- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.081
Birileri vurup duruyor ama felek mi şüpheliyimAhahahfelek vurup vurup duruyor oda vursun
Hangi fikra?Çok daraldım ne yapmaya calısıyorlar anlamadım.
Ama bir fıkra var aklıma o geliyor fıkra olmaktan çıktı gerçek oldu
Aziz nesin haklı imişBirileri vurup duruyor ama felek mi şüpheliyim
Markete ayagimi sokup cikiyorum, bazi reyonlara bakmamaya calsiiyorum kasada en az 50 tl gitmis oluyor cuzdandan normal mi hocamAhahahfelek vurup vurup duruyor oda vursun
padişahım, hazinede para kalmadı. yeni vergilere ihtiyacımız var
padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
- eeee! ne vergisi koyalım?, demiş..
- köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar! padişah, tamam, demiş. aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
- tepki var mı?
- hiçbir tepki yok!
- iyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın! aradan bir süre geçmiş, padişah:
- var mı şikayet?
- yok! halkının tepkisizliğine kızan padişah, gürlemiş:
- köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin! aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen padişah, çağırmış vezirlerini,
-halkı dinleyelim hele bir, demiş gitmişler köye, padişah sormuş:
- var mı şikayet? ses yok. padişah tekrar :
-var mı şikayet ? şikayeti olan söylesin! diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:
-padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
- eeee!, demiş padişah bir umutla...
- aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruz, bir adam daha koysanız...
Tabii tavuk gogus kilosu 28di en gecen gun. Tavık ya tavık fakirin yan et yemeği. Et bulamayan yerdi.Eşim bugün markete gitmiş su almış yeşillik almış birde tavuk incik almış Keçiye Tasma ve ip almış toplam 150 tl
Millet ne yediriyor Cocuguna ya Allah tan Cocuk falan yok bende olsa herhalde bunalıma girerdimTabii tavuk gogus kilosu 28di en gecen gun. Tavık ya tavık fakirin yan et yemeği. Et bulamayan yerdi.
Esnafta zama zam gelince biraz ipin ucunu kacirdi. O brokoliler, karbibaharlar Allahın otlari mevsiminde avuc ici kadar 8 tl gelen vuruyor gden vuruyor.
Sonra satilmiyor satamiyoruz diyorlar. Satilmaz tabi
Benim esim kazaniyor gunde kac paraya tekabül ediyor bilmiyorum ben eksideyimBen kazanıyorum günde 100 TL eşim 120yetmiyor nedense
Bizim sektör gıda sektörü iş yok güç yok. Ben çiftlik nedir bilmezdim çiftçi oldumBenim esim kazaniyor gunde kac paraya tekabül ediyor bilmiyorum ben eksideyimkazanmıyorum markete gidiyorum fışķ vakumlaniyor benim cuzdan. Napalim yemeyelim mi? Ac mi gezelim. Sirtimiza almayi azalttik bunu da mi azaltalim.
Sebeke suyuna sakinlestirici atsinlar artik böyle cekilmiyor
Deme deme düşünmüyor değilim. Her seye alisiyor insanoglu, Allah yardim ediyor ama cocuk rizkiyla gelir mottosuna yüzde yüz inansam ve dusunme yetimi maddi acidan durdursam daha mutlu bir birey olabilirdimMillet ne yediriyor Cocuguna ya Allah tan Cocuk falan yok bende olsa herhalde bunalıma girerdim
Atmazlar iyice dellendirecekler beniBenim esim kazaniyor gunde kac paraya tekabül ediyor bilmiyorum ben eksideyimkazanmıyorum markete gidiyorum fışķ vakumlaniyor benim cuzdan. Napalim yemeyelim mi? Ac mi gezelim. Sirtimiza almayi azalttik bunu da mi azaltalim.
Sebeke suyuna sakinlestirici atsinlar artik böyle cekilmiyor
Allah yardımcımız olsunDeme deme düşünmüyor değilim. Her seye alisiyor insanoglu, Allah yardim ediyor ama cocuk rizkiyla gelir mottosuna yüzde yüz inansam ve dusunme yetimi maddi acidan durdursam daha mutlu bir birey olabilirdim
2 yıl o is bulamayanlar kervanindaydim ben. O kadar agir bir psikoloji ki sonra zaten devlet borc vermisti sagolsun üniversite icin ona gitti calistgim. Kendi sektorumde degildi he bu arada.Bizim sektör gıda sektörü iş yok güç yok. Ben çiftlik nedir bilmezdim çiftçi oldumşimdi günlük yevmiye alıyoruz zeytine gidip. İş bulamayanlar ne yapacak
AminAllah yardımcımız olsun
Bizler bu durumdaysak diğerleride aynı durum dadır benim anlamadığım millet neden ses çıkartmıyor2 yıl o is bulamayanlar kervanindaydim ben. O kadar agir bir psikoloji ki sonra zaten devlet borc vermisti sagolsun üniversite icin ona gitti calistgim. Kendi sektorumde degildi he bu arada.
Burs çıkan bir cocuk vardi arabasiyla gelirdi okula sinir olurdum ona.sonra yurudu gitti tabi babasinin ahbaplari olunca. Bize de yadigar borc kaldi saolsunlar
Kimisi durumdan memnun tuzu kuru, kimi soguktur diyor. E bir de şükürcü bir toplum olduk ondan.Bizler bu durumdaysak diğerleride aynı durum dadır benim anlamadığım millet neden ses çıkartmıyor