Geçinemeyenler kulübü

fischer price gereksiz pahali oyuncaga 60 lira veriyorsak markasinada 60 lira veriyoruz resmen, bende ilk zamanlar fischer price aliyodum simdi muadili baska markalardan aliyorum yoksa yetisemiyoruz.
Ama çok eğlenceli tasarımları var, bizim oğlan en çok onunkilerle uzun uzun severek oynadı şimdi.

Valla bilemiyorumki canim gayet 30 40 50 tl filan bizim aldiklarimiz ama sizinkiler kadr kaliteli vs degildir belki ama benim kizim masallah bozmaz kirmaz arkadas vs gelip gidemiyor tek basina ve bizimle oynuyor . Kitap boyama kitabi boya vs de maddi durmumu zorlamayan seyler de bulup alabiliyorum canim. Ama kiyafet asla ucuz uygun birsey bulamiyorum cidden kendime alsam daha uygununu bulabilirken cocuklarn kiyafetleri daha pahali canlari sag olsun tabide hayat pahaliligni konusyoruz diye yazdim

Bizim oğlan legocu, en ufak lego kutusu 200. Muadillerle çocuk bir şey tasarlayamıyorlar. Yani anca şato kule yapılır en fazla. Bu orijinallerle kağıda baka baka onlarca şey tasarlıyor. Çok fark var ya

Bizim oğlan legocu, en ufak lego kutusu 200. Muadillerle çocuk bir şey tasarlayamıyorlar. Yani anca şato kule yapılır en fazla. Bu orijinallerle kağıda baka baka onlarca şey tasarlıyor. Çok fark var ya
kac yasinda?
bende kizima orjinal lego almak istiyorum ama parcalari cok kucuk yutarmi acaba diyorum 3 yasinda bizim ki

kac yasinda?
bende kizima orjinal lego almak istiyorum ama parcalari cok kucuk yutarmi acaba diyorum 3 yasinda bizim ki
Bizimki tam 3 yaşındaydı küçüklere geçtiğinde. Ama çocuğa göre de değişir. Oyuncakları hala ağzına alıyorda risk almayın aşırı minik parçaları.

yok agzina almiyor oyuncaklari 2 ay once burnuna teptigi oyun hamurunu saymazsak tabi
Lego friends de çok güzel kızlara göre evler mevler var. Tam evcilik oynamalık. Bir bak bence. Bizim oğlanla çok deniyorum evcilik de iki saniyede yangın çıkar hepsinin başına bir felaket gelir yıkar. Kızım olsa ah be alırdım city bol bol konuştururdum

evde abidik gubidik bir evi var onla baya oynuyor, bazen hastane yapiyor bazen ev yapiyor soylediginize bakayim

Bizimki daha cok bebek mutfak oyuncagi tarzi seylerle oynuyor bebek arabasi vs . Legolari da var bazen onlarla da oynuyor

gözlerim şaşı oldu fiyatina bakarken
bu ayki oyuncak limiti doldu
yilbasi harcliklarini toplamam lazim bunu almak icin

Ben fazla oyuncağa gark olmanın çocukların hayal dünyasını, üreticiliğini kısıtladığını düşünüyorum.
Ara ara tüm oyuncakları kaldırıp sadece bir
çarşaf -örtü verin çocuklara ve izleyin.

Bizde çok fazla var ama hatırlıyor da saklama, arada kaldırma işe yaramıyor.
Gelip şu oyuncağımı verir misin diyor mesela. Vermesek de kısıtlama olmuyor mu?

bizimkinde tam olarak böyle oldu.
carsaftan cadir yapiyor diye cadir aldik yuzune bakmadi.
ve daha bir kac oyuncaktada ayni sey oldu.
her seferinde almayacagim diyip yenik dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…