GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Canım benimkisi konsere gitmek değil. Etkinlik planlama, koordine etme ben de yani işimin bir bölümü bunu içerir. Kamu kurumundayım ve gelen kişiye gerek eskortluk, gerek güvenlik sağlamak için kolluk kuvvetleri ile bağlantımız olur. Bazen kuliste beraber olunur ama orda herkes işini yapar. Bu adamın resmini attığı halde tanımadım kim diye yani o kadar önemsiz kim olduğu. Benim işiyle alakam, yoksa muhatabım değil.

Şikayet edin tabii ki. Yalnız "eşim ya şunu yapsaydı vb" tarzı bir şey eklemenize gerek yok bence. Bekar bir kadın da olabilirdiniz. İş sebebiyle eklediğiniz bir numara sebebiyle, adamın eşi tarafından taciz edilmeniz çok çirkin bir durum.

Bu mesajı atan kişi bu mükemmel fikri KK'dan almış çıksa şaşırmam. Dönem dönem konularda sonunu düşünmeden bu tarz öneriler veren üyeler var maalesef.

Bu işlerin acabası, ihtimali, sen sandımı olmaz. Olmaz olmaz ama eşin kalp hastasıdır kriz geçirir anlık üzüntüyle. Elini kaldırır aldattın zannedip, onarılmaz yaralar açılır evlilikte vs bir sürü olasılık var. Ne kadar tehlikeli, düşüncesizce, adice, ahlaksızca bir iş yaptığını öğrensin, kendisi gibi cahil varsa çevresine de ders olmuş olur.

Anladım şimdi canım büyük terbiyesizlik etmiş bu gece mi oldu çok yeni galiba ay inşallah gereğini yaparlar

Sizi vazgeçirmeye çalışanlar olacak, şikayetinizi geri çekin, aranızda anlaşın diyenler olacak sakın onlara kulak vermeyin. Gerçekten bir aile faciasına sebep olabilirlerdi, ben stres oldum okurken. Mutlaka bir an önce şikayetçi olun. Bir sonucu olmasa dahi en azından belki biraz pişmanlık duyarlar.

Kocasına çemkiremeyen, onun yaptığı rezilliği affedip kadını suçlu bulan aciz bir kadın malesef. Eşinden hıncını alamayınca size (daha dogrusu o muahbbeti yapan kadına) sarmış. Kesinlikle şikayet edin de yaptığı şeyin ciddiyetini anlasın. Sorununu eşiyle çözsün, kadınlarla değil.

Yani hani halen şoktayım, aynen katılıyorum hayır yani oradaki gerçekten ben olsam napacak? Git davanı aç yani hadsiz cahil.

çok çok haklısın hadsiz terbiyesiz kadın
eşinden neden sormuyor hesabını yemiyor tabi

eşine de anlat bu olanı bilsin.. ya başına bişey gelseydi eşin tarafından Allah korusun
çok geçmiş olsun
Canım ikiside aynı teşkilatta, farklı şube zaten duyacak ve saklamaya yani. Şimdi teşkilat içi ya bu ikisini karşımıza dikerler önce bi.

Ben cep telefonu ile iletisimi cok kisitladim cevap vermiyorum kayitli olmayan numarayi asla acmiyorum kargo cok gerekli ise msj atiyor ztn saatleri belli
Zaten açmaya fırsat olmadı telefonu elime alınca 1 saat öncesinde aynı numaranın mesaj attığını gördüm ve online görünce yazmaya başladı. Uyku sersemi ben de şoka girdim. Bir de gündüzleri kayıtsızda olsa açıyorum çünkü isimle alakalı aramalar gelebiliyor. Ama gece böyle arayan olmadı.

Zaten sonuç alınmaz farkındayım ama aynı teşkilat içindeyiz bu durumlar hoş karşılanmaz aksine rezil olurlar. Hem kocasının fantezileri açığa çıkacak, hem kadının cehaleti. Ders olsun, haddini bilsin sırf bu sebepten mahkemeye bir çagırılsın diye.

Elbette iki türlüdür rezillik, fark olarak gece ve eşimle uyuyor olabilir ve böyle bir şeyle karşılaşınca uyku sersemi her şey olabilir.

Elbette yani uyku sersemi çok sağlıklı düşünmezdi belki. Sonunu beklemeden bana fiziki veya sözlü zarar verebilirdi. Bu kez iş açığa çıkınca eşimin o an yaptıklarını affetmez, ve mutlu evliliğim sonlanırdı bir hiç yüzüne.

Bukadar uzatmak yerine tanımadığınız numarayı direk engelleyebilirsiniz.
Ben öyle yapıyorum ve hiç muhabbet uzamıyor.
Kimse kim banane. Gece yarısı yazanı tanımıyorsam ya sapıktır ya uğursuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…