GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

İyi de kadın ayse diye bir kadınla konuşma görmüş ama numarası falan yok. Listedeki tüm ayseleri arayıp gece gece bir sürü aileyi birbirine mi soksun?

Kadını kesinlikle şikayet edip yaptığı saygısızlığın cezasını verin.
2. Olarak herhangi bir durumda sizi öldürebilecegini düşündüğünüz biriyle nasıl evli kalabiliyorsunuz? Bu korkunç bir şey.

Ne demek ya "kadınsın beni anlarsın?"
Empati duygusu olan bir kadın başka bir kadını, kocasından emin olmak için böyle bir riske atar mı asıl? Kesinlikle hukuki olarak haklarınızı arayın ve hatta eşinize de bildirin bu durumu haberi olsun. Kocasına güvenmiyor gelmiş milletin başını yakacak. İnsan emin olmadığı birinden hesap sorar mı gecenin bir vakti?

kocasi polis. zamaninda refakat etmis bi hanima is icin.
konu sahibi, bu polisin - korumanın refakat islemine eskortluk diyorlar ya.
acaba seni ayşe eskort diye mi kaydetti?
Yok canım direkt bana attığı yerde direkt Ayşe yazıyor öyle diyeyim. Karşı beni Ayşe diye kaydetmiş öyle diyor.

Şikayet et bu kadınların kocaları hariç herkese saldırmalarından bana gına geldi çok ilginç ya hiç düşünemiyor mu kocan görse ne olacak o kadar da emin kpnuşuyor terbiyesiz şikayetçi ol lütfen
Saldırdıkları yetmiyor bir de kocalarını affedip devam ediyorlar. Evdekini sorgularsın, kanıt delil toplar yüzüne çarpar boşanırsın. Bir şekilde affettim, çocuklarım için yuttum diyenlerin çoğu rezalet çıkartıp, elin kadınlarına saldırıp bir hafta sonra barışıveriyorlar pislik heriflerle.

Allahından bulsun çirkefe bulaşmayayım demeyeceksin, bunlara en büyük ceza karı koca ikisini birden şikayet etmek. Zaren sakın ama sakın sözlü iletişime geçmeyin. Aracı falan yollarlarsa kabul etmeyin. Şehit haberi verilecek sandım ne demek ya, yazık insanın aklı çıkar.

Canım benim kendi evliliğinde bunu yakalamış ise çıkar şube müdürü veya il emniyet müdürünün karşısına, elindeki yarışmayı gösterse kocası çağrılır. Bunu çoğunluk polis eşi bilir. Özel mevzudur ama eşini mağdur ediyor diye kulağı çekilir.

Zaten bilmediği bir kadına vakitsiz yazarak ki evliyim, aynı teşkilat. Benim evliliğimede bomba koyabilirdi. Hadi eşim uyku sersemi bana tokat atsa veya sözle bir şey dese ben affeder miydim?

Minareyi çalan kılıfını hazırlar. O kadının ben olduğunu bilmeden, emin olmadan gecenin köründe beni rahatsız edemez. Açık şekilde seks yaptın benle sabahlara kadar diyor.

Ben, kimsenin aile içi mevzularına, sırf ispat edecek diye böyle çirkince malzeme olamam. Olduysamda dersini almalı çünkü ufak bir mevzu değil.

Kocalarından tırsıyorlar, onlara gücü yetmiyor. Ama kadın mı, vurun kahpeye! Tanımadıkları kadını bile rahatsız ediyor terbiyesizler.

Hanımefendi beni direkt öldürür demedim. Gecenin körü bir numara arayıp, uyandırıp uyku sersemi ile erkek resmi gelip, sabaha kadar seks yaptığımızı söylese ve bu konuşmaları Ayşe ismi ile yaptığına dair görüntüde atsa sonucu beklemeden o sersemlikle insan ne reaksiyon gösterir bilebilir misiniz?bunu geçtim bir tokat atsa veya kalbimi kırsa durum açığa çıkınca ben kocamı affeder miydim? Aynısını ben yaşasam bekli ben de eşime tokat atardım. Normalde evliliğinden bırakın şiddeti, değer verilen bir kadınım ama durumun gidişatı çok hassas.

Geçmiş olsun, gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Kadının yaptığı terbiyesizlik. İyi soğukkanlı davranıp gerçeği ortaya çıkarmışsınız.

Aynen bir de anlayış bekliyor benden. Özrü kabahatinden büyük.

Bana bir resim attı ben ispatla diyince. Elinde bir telefon var ve kocası ile bir kadının seks konuşmaları. Kendisi olsa bunu yapmaz sanırım. Yani ekran görüntüsü değil, elinde tutmuş telefonu.

Evet canım unvan belirtmek istemem ama Amiri konumunda baltayı sağlam taşa vurdu. Kocasına dedi mi bilmem ama, kendisi şu an kıvranıyordur. Ay bir de kadınsın beni anlarsın diyor.

Evet canım unvan belirtmek istemem ama Amiri konumunda baltayı sağlam taşa vurdu. Kocasına dedi mi bilmem ama, kendisi şu an kıvranıyordur. Ay bir de kadınsın beni anlarsın diyor.
Halbuki kadın var kadın var, ama anlayana işte.
Kocasına hesap soramayıp gece yarısı başka kadınlara musallat olanı anlamam.
Ama işte, kişi kendinden bilir işi demişler. Herkesi kendi gibi sanınca o cümle de kolaylıkla kuruluveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…