Geçinemeyenler kulübü

Ben ne kadar oyuncak çıkartırsam o kadar az oynuyor

Ben ne kadar oyuncak çıkartırsam o kadar az oynuyor
küçük daha
bende etkinlik yaparken artik bunaliyordum, keyif isine cevirdim iç dünyamda,
birine bir sey ogretme mecburiyeti degilde canim istedigi icin yapiyormusum gibi yapiyorum
oyuncakla oynamiyorsa mecbur etkinlik

küçük daha
bende etkinlik yaparken artik bunaliyordum, keyif isine cevirdim iç dünyamda,
birine bir sey ogretme mecburiyeti degilde canim istedigi icin yapiyormusum gibi yapiyorum
oyuncakla oynamiyorsa mecbur etkinlik
Bizim günlük az veya çok etkinlik var zaten kendim program yaptım çünkü manyağım. Onun dışında hani bir oyuncakla kendisi ilgilensin istiyorum ama daha bu hafta az biraz oldu gibi. Onda da vinçe lego adamı asmış ayağından ve adamları öldürmüş galiba. Ne olduğunu anlayamadım, sormadım da

O zaman bugünkü harcama gelsin

1. 3 tane yufka 4.5 tl
2. 3 adet balık ( adını unuttum balığın ahahah oğlum için aldım ucunu de yedi) 15 tl
3. Horoz şeker (evet bu saçma olmuş 1.5 tl)
4. Ihlamur 10 tl (oğlum için yine )

30 luyu 32 tl ye almistim bi ara

meger icimize ne cok fakirlik sığdırmışız

Eşim bugün markete gitmiş su almış yeşillik almış birde tavuk incik almış Keçiye Tasma ve ip almış toplam 150 tl
markette keçiye tasma mı satılıyor?aktüel ürün olarak mı geliyor?ben niye rastlamadım yahuu ben de alırdım maksat alışveriş olsun keçim olmasa da 44 tl m var dermi ki bir tasma?

Legoya çok para döktük ama sonuna kadar da hak ediyor bence. Senelerce oynuyor, setler birleşiyor fln.
dün gece 260 bugün de tam 544 tl verdik içime oturdu ama uzun zaman oynar .annannesi kıyamadı 500 tl hibe etti bizee .zaten uzun zaman daha dışarda yemek yemek avm otel masrafı olmaz .paraları legolara gömeriz biz de

dün gece 260 bugün de tam 544 tl verdik içime oturdu ama uzun zaman oynar .annannesi kıyamadı 500 tl hibe etti bizee .zaten uzun zaman daha dışarda yemek yemek avm otel masrafı olmaz .paraları legolara gömeriz biz de
Ben de legoya acımıyorum ya çook uzun süre oynuyorlar

Ben de legoya acımıyorum ya çook uzun süre oynuyorlar
ama fiyatları çok yüksek maalesef.aslında değil de paramızın değeri çok düşük bize pahalı geliyor.Amerikada kuzenim elmalı telefonun son modelini almış kendine fiyatına şaştım kaldım bizde 24 25 bin aynı telefon araba parasıı .hem gelirimiz düşük hem herşeyi çok pahalıya alıyoruz telefon televizyon araba vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…