- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
- Konu Sahibi chamallows
- #2.141
Ben ne kadar oyuncak çıkartırsam o kadar az oynuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçük dahaBen ne kadar oyuncak çıkartırsam o kadar az oynuyor
genel etkinlik kreslerde falan yapilan evali pamuklu vs
Bizim günlük az veya çok etkinlik var zaten kendim program yaptım çünkü manyağım. Onun dışında hani bir oyuncakla kendisi ilgilensin istiyorum ama daha bu hafta az biraz oldu gibi. Onda da vinçe lego adamı asmış ayağından ve adamları öldürmüş galiba. Ne olduğunu anlayamadım, sormadım daküçük daha
bende etkinlik yaparken artik bunaliyordum, keyif isine cevirdim iç dünyamda,
birine bir sey ogretme mecburiyeti degilde canim istedigi icin yapiyormusum gibi yapiyorum
oyuncakla oynamiyorsa mecbur etkinlik
tesekkur ederimAklıma geldikçe örnek gönderirim.
30 luyu 32 tl ye almistim bi ara15 li yada 25-30lidur haberlere çıktı et mi yumurta mi diye
1 tl ye koy yimirtasi var yav.
Ben hamileyim yimirta konusundabu ara birazcik master yapmis konumdayim 1 tl ye bu ciftlik ayibogan kocaman bayat yumurtalar oluyor
Keske benimde 1 tlye koy yumurtam olsa.
Pazardan şu alta saman fonu koyanlardan aljyorsan kandırıyorlar cogu barkodlu al canim. Kucuk yerse bilmem de 1 tl organik koy imkansiz suan
Edit- adet konusnda emin olamadim. Çünkü coklu yumurta almiyorum. 10 lu organik gezen tavuk aliyorum bu sebeple is bu yazida gecen yumurta miktarini bilen eklesin lakin fahis zam geldigi konusunda topluca hem fikir herkes yumurtaya.
tans nerelerde yaSüreli alıyoruz valla ihtiyaç geliyor gözümüze.
Konuya bir eli sopalı lazım almamak adına ve bizi dizginlemesi için
meger icimize ne cok fakirlik sığdırmışızİyi geceler kizlar
Konu ilk acildiginda görmüştüm yazılanları okuyayimda öyle yorumumu yazayım demiştim. Ben daha 9. sayfadayim 137 sayfa konuşulmuş okumayı bıraktım direkt konuya daldim
Meğer ne dertliymisiz ne çok gecinemeyip içimize atmışız
biz 7 lirayla markete giremiyoruzBenim kaynım ingilterede 7 liraya içinde sucuk dahil 1 haftalık kahvasını alıyor
markette keçiye tasma mı satılıyor?aktüel ürün olarak mı geliyor?ben niye rastlamadım yahuu ben de alırdım maksat alışveriş olsun keçim olmasa da 44 tl m var dermi ki bir tasma?Eşim bugün markete gitmiş su almış yeşillik almış birde tavuk incik almış Keçiye Tasma ve ip almış toplam 150 tl
ben dün geceden beri 800 tl harcadım kıza 500 ü annanneden hibeeeben bugun 0 lira harcadim
senin gibi burda lak lakla vakit harcamıyor dikiş dikip birikim yapıyortans nerelerde ya
dün gece 260 bugün de tam 544 tl verdik içime oturdu ama uzun zaman oynar .annannesi kıyamadı 500 tl hibe etti bizee .zaten uzun zaman daha dışarda yemek yemek avm otel masrafı olmaz .paraları legolara gömeriz biz deLegoya çok para döktük ama sonuna kadar da hak ediyor bence. Senelerce oynuyor, setler birleşiyor fln.
Ben de legoya acımıyorum ya çook uzun süre oynuyorlardün gece 260 bugün de tam 544 tl verdik içime oturdu ama uzun zaman oynar .annannesi kıyamadı 500 tl hibe etti bizee .zaten uzun zaman daha dışarda yemek yemek avm otel masrafı olmaz .paraları legolara gömeriz biz de
ama fiyatları çok yüksek maalesef.aslında değil de paramızın değeri çok düşük bize pahalı geliyor.Amerikada kuzenim elmalı telefonun son modelini almış kendine fiyatına şaştım kaldım bizde 24 25 bin aynı telefon araba parasıı .hem gelirimiz düşük hem herşeyi çok pahalıya alıyoruz telefon televizyon araba vs.Ben de legoya acımıyorum ya çook uzun süre oynuyorlar