 2 senede.yerlerine de ne beğeniyorsa aldım sıfır olarak.zaten yepyeni oluyor sattıklarım alanlar da çok mutlu oluyorlar
asgari ucretle ekonomisini ucuranlar icin paylasacagimzaten biliyoruz teyze oğlum Amerikada halam ve 2 kızı da Almanya da yaşıyor.çat çat çatlıyorum hayatlarını görünce.Ama gitmek için geç kaldık maalesef
ben de satacağım sevmiyorum çünkü çok azını kızıma ayırıp satacağım ama kendi evimde değiller annemin evindeler halaaaceyizimdeki yazmalari havlulari patikleri falanmi satsam ben yahic yerim yok
benimkiler kendi evimde babaannemin ordugu tarihi eserlerim bile var yaniben de satacağım sevmiyorum çünkü çok azını kızıma ayırıp satacağım ama kendi evimde değiller annemin evindeler halaaa
tatile giderken yanına al.turistlerin çok geçtiği yerde dökme usulü sat.ama zabıtaya ne dersin orasını bilemedimbenimkiler kendi evimde babaannemin ordugu tarihi eserlerim bile var yani
valla ben hic bisey almadim bugun altini cizdim bu ayben dün geceden beri 800 tl harcadım kıza500 ü annanneden hibeee
zabita kolay ben suriye diyince dokunmuyolartatile giderken yanına al.turistlerin çok geçtiği yerde dökme usulü sat.ama zabıtaya ne dersin orasını bilemedim
bende hala 44 tl var aldıklarımı gelecek ay ödeyeceğim 500 ü nakit aldım annemden neme lazım fikri değişir vermem vermem der gelecek ay .valla ben hic bisey almadim bugun altini cizdim bu ay
tipin benziyor mu bariii ?zabita kolay ben suriye diyince dokunmuyolarvergiden muaf mis
bende dogum gunu parami 1 ocakta aliyorum annemden harp olur darp olur aklimda duracagina cebimde dursun hesabibende hala 44 tl var aldıklarımı gelecek ay ödeyeceğim 500 ü nakit aldım annemden neme lazım fikri değişir vermem vermem der gelecek ay .
yok kız alakam yoktipin benziyor mu bariii ?
bu doğum günüme kimsenin bir şey alacağına dair hiç umudum yok .sana musmutlu virüssüz zengin bir yıl diliyorum amaabende dogum gunu parami 1 ocakta aliyorum annemden harp olur darp olur aklimda duracagina cebimde dursun hesabi