Polis eşiysen, eşinin uygunsuz vakitlerde bile hele asayişteysen escord, hırsız, katil, sarhoş vb. Bayan/erkek farketmeksizin muhatap olacağının bilincinde olur insan. Polisin, asayiş olarak iyi insanlar işi ne kadar olur mağdur değilse?
Bu insan kolluk, telefonu susmaz, alakasız tlf. Gelebilir vs. Şüphen var ise iyice emin olabilirsin. Ben bir escord olup, yardımda isteyebilirdim ve bulmaları için konumda atabilirdim telefonlarına. O zaman ne yapacaktı? Escord can taşımıyor mu?
Bu insanın işi ile uğraşmak değil. Bir halt yemiş bu konuda haklı bulmam, ama aynı teşkilatın içerisindeki alakasız birine saldıracak bir eşe sahipse bu konuyu oturup değerlendirsinler karı koca.
Benim evliliğini yoktan yere riske edecek cehaletten birisi, bir zahmet kendi meselesini başkasına b*k atmadan çözmeyi öğrensin. Hem daha iyi ya, kadın elindeki yazışma açığa çıktı diye, kocasının kulağının çekilmesini isteyebilir, şu an fırsat doğdu şayet sevgili kocasından şikayetçi ise. Resmi olarak bir yaptırım olmaz ama kocasına ayar çekerler eğer kadın istiyorsa.