Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hoşgeldiniz,gebeliginizi tebrik ederim.Memnuniyetle ekliyorum listeye

Hoşgeldiniz,gebeliginizi tebrik ederim.Memnuniyetle ekliyorum listeye
Cnm çok müsait değildim çok çok sevindim adına bebeyin sağ saglim doğdu çok sıkıntı çektin rabbim yüzüne baktı inan çok kişi doğum yaptı Allah hepsinin evladını bağışlasın senin sıkıntılar vardı ya kimseye bu kadar sevinmedim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bebiş nasıl iyimi kuzum

archimom bende kontrollü gitmek isteyen ama henüz kontrollü olamayan bir gebeyim inşallah fazla abartmadan tamamlarım bu dönemi. Boy 173 başlangıç kilo 75 güncel 78. 11 haftalık gebeyim

Sağ ol canım.Bebek gayet iyi,ben de öyle..Hatta bugün taburcuyuz
archimom bende kontrollü gitmek isteyen ama henüz kontrollü olamayan bir gebeyim inşallah fazla abartmadan tamamlarım bu dönemi. Boy 173 başlangıç kilo 75 güncel 78. 11 haftalık gebeyim
Merhaba hoşgeldiniz.Listemiz haftalara göre sıralı olduğu için ekleme işlemini bilgisayardan yapabiliyorum.Doğum yaptım bugün taburcu olacağız.Eve geçince ekleyeceğim sizi de..Gebeliginizi tebrik ederim.

Cnm benimde çok sisim var dokunamiyorum sanki iltapli gibi resmen turşu hiç yeme ben kestim baya indi tuz ekleme hatta tuzsuz ye çok iyi geliyo hepsi kilo değil sis varsa
Bende dünden beri biraz indim sanki diyorum ne yedim de böyle oldu gerçekten de bir iki turşu yemiştim ama çok değil nasıl da etkiliyo demek

Ayy hadi inş öyle olur, aslında kilo sorun değil de sıkılaşmak önemli olan benim için, sarkık olmiyim yeter

archimom Canım nasılsınız bebiş nasıl ben çarşamba doğum yaptım ödem oluştu ayaklarımda ve hala geçmediler be zaman geçiyor bu ödemler biliyorsun 68 kg gibi doğuma gittim şimdi tartıldım 65 kg ım nasıl oluyor anlamadım kendime mi yemişim hep ne zaman gider bu kilolar

Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…