Canım benimkisi konsere gitmek değil. Etkinlik planlama, koordine etme ben de yani işimin bir bölümü bunu içerir. Kamu kurumundayım ve gelen kişiye gerek eskortluk, gerek güvenlik sağlamak için kolluk kuvvetleri ile bağlantımız olur. Bazen kuliste beraber olunur ama orda herkes işini yapar. Bu adamın resmini attığı halde tanımadım kim diye yani o kadar önemsiz kim olduğu. Benim işiyle alakam, yoksa muhatabım değil.Çok üzüldüm hem evinde huzursuzluk çıkardı hem iftira attı yada şansını denedi şerrrr.. ama dost acı söyler sanki şikayet etmemde bişey yapmicaklarmiş gibi geliyor bana ne de olsa her pisliğin üstünü kapatmaya alıştılar artık aşırı üzüldüm bi kadın olarak ve hani zor durumda bırakmış resmen eşin felan bu durumu bilse gelde laf anlat erkeğe şimdi iftira çok kötü bir şey. Bence de işin peşini bırakma ama kendine dikkat et ve en azından numaranı değiştir. Ve hiç kimseye verme konsere hiç gitmedim neden o kişilerle muhatap olunur onu da bilmiyorum anlamadım ama bence değiştir numaranı kimseye verme o kişiyi de engelle yeni numaran gitmesin watsap üzeri hani bazen wp uyarıyor ya falan kişi numarasını değiştirmiş diye ..
Şikayet edin tabii ki. Yalnız "eşim ya şunu yapsaydı vb" tarzı bir şey eklemenize gerek yok bence. Bekar bir kadın da olabilirdiniz. İş sebebiyle eklediğiniz bir numara sebebiyle, adamın eşi tarafından taciz edilmeniz çok çirkin bir durum.Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen?
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.
Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!
Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.
A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)
B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.
A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.
B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.
Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.
Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.
Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.
Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?
Sinirden umarım anlaşılır yazdım
Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Anladım şimdi canım büyük terbiyesizlik etmiş bu gece mi oldu çok yeni galiba ay inşallah gereğini yaparlarCanım benimkisi konsere gitmek değil. Etkinlik planlama, koordine etme ben de yani işimin bir bölümü bunu içerir. Kamu kurumundayım ve gelen kişiye gerek eskortluk, gerek güvenlik sağlamak için kolluk kuvvetleri ile bağlantımız olur. Bazen kuliste beraber olunur ama orda herkes işini yapar. Bu adamın resmini attığı halde tanımadım kim diye yani o kadar önemsiz kim olduğu. Benim işiyle alakam, yoksa muhatabım değil.
Yani hani halen şoktayım, aynen katılıyorum hayır yani oradaki gerçekten ben olsam napacak? Git davanı aç yani hadsiz cahil.Ay felaket bi durum bu ben size oldukça hak verdim. Daha büyük sonuçlar doğurabilirdi anlık bir yanılgıyla kocanız görseydi. Yaptığı ne büyük bi ahmaklık. Kocasıyla 2 gün sonra barışır bir de böyleleri hayır madem mesajlar elinde görmüş yakalamış git boşan kardeşim kızı arayıp bulsa ne olacak ne saçmalıktır ya. Lütfen şikayetçi olun haketmiş çoktan.
Canım ikiside aynı teşkilatta, farklı şube zaten duyacak ve saklamaya yani. Şimdi teşkilat içi ya bu ikisini karşımıza dikerler önce bi.çok çok haklısın hadsiz terbiyesiz kadın
eşinden neden sormuyor hesabını yemiyor tabi
eşine de anlat bu olanı bilsin.. ya başına bişey gelseydi eşin tarafından Allah korusun
çok geçmiş olsun
Zaten açmaya fırsat olmadı telefonu elime alınca 1 saat öncesinde aynı numaranın mesaj attığını gördüm ve online görünce yazmaya başladı. Uyku sersemi ben de şoka girdim. Bir de gündüzleri kayıtsızda olsa açıyorum çünkü isimle alakalı aramalar gelebiliyor. Ama gece böyle arayan olmadı.Ben cep telefonu ile iletisimi cok kisitladim cevap vermiyorum kayitli olmayan numarayi asla acmiyorum kargo cok gerekli ise msj atiyor ztn saatleri belli
Zaten sonuç alınmaz farkındayım ama aynı teşkilat içindeyiz bu durumlar hoş karşılanmaz aksine rezil olurlar. Hem kocasının fantezileri açığa çıkacak, hem kadının cehaleti. Ders olsun, haddini bilsin sırf bu sebepten mahkemeye bir çagırılsın diye.sinsirella kocasından gizli neler yapmış da milletin başına çorap örüyor birde..
ne olursa olsun şikayet etmekten vazgeçmeyin. şikayetin sonunda da birşey çıkmaz ama en azından uğraşır, yanına kalmaz
Kesinlikle peşini bırakmam cehaleti beni tehlikeye sokabilirdi.Arsız kocasının uçkurunu toplayacak diye gecenin köründe başka bir kadının zarar görmesine sebep olacakmış neredeyse. Allah akıl versin. Siniriniz geçince peşini bırakmayın sakın bu işin. Herkes haddini bilmeli.
Elbette iki türlüdür rezillik, fark olarak gece ve eşimle uyuyor olabilir ve böyle bir şeyle karşılaşınca uyku sersemi her şey olabilir.Şikayet edin tabii ki. Yalnız "eşim ya şunu yapsaydı vb" tarzı bir şey eklemenize gerek yok bence. Bekar bir kadın da olabilirdiniz. İş sebebiyle eklediğiniz bir numara sebebiyle, adamın eşi tarafından taciz edilmeniz çok çirkin bir durum.
Bu mesajı atan kişi bu mükemmel fikri KK'dan almış çıksa şaşırmam. Dönem dönem konularda sonunu düşünmeden bu tarz öneriler veren üyeler var maalesef.
Elbette yani uyku sersemi çok sağlıklı düşünmezdi belki. Sonunu beklemeden bana fiziki veya sözlü zarar verebilirdi. Bu kez iş açığa çıkınca eşimin o an yaptıklarını affetmez, ve mutlu evliliğim sonlanırdı bir hiç yüzüne.Bu işlerin acabası, ihtimali, sen sandımı olmaz. Olmaz olmaz ama eşin kalp hastasıdır kriz geçirir anlık üzüntüyle. Elini kaldırır aldattın zannedip, onarılmaz yaralar açılır evlilikte vs bir sürü olasılık var. Ne kadar tehlikeli, düşüncesizce, adice, ahlaksızca bir iş yaptığını öğrensin, kendisi gibi cahil varsa çevresine de ders olmuş olur.
Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen?
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.
Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!
Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.
A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)
B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.
A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.
B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.
Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.
Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.
Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.
Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?
Sinirden umarım anlaşılır yazdım
Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!