Gece gece

Aman keşke uygunsuz olsaymişın hiç degilse bi dahakine utanirdi yüzünüze bakmaya

Valla sen hiiic utanma utanmaz kvn utansin hic umrunda bile olmasin gündeme getirirse bile o saatte kapimda ne isiniz vardı telefon edebilirdin dersin
Haklısın belki de bi daha yapamazdi.konuyu gündeme getiremez .bizim yatak odası dış kapinin tam caprazinda o telaşla kapi da acıktı içeriyi görmüş olabilir

Inanmayacaksin ama öyle valla
arabada da beni iteleyip on koltuğa oğlunun yanına b inmeye çalışır her zaman. Benim yerim oglumun yani demi oğlum diyor.
Allah bu kvleri bildiği gibi yapsin
Al oglunu geri sok diycen tövbe estağfurullah insani zorla günaha sokuyolar
Benim kvde arabaya binerken hemen ön koltuğa eşimin yanına oturur oda senede bi defa felan birlikte yolculuk edersek

Bi tanıdığıin bi lafı var kendi kv de si için ;
" elinden gelse yani mümkün olsa oğlunun koynuna girecek benim yerime "
Sizinkiler de bi değişik. .
Benim kv de de yolda eşim elimden tutuyor sa
zorla bıraktrmaya çalışır benim elimden tut oğlum diye :)
Nasil yani şaka mi yapıyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor

Kadın kadının halinden anlar diyeceğimde senin k.v kadın değil çocuk gibi.

Eşine empoze et sürekli, gidip annesiyle konuşsun açık açık, bu kadar müdahil olma desin, artık eskisi gibi sık sık gelmen doğru değil desin. İşte bunun içinde geceleri daha çok performans göstermen gerek. Erkeklere dediğini yaptırmanın yolu gecelerden geçer...

hele bu sicaklarda belki Ciplak dolaniyorsun. yada gecelikle.
illa sevismek mi lazim belki actiniz heryerinizi tv izliyorsunuz.
ne bileyim ya insanlar mi degisik biz mi degisigiz hahahahah.
buyur anne gec bizde oglunla seyyyyyyyyyy ediyoduk dicektin
:) :) evimiz çok sıcak oluyor bazen baya rahat dolasiyorum.k.v nin yaptigi düşüncesizlik mi cahillik mi hinlik mi bilemedim ....napiosunuz dediginde keşke öyle deseydim

Yarı şaka yarı ciddi
ama gerçekten öyle bi kv de si var yani.
GeCe odalarına girip oğlunun yanına yatmak istiyor filan

Fesubannallah ya o nedir öyle. Benim k.v ve eşim arasında sevgi ile birlikte resmiyet vardır. Gayet resmi ilişkilerimiz var, vıcık vıcık ilişkilerden oldum olası nefret ederim.

Yarı şaka yarı ciddi
ama gerçekten öyle bi kv de si var yani.
GeCe odalarına girip oğlunun yanına yatmak istiyor filan

Fesubannallah ya o nedir öyle. Benim k.v ve eşim arasında sevgi ile birlikte resmiyet vardır. Gayet resmi ilişkilerimiz var, vıcık vıcık ilişkilerden oldum olası nefret ederim.

Var böyle kvler benim amca kızının kvsi anahtar deliginden gozetlemis kapiyi bi acmislar kadin bizimkilr dizisindeki egun bey gibi yere yapışmış
Bende bi şiş alsaydin anahtar delinden soksaydin görürdü bidaha dikizlemeyi dedim gidermiş banyoyu kontrol edermiş yikanmislarmi diye sizde hergün banyo yapiyorsunuz hergun çamaşır cikariyorsunuz dermiş

En sonunda dayanamadı ayrildi eşinden oglan pasif kalmış annesi yaninda babasida ölmüş anne yonetiyormus

:) :) evimiz çok sıcak oluyor bazen baya rahat dolasiyorum.k.v nin yaptigi düşüncesizlik mi cahillik mi hinlik mi bilemedim ....napiosunuz dediginde keşke öyle deseydim

ya avusturyada bu sene yaniyor ne hikmetse her sene yagmur yagardi - bugün tam 39 derece isten eve bi gidiyorum hemen gecelik tarzi sort falan giyiniyorum yani - gayet normal orasi senin evin - senin rahat edebilecegin ortam olmasi lazim.
gercekten ogluda kendide tuhaf tuhaf bakardi artik.
yüzü kizarirdi en azindan - gerci belli olmaz utanma yok gibi pek.
esin cok mu anneci yani

Kadın kadının halinden anlar diyeceğimde senin k.v kadın değil çocuk gibi.

Eşine empoze et sürekli, gidip annesiyle konuşsun açık açık, bu kadar müdahil olma desin, artık eskisi gibi sık sık gelmen doğru değil desin. İşte bunun içinde geceleri daha çok performans göstermen gerek. Erkeklere dediğini yaptırmanın yolu gecelerden geçer...
O hep oglumla nasıl daha fazla vakit geciririm onun derdinde a ben delircem eşim de annesini dogru ve hakli görür gerçi dun o da çok bozuldu ben net bi şekilde ya bi daha bu saatte kin gelirse gelsin acmayalim yada annene söyle desem nasil olur

Bi de anlamıyorum eşini üstü çıplak görünce neden tuhaf oldular yani havalar çok sıcak, benim babamın da evde üstünde atlet ve şort veya üstü çıplak sadece şortla oturduğu bile oluyordu bazen çünkü çok sıcaktı, ne yapsın adam bunalıyor yani. Ne var bunda? Niye tuhaf oluyorlar.

Aynı mesajı iki kere yazınca neden sil butonu çıkmıyor. Keşke bi buton olsa böyle çok salakmışım gibi hissediyorum..

benim kaynanamda bi sene izine gittigimizde oturma odasina yer yatagi yapmis - neyse sabah bana demez mi siz hic kalkip banyo yapmiyorsunuz gece ben sokkkkkkkkkkkk. yani bütün gece uyumayip bizimi dinledi napti.

Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
keşke çıplak açsaydınız kapıyı belki kıyıda köşede bir utanma huyu kalmıştır da bir daha rahatsız etmezdi.

O hep oglumla nasıl daha fazla vakit geciririm onun derdinde a ben delircem eşim de annesini dogru ve hakli görür gerçi dun o da çok bozuldu ben net bi şekilde ya bi daha bu saatte kin gelirse gelsin acmayalim yada annene söyle desem nasil olur

Sen ona geceleri istediğini verirsen bi bakmışsın gündüzleri de anneme kapı açmayalım demeye başlamış :KK28:

benim kaynanamda bi sene izine gittigimizde oturma odasina yer yatagi yapmis - neyse sabah bana demez mi siz hic kalkip banyo yapmiyorsunuz gece ben sokkkkkkkkkkkk. yani bütün gece uyumayip bizimi dinledi napti.

Biz cünüp gezmeyi tercih ediyoruz anneciiiiğğğğğmmmmm diyecektiniz

Bir daha sormaya cesaret edemezdi :KK53:

ya avusturyada bu sene yaniyor ne hikmetse her sene yagmur yagardi - bugün tam 39 derece isten eve bi gidiyorum hemen gecelik tarzi sort falan giyiniyorum yani - gayet normal orasi senin evin - senin rahat edebilecegin ortam olmasi lazim.
gercekten ogluda kendide tuhaf tuhaf bakardi artik.
yüzü kizarirdi en azindan - gerci belli olmaz utanma yok gibi pek.
esin cok mu anneci yani
Bende şort yada gecelikli oluyorum genelde ama olmamam gerekli demekki baksana özelim yok her saat herkes geliyor.

asıl oturma odasında sevişmenizi isteyen kaynana şokluk :KK70:

X