- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.021
Hoşgeldiniz,gebeliginizi tebrik ederim.Memnuniyetle ekliyorum listeyeben de sayfaya yeni geldim. 1.61 boy 81 kg. önceki hamilelikte 15 kg kadar almıştım. inşallah bu sefer daha dikkatli olurum. çok kilo alacağım diye korkuyorum, baya dikkat ediyorum. şimdilik hiç kilo almadım bakalım nasıl geçecek 9 ay
teşekkür ederimHoşgeldiniz,gebeliginizi tebrik ederim.Memnuniyetle ekliyorum listeye
Cnm çok müsait değildim çok çok sevindim adına bebeyin sağ saglim doğdu çok sıkıntı çektin rabbim yüzüne baktı inan çok kişi doğum yaptı Allah hepsinin evladını bağışlasın senin sıkıntılar vardı ya kimseye bu kadar sevinmedim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHoşgeldiniz,gebeliginizi tebrik ederim.Memnuniyetle ekliyorum listeye
Cnm benimde çok sisim var dokunamiyorum sanki iltapli gibi resmen turşu hiç yeme ben kestim baya indi tuz ekleme hatta tuzsuz ye çok iyi geliyo hepsi kilo değil sis varsaHeryerlerim şiş
Hiç moralini bozmaHeryerlerim şiş
Sağ ol canım.Bebek gayet iyi,ben de öyle..Hatta bugün taburcuyuzCnm çok müsait değildim çok çok sevindim adına bebeyin sağ saglim doğdu çok sıkıntı çektin rabbim yüzüne baktı inan çok kişi doğum yaptı Allah hepsinin evladını bağışlasın senin sıkıntılar vardı ya kimseye bu kadar sevinmedim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınbebiş nasıl iyimi kuzum
Merhaba hoşgeldiniz.Listemiz haftalara göre sıralı olduğu için ekleme işlemini bilgisayardan yapabiliyorum.Doğum yaptım bugün taburcu olacağız.Eve geçince ekleyeceğim sizi de..Gebeliginizi tebrik ederim.archimom bende kontrollü gitmek isteyen ama henüz kontrollü olamayan bir gebeyim inşallah fazla abartmadan tamamlarım bu dönemi. Boy 173 başlangıç kilo 75 güncel 78. 11 haftalık gebeyim
Bende dünden beri biraz indim sanki diyorum ne yedim de böyle oldu gerçekten de bir iki turşu yemiştim ama çok değil nasıl da etkiliyo demekCnm benimde çok sisim var dokunamiyorum sanki iltapli gibi resmen turşu hiç yeme ben kestim baya indi tuz ekleme hatta tuzsuz ye çok iyi geliyo hepsi kilo değil sis varsa
Ayy hadi inş öyle olur, aslında kilo sorun değil de sıkılaşmak önemli olan benim için, sarkık olmiyim yeterHiç moralini bozmaBen de çok şişmiştim, sezaryen olmasına rağmen 15 günde 10 kg gitti 2 kg kaldı ödemin iyi yanı doğumdan sonra hiç bi şey yapmadan gitmesiymiş sanırım kalan 2 kg yağ ise ayvayı yedim
Canım senin sezeryan mi olmuştuGünaydın kızlarDünkü kilomu paylaşmak istiyorum 77.0
Başlangıç kiloma düşmeme 1,7 kg kaldı
Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla gözünüz aydınSağ ol canım.Bebek gayet iyi,ben de öyle..Hatta bugün taburcuyuz
Merhaba hoşgeldiniz.Listemiz haftalara göre sıralı olduğu için ekleme işlemini bilgisayardan yapabiliyorum.Doğum yaptım bugün taburcu olacağız.Eve geçince ekleyeceğim sizi de..Gebeliginizi tebrik ederim.
EvettCanım senin sezeryan mi olmuştu
O da bünye meselesi bence genetik miras devreye giriyorAyy hadi inş öyle olur, aslında kilo sorun değil de sıkılaşmak önemli olan benim için, sarkık olmiyim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?