- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.101
Ne zaman evlenmiş ler? Yazıktır günahtır amaçları nedirKimisi durumdan memnun tuzu kuru, kimi soguktur diyor. E bir de şükürcü bir toplum olduk ondan.
Gecen gun adam eline aş -iş yazip intihar etti. Seyma subasinin acunla evlenmesi kadar konusulmadi konu.
Seyma ve acun yillar once evlendi ayrildi bile ya ne kadar konu olmustu. Gunlerce ama bu adami kac kisi duydu o bile muamma. Kisacik bir haber olarak gecti gitti.Ne zaman evlenmiş ler? Yazıktır günahtır amaçları nedirbıkmadılar zulüm etmekten.
V..foneİnternet olarak ne kullanıyorsunuz ?
Karın ağrısı bahanesiyle yendi demi o pirzolalar bay uyanık senitavuğuda çok severim ama benim için pirzolanın yeri ayri
küçükken hastalaninca annem yapardı çok seviyorum diye.
numaradan az karnim ağrimadi
Çocuklar seviyor nedense pirzolayı.Pirzola bizde sadece Cocuklara alınır kemikli et seviyorlar oda senede bir iki kere
Evet buyuk kızım onunla et yemege alıstı kucugun etle pek ısı yok balık ve tavukcu odaÇocuklar seviyor nedense pirzolayı.
Afiuet bal şeker olsun onlara.Evet buyuk kızım onunla et yemege alıstı kucugun etle pek ısı yok balık ve tavukcu oda
Amin hepsine sıfa olsun ınsallahAfiuet bal şeker olsun onlara.
Benim torunda tam etçi,ne alayım diye sordu dedesi et al diyor:)))
İnşallah onlar yesin yeter ki.Amin hepsine sıfa olsun ınsallahbak sen akıllı cocuk genelde cocugu cock abur cuburu yada oyuncak ister
Karın ağrısı bahanesiyle yendi demi o pirzolalar bay uyanık seni
Sebep belli illa yenecek o pirzolalarcok seviyodum napim,
İnşallah onlar yesin yeter ki.
Birde şu niloya oyuncakları varya onu istiyor kerata:))
Amin inşallah çok teşekkürler..Yerim ben onu Rabbım acılarını gostermesın
Ama soyle birsey var daha ekonomik oyuncak kitap vs de var onlarla da gayet ayni sevinci yasiyor cocuk yaaa yada benimki dha 4 yasinda diye mi bilmem . Sahsen durumuma gore suan bir oyuncaga 200 tl asla veremem asiri luks kalir baa gore az cok imkanlar belirleyici bu hususta bi baskssina da bu 50 tl gbi gelebilir mesela .amann alma ne gerek var alıştırma yazanlarda var ama o çocuğun mutluluğu gelip boynuna sarılması dünyalara bedel.oyuncaklar kitaplar olmasa tabletten enes batur takip edecek daha mı iyi?
marka olmayan en kotu oyuncak bile 50 60 lira zatenAma soyle birsey var daha ekonomik oyuncak kitap vs de var onlarla da gayet ayni sevinci yasiyor cocuk yaaa yada benimki dha 4 yasinda diye mi bilmem . Sahsen durumuma gore suan bir oyuncaga 200 tl asla veremem asiri luks kalir baa gore az cok imkanlar belirleyici bu hususta bi baskssina da bu 50 tl gbi gelebilir mesela .
Yaşıtmış çocuklarımız.Ama soyle birsey var daha ekonomik oyuncak kitap vs de var onlarla da gayet ayni sevinci yasiyor cocuk yaaa yada benimki dha 4 yasinda diye mi bilmem . Sahsen durumuma gore suan bir oyuncaga 200 tl asla veremem asiri luks kalir baa gore az cok imkanlar belirleyici bu hususta bi baskssina da bu 50 tl gbi gelebilir mesela .
gecen ay dogum gununde kizima niloya treni almislardi baya oyaliyor uygunda fiyati,İnşallah onlar yesin yeter ki.
Birde şu niloya oyuncakları varya onu istiyor kerata:))
fischer price gereksiz pahali oyuncaga 60 lira veriyorsak markasinada 60 lira veriyoruz resmen, bende ilk zamanlar fischer price aliyodum simdi muadili baska markalardan aliyorum yoksa yetisemiyoruz.Yaşıtmış çocuklarımız.
Ama ucuza oyuncak kalmadı ki. Sorun mu bizde ya. Bizim 200den aşağı oyuncağımız yok. Allahın plastik kamyonu 100 lira zaten. Legolar 150-200den aşağı yok. Legoların da orijinal olmayanlarıyla hiç bir şey yapamıyor çocuk, zaten iki üç kere taksa gevşiyor bir daha oturmuyor da.
Daha ufakken eğitici fisher pricelardan alıyorduk onlarda da 200den aşağı yok.
Bende yılbaşı için bakıyorum niloya olsun diye bir ara yürüyen döneninden almıştık sesliydi hatta.gecen ay dogum gununde kizima niloya treni almislardi baya oyaliyor uygunda fiyati,
onuda aldik abla yanina birde mete aldik meteyle trenle oynuyo ama iskliyla bi kac gun oynayip biraktiBende yılbaşı için bakıyorum niloya olsun diye bir ara yürüyen döneninden almıştık sesliydi hatta.