- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.001
Maşallah size ağrılarında en yakın zamanda dinsin inşallah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim canımKızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız
Sevindim cnm gözün aydın oglusunu kokulu kokulu op bizim için deHadi geçmiş olsun şükürler olsun
Çok şükür Allah'a.İhayırli uzun ömürler dilerin bebeğine.nşAllah bundan sonrası da yolunda gider sizin icin.kendine iyi bak yada baktir. Sen ne kadar iyi olursan bebeğine okadar verimli olabiliyorsun. Ben bunu farkettim. Toparlaninca
çok geçmiş olsun tam zamanında yazmışım
gözünüz aydın sağlıkla oğluna kavuşmana sevindim. Yorgunluklar geçer birkaç güne. Darısı bize
archimom Çok şükür sabrın sonu selamet Deniz uyudukça sen de uyu bol bol, dinlenebildigin kadar dinlen..
Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı bekleyenlere
archimom çok sevindim, tebrik ederim canım Sende bir an önce toparlanacaksın kendine çok iyi bak
Bebişinle sağlıklı güzel günleriniz olsun
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Iyi dilekleriniz,desteğiniz,tebrikleriniz için.Dogum yapanlar sağlıkla büyütsün, yapmayanlar da sağlıkla kucağına alsın.Maşallah size ağrılarında en yakın zamanda dinsin inşallah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin çok sevindim canım
Gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlereKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Iyi dilekleriniz,desteğiniz,tebrikleriniz için.Dogum yapanlar sağlıkla büyütsün, yapmayanlar da sağlıkla kucağına alsın.Şükürler olsun gerçekten benim için zorlu bir süreçti kazasız belasız kavuştum darısı sizlere
Pardonnn?? Gayette aldik iyi bakın listeye. Daha ne kadar alacaktık acabaBu nasıl grup kimse kilo falan almamış başkalarının moralini bozmak için mi kurulmuş anlamadım
Ay evet şaka gibi gerçektenSiz benim gibi inanamayanlardansinız
Ben de onu diyorum gayet dikkatlilermişPardonnn?? Gayette aldik iyi bakın listeye. Daha ne kadar alacaktık acabaIstisna arkadaşlar var ama çoğunluk gayet dikkatli bi şekilde alıyor .
E dikkat etmesek 30 kilo alırız. Ki ben dikkat ettiğim halde 15 16 kg aldım. Diğer arkadaşlar şeker i olanlar diyet uygulayanlar 8 10 kg ile tamamladılar. Dikkat etmekte fayda var illaki.Ben de onu diyorum gayet dikkatlilermiş
Amin canım inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Iyi dilekleriniz,desteğiniz,tebrikleriniz için.Dogum yapanlar sağlıkla büyütsün, yapmayanlar da sağlıkla kucağına alsın.Şükürler olsun gerçekten benim için zorlu bir süreçti kazasız belasız kavuştum darısı sizlere
İyi de grubun adı gebelikte kilo kontrolümüz zaten.. dikkat eden kişilerin olması gayet normal.Bu nasıl grup kimse kilo falan almamış başkalarının moralini bozmak için mi kurulmuş anlamadım
Şahsen ben 17 kilo aldımBen de onu diyorum gayet dikkatlilermiş
Benim eşim durumun farkında. Biraz daha gerçekci.Ay evet şaka gibi gerçektenEşimle durup durup nasıl ya bu bizim mi gerçekten diyoruz. zaman ne hızlı geçti anlamadık anlamıyoruz
Sagol canım.Kilon da gayet iyiGözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere
güncel kilomda 65.0
Üslubunuz biraz tuhaf olmuş.Herkes kilosuna ve sağlık durumuna gore olması gerektiği kadar kilo almaya çalıştı.Benim gebelik sekerim vardı doktor tavsiyesi ve onayiyla 8 kilo ile tamamladım mesela.Cok kilo almanın bebeğe de anneye de faydası yok.Bu nasıl grup kimse kilo falan almamış başkalarının moralini bozmak için mi kurulmuş anlamadım
Olsun iyidir kilonBenimde güncel 68.8 bu hafta 700 gram eklemişim göbişime
Evet canım insülini keserek sadece şeker takibi yapıyorlar.Simdilik biraz yüksek gidiyor ama birkaç gün içinde tip 2 diyabet hastası değilsen düşer diyorlar.Bebegin şekerine sürekli bakılıyor iyi çıkıyor.Amin canım inşallahşeker takibin yapılıyor mu yada bebeğine yaptılar mı test?
Sağ ol canım.Guncelliyorum.Sevgilerarchimom gözün aydın Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah canım ❤ bu hafta kilom 77.1
Çok sevindim canım inşallah seninki de azalır geçer tamamenSagol canım.Kilon da gayet iyi
Üslubunuz biraz tuhaf olmuş.Herkes kilosuna ve sağlık durumuna gore olması gerektiği kadar kilo almaya çalıştı.Benim gebelik sekerim vardı doktor tavsiyesi ve onayiyla 8 kilo ile tamamladım mesela.Cok kilo almanın bebeğe de anneye de faydası yok.
Olsun iyidir kilon
Evet canım insülini keserek sadece şeker takibi yapıyorlar.Simdilik biraz yüksek gidiyor ama birkaç gün içinde tip 2 diyabet hastası değilsen düşer diyorlar.Bebegin şekerine sürekli bakılıyor iyi çıkıyor.
Sağ ol canım.Guncelliyorum.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?