- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi chamallows
- #2.181
ben de kısa boylu beyaz tenli kumral saçlıyım alakamm yok yemez zabıtalarrryok kız alakam yok bildigin saclari ortadan ikiye ayrilmis sivasli bi patlican moru sac boyasi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kısa boylu beyaz tenli kumral saçlıyım alakamm yok yemez zabıtalarrryok kız alakam yok bildigin saclari ortadan ikiye ayrilmis sivasli bi patlican moru sac boyasi yok
zenginlik kalsin virüs gitsin yeter yabu doğum günüme kimsenin bir şey alacağına dair hiç umudum yok .sana musmutlu virüssüz zengin bir yıl diliyorum amaa
gitgide artıyor vakalar okulları bari açmaya kalkmasalar zorunlu tutarlar diye korkuyorum.çocuk çok başarılı çünkü 1 yılından olmasını istemem.zenginlik kalsin virüs gitsin yeter ya
acmazlarsa bu seneyi saymayacaklarmi?gitgide artıyor vakalar okulları bari açmaya kalkmasalar zorunlu tutarlar diye korkuyorum.çocuk çok başarılı çünkü 1 yılından olmasını istemem.
Off off şifa, kan can olsun, ellerine sağlık
2. dönem açarlarda devam mecburiyeti koyarlarsa ben göndermeyeceğimden sınıfta bırakılır.ondan korkuyorum ya torpille rapor üstüne rapor alıp dönemi kapatacağım ya da sınıfta kalacak.acmazlarsa bu seneyi saymayacaklarmi?
işi gücü boğaz bak hemen ağzının suları aktı yoğurdu görünce.hoş gelmişsennnnn Angaralı kankammOff off şifa, kan can olsun, ellerine sağlık
Bayılırım ev yoğurduna, hele böyle kaymaklısına...
Suyu bile bayağı özlü, ne lezzetlidir...
Hoşbuldumişi gücü boğaz bak hemen ağzının suları aktı yoğurdu görünce.hoş gelmişsennnnn Angaralı kankamm
sanmiyorum mecbur birakacaklarini ama hayirlisi2. dönem açarlarda devam mecburiyeti koyarlarsa ben göndermeyeceğimden sınıfta bırakılır.ondan korkuyorum ya torpille rapor üstüne rapor alıp dönemi kapatacağım ya da sınıfta kalacak.
Ben de çok oyuncak sattım da duploları eşim sattırmıyor. Bana karşı bu kadar romantik değil, torunu oynayacakmış modaso geçmezmiş klasikmiş onlarsat sen de kazançla istediğini alırsın.ben o kadar çok oyuncak sattım ki 2 senede.yerlerine de ne beğeniyorsa aldım sıfır olarak.zaten yepyeni oluyor sattıklarım alanlar da çok mutlu oluyorlar
Bol kaymaklı yoğurt olan sütü sormaya geldim daldım konuya
Yok yok ondan söylememezlik etmedim. Sadece Eskişehirde var. Eskişehir Büyükşehir belediyesinin kendi pastorize sütü. Başka şehirdeyseniz şimdi üzeceğim sizi gibi geldi. Kusura bakmayın lütfenMarkasını özelden yazsanız olmaz mı
Ay kusura bakmayın ya boşboğazlık gibi olduAnladım sağolun eskişehire epey uzağım gerçekten