- Konu Sahibi slvlovehmt
- #4.041
Çok etkiliyo ve geç geciyoBende dünden beri biraz indim sanki diyorum ne yedim de böyle oldu gerçekten de bir iki turşu yemiştim ama çok değil nasıl da etkiliyo demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok etkiliyo ve geç geciyoBende dünden beri biraz indim sanki diyorum ne yedim de böyle oldu gerçekten de bir iki turşu yemiştim ama çok değil nasıl da etkiliyo demek
Benim de sezaryen bugün 4. Gün tartıya çıkayım dedim 65 çıktım gide gide 3 kilo gitmiş ayaklarım hala davul gibi sen kaç günde tartıda eksileri görmeye başladın
Çok şükür canımSağ ol canım.Bebek gayet iyi,ben de öyle..Hatta bugün taburcuyuz
Merhaba hoşgeldiniz.Listemiz haftalara göre sıralı olduğu için ekleme işlemini bilgisayardan yapabiliyorum.Doğum yaptım bugün taburcu olacağız.Eve geçince ekleyeceğim sizi de..Gebeliginizi tebrik ederim.
Çok geçmiş olsun. Ömrü bahtı açık olsun Deniz'in, sağlıklı güzel nice yaşlarınız beraber olsun.Kızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız
Evet canım biliyorum Ocak annelerinde konuştuk.Odem olmuştur evet atınca kilo kaybedersin.Biz de iyiyiz taburcu olduk eve gidiyoruzarchimom Canım nasılsınız bebiş nasıl ben çarşamba doğum yaptım ödem oluştu ayaklarımda ve hala geçmediler be zaman geçiyor bu ödemler biliyorsun 68 kg gibi doğuma gittim şimdi tartıldım 65 kg ım nasıl oluyor anlamadım kendime mi yemişim hep ne zaman gider bu kilolar
Oh gözün aydın canım çok öp kokla minnoşu bizim yerimize de valla inşallah bakalım henüz giden yokEvet canım biliyorum Ocak annelerinde konuştuk.Odem olmuştur evet atınca kilo kaybedersin.Biz de iyiyiz taburcu olduk eve gidiyoruz
Benimde öyleydi cnm . 6.gunden itibaren vermeye başladım. Hatta bi bakiyosun günde 2 kilo gitmis efsane bişeyBenim de sezaryen bugün 4. Gün tartıya çıkayım dedim 65 çıktım gide gide 3 kilo gitmiş ayaklarım hala davul gibi sen kaç günde tartıda eksileri görmeye başladın
Sevgili Archimom hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah çok güzel bir istikbali olsun seni ve eşini gönül dolusu tebrik ediyor yavrularınızla birlikte hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Kızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız
Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah sıkıntısız bir doğum olsunKizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.
Suan sancilarim basladi ama acilma hic yok bekletiyolar hafifletici verdiler sabah doktor ne dicek bekliyoruz
Insallah cnm 1 ay once geliyo benim kiz.Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah sıkıntısız bir doğum olsun
Artar İnşaallah açılma suyun gelmesine takılma su geldikten sonra en geç 36 ile 48 saat içinde olmasını bekliyorlar su gelince hemen olacak diye bir şey yok dert etme. Mümkünse hastanede ılık bir duş al yürüyüş yap sürekli yatarak veya nstye bağlı halde açılma yavaş olur diyorlar. İnşaallah kolaylıkla oluverir Allahım yardımcın olsun.. Allah kurtarsın..Insallah cnm 1 ay once geliyo benim kiz.
Biraz zor gecicek gibi su geldi 24 saat oldu sanci basladi 2 saati gecdi ama acilma 1 parmak kadar bile deilmis
Allah yardımcın olsun canım güc kuvvet versin sağlıkla kucağina alırsın kısa sürede inşallahKizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.
Suan sancilarim basladi ama acilma hic yok bekletiyolar hafifletici verdiler sabah doktor ne dicek bekliyoruz
Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur, sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsınKizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.