Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom çok sevindim, tebrik ederim canım Sende bir an önce toparlanacaksın kendine çok iyi bak
Bebişinle sağlıklı güzel günleriniz olsun

Maşallah size ağrılarında en yakın zamanda dinsin inşallah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim canım

Sevindim cnm gözün aydın oglusunu kokulu kokulu op bizim için de Hadi geçmiş olsun şükürler olsun

archimom çok şükür canım sağlıkla kavuştun miniğine çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun tam zamanında yazmışım
gözünüz aydın sağlıkla oğluna kavuşmana sevindim. Yorgunluklar geçer birkaç güne. Darısı bize

archimom Çok şükür sabrın sonu selamet Deniz uyudukça sen de uyu bol bol, dinlenebildigin kadar dinlen..

Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bekleyenlere

archimom çok sevindim, tebrik ederim canım Sende bir an önce toparlanacaksın kendine çok iyi bak
Bebişinle sağlıklı güzel günleriniz olsun

archimom tebrik ederim, çok sevindim saglikla Deniz ine kavustun

Maşallah size ağrılarında en yakın zamanda dinsin inşallah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Iyi dilekleriniz,desteğiniz,tebrikleriniz için.Dogum yapanlar sağlıkla büyütsün, yapmayanlar da sağlıkla kucağına alsın. Şükürler olsun gerçekten benim için zorlu bir süreçti kazasız belasız kavuştum darısı sizlere

Gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere
güncel kilomda 65.0

Ben de onu diyorum gayet dikkatlilermiş
E dikkat etmesek 30 kilo alırız. Ki ben dikkat ettiğim halde 15 16 kg aldım. Diğer arkadaşlar şeker i olanlar diyet uygulayanlar 8 10 kg ile tamamladılar. Dikkat etmekte fayda var illaki.

Amin canım inşallah şeker takibin yapılıyor mu yada bebeğine yaptılar mı test?

Bu nasıl grup kimse kilo falan almamış başkalarının moralini bozmak için mi kurulmuş anlamadım
İyi de grubun adı gebelikte kilo kontrolümüz zaten.. dikkat eden kişilerin olması gayet normal.
Ayrıca çok alanlar da var, moral bozacak hiç bişey yok. Dünyaya bebiş getiriyoruz, kilo alınır verilir çok da önemli değil.

Ay evet şaka gibi gerçekten Eşimle durup durup nasıl ya bu bizim mi gerçekten diyoruz. zaman ne hızlı geçti anlamadık anlamıyoruz
Benim eşim durumun farkında. Biraz daha gerçekci. benim kayıplarimda oldu biraz da o yüzden inanamıyorum. Bu gebeliğimde acaba bunda da mı bişey olacak endişesi ile gebeliği tamamladım şükür. Şimdi sevmelere doyamıyorum.
Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. Bizlerede hayırlısıyla büyütmeyi İnşAllah

Gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere
güncel kilomda 65.0
Sagol canım.Kilon da gayet iyi
Bu nasıl grup kimse kilo falan almamış başkalarının moralini bozmak için mi kurulmuş anlamadım
Üslubunuz biraz tuhaf olmuş.Herkes kilosuna ve sağlık durumuna gore olması gerektiği kadar kilo almaya çalıştı.Benim gebelik sekerim vardı doktor tavsiyesi ve onayiyla 8 kilo ile tamamladım mesela.Cok kilo almanın bebeğe de anneye de faydası yok.
Benimde güncel 68.8 bu hafta 700 gram eklemişim göbişime
Olsun iyidir kilon
Amin canım inşallah şeker takibin yapılıyor mu yada bebeğine yaptılar mı test?
Evet canım insülini keserek sadece şeker takibi yapıyorlar.Simdilik biraz yüksek gidiyor ama birkaç gün içinde tip 2 diyabet hastası değilsen düşer diyorlar.Bebegin şekerine sürekli bakılıyor iyi çıkıyor.
archimom gözün aydın Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah canım ❤ bu hafta kilom 77.1
Sağ ol canım.Guncelliyorum.Sevgiler

ben de sayfaya yeni geldim. 1.61 boy 81 kg. önceki hamilelikte 15 kg kadar almıştım. inşallah bu sefer daha dikkatli olurum. çok kilo alacağım diye korkuyorum, baya dikkat ediyorum. şimdilik hiç kilo almadım bakalım nasıl geçecek 9 ay

Çok sevindim canım inşallah seninki de azalır geçer tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…