- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.200
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.201
ben avokadoyu tek basina yemeyi daha çok severimAvokado almistim elmayla bekliyor olmadan curumeye baslamis
Rondoya vurayimda limonla yerim dedim
Ugrasirken kapali cihaz ile parmagimi dogradim
Hay avokadona da sanada diye diye
Bir tur atti durdu canim parmagim sosis gibi dogranacakti 2. Tur atsaydi daha ayilamamistim
ben avokadoyu tek basina yemeyi daha çok severim
sosisli avokadoyuda denemek lazim
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.bu avokado zaten iyi bir şey olsaydı sitede yememize izin verirlerdi bak haklılarmış ben yemiyorum artık sen de yeme.hem yemesi zor hem de zengin yiyeceğiiBende öyle sert sevmem
Ayy esimde bahcede kopegimizle ilgileniyordu
Giris kattayim
Havlu kagidi bastirdim
Cama yanastim
Yavasca ordan ayril ve eve gel elimi kestim dedim
Neyle dedi
Sonrasinda once sandayle sonra duvar sonra koridora upuzun yattigimi hatirliyorum
Bir sure avokado almam tovbe
Nerden almisim kaya gibi olmadi bi turlu
Yok marketin yanında petshop varmarkette keçiye tasma mı satılıyor?aktüel ürün olarak mı geliyor?ben niye rastlamadım yahuu ben de alırdım maksat alışveriş olsun keçim olmasa da44 tl m var dermi ki bir tasma?
karnabahar kaç tl pazarda kilosu 10 dan alıyorum ben çok pahalııKızlar bugün pazara gittim 120 TL gittialdığım da en fazla 3 gün gider
Küçücük karnı bahar tanesi 8 lira burdakarnabahar kaç tl pazarda kilosu 10 dan alıyorum ben çok pahalıı
ben çok severim kızartmasını ama 3 kilo alsam anca oluyor kızartınca minicik kalıyorlar çok da pahalı kış sebzesi olmasına rağmennKüçücük karnı bahar tanesi 8 lira burda
Eşim bugün pazara gitti, 200 tl harcamış.Bu brokoli kadar olan karnınahar 10 TL yazıyordu pazardaPortakal ın kilosu 7 lira burda
Ben geçen hafta avm ye gidince aynı duyguyu yaşadım.Ispanak bile pahalı2 yıldır pazara gitmiyordum gidince fenalık geçirdim
Avm ye gitmeyeli 4 sene olacak benimBen geçen hafta avm ye gidince aynı duyguyu yaşadım.
Neye baksam sürekli ‘aaa , çüşş, bu kadar olmaz’ modundaydım.
Sanki 1980de hapse girmiş, şuan çıkmış gibi bir his
Ay ne kadar güzel bir şeyAvm ye gitmeyeli 4 sene olacak benimçünkü burda avm yok
Ay ne kadar güzel bir şey
Ank nın avmsi ünlü, 5 km içinde en az üç tane olmazsa olmuyor.
Hatta yan yana ve yolların geliş gidiş istikametlerine göre benzillik usulü avmlerimiz var
Öyle zatenNeyi meşhur diyince avm si diyeceksiniz herhalde.
Ank Çok sıkıcı şehir geldi bana nedense
Aynen. 2 kere Ank gezmeye geldim bunedir ya dedim kendi kendimeÖyle zaten
Tuhaf yani, hatta tek bir şehir değil gibi.
Semt değişince tüm özellikleri de değişiyor, tuhaf.