- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.241
Canım iyi olmaya çalışıyorum.Tokluk şekerin yüksek...Diyet yapmana rağmen düşmüyorsa insulin başlanması lazım..Dahiliye ile görüş istersen..Gerçi koronadan ötürü nasıl yapacaksın bilmiyorum ama şekeri düşüremezsen bebeğe zararlı biliyorsun... Gebelik şekerini çok önemsiyorlar...Pekçok sıkıntıya yol açıyor....Suyun fazla ise plesantanın erken ayrılmasına kadar gidiyor.Seni telaşlandırmak istemiyorum ama o şekerle gezme...Bebek doğduğunda da sıkıntılar olabiliyor burda tek tek saymak istemediğim pek çok şey..İnsulinden korkma..Biraz açlık yapıyor amaŞekerim şuan biraz yükselişte. Diyet listeme tam uymama rağmen covidden önceki değerlerim çıkmıyor. Tokluklarım 150-180 aralığında çıkıyor hep. Şimdi anlamış oldum kronik hastalıkları olanları neden daha çok etkilediğini. Dikkat etsen de dengeni bozuyor bu hastalık. Onun dışında sıkıntım yok canım şükür. Bi burnum tıkalı sinüslerim ağrıyor başka bir şeyim yok atlatıcaz kızımla biz bunu da
Sen iyi misin biraz diyeti kaçırdığını ve yorgun hissettiğini okudum. Son haftalara yaklaşıyoruz aslında normaldir bu duygu dönüşümleri. Ama diyetini çok zorlama bozma
Maşallah canım 10 kilo ile tamamlıyorsun hamileliği..Ben de 6 kilo ile falan tamamlarım herhaldeHayırlı mutlu günler herkese.
archimom canım.
37+1 güncel kilom 85.8 kg.
Biraz rahatladım şükür. Ödemim azaldı. Bağırsaklarım düzene girmeye başladı.
Maşallah tüm kilonu vermişsin işin sırrı nedirNasılsınız anneler ben bebekle ve çocuklarla öyle bir kosturmacadayim ki forumda vakit geçirmek de ne haddime25. Gün son kalan 1 kg da kendi kendine gitmiş
Işin sırrı 3 çocukMaşallah tüm kilonu vermişsin işin sırrı nedirbenim ilk bebeğim doğum yapalı 19 gün oldu aldığım 12 kilonun 6sını verebildim sadece henüz
Evet kaymalar oluyor malesef.Hafta hafta takip etmek benim icin zor çünkü herkes her hafta bildirim yapmıyor.Artik haftalik olarak herkesin haftasina 1 hafta ekliyorum ama yine de kayma olmus...Profile gebelik takvimi eklenmiş olsaydı takip etmem kolay olacaktı.Rica etmiştim ama herkes tercih etmiyor sanırım gebelik takvimi eklemeyiMerhaba güncel kilom 70 gebelik haftamda sıkıntı mı var acaba en son yanlış yazmışım galiba. Şuan 30+0
Canım harikasın tebrik ederim.Evet 10 kiloyla tamamlasam yeter diyordum dediğin gibi 6 kiloyla falan tamamlayacak gibiyim.Doguma 1 ay kaldıNasılsınız anneler ben bebekle ve çocuklarla öyle bir kosturmacadayim ki forumda vakit geçirmek de ne haddime25. Gün son kalan 1 kg da kendi kendine gitmiş
archimom nasılsın canım ben öyle yoruluyorum ki çocuklarla okuyamıyorum bile maşallah sende hiç kilo almadin bir de 10 kilo ile tamamlasam diyordun 5 6 kiloyla bitirecek gibisin
Benim de kiloların gitmesi yavaş olmuştu ilk gebeliğimde. Doğumdan önceki kiloma düşmüştüm ama 40 gün filan sürmüştü zannediyorum azar azar gitmişti. Emzirirken dikkat etmediğim için tekrar kilo aldım ama ona dikkat etmek gerekiyorMaşallah tüm kilonu vermişsin işin sırrı nedirbenim ilk bebeğim doğum yapalı 19 gün oldu aldığım 12 kilonun 6sını verebildim sadece henüz
Iyiyim canım evdeki ve bebekle ilgili hazırlıklarımi tamamladım çantaları kapattım.işlerimi topluyorum.2-3 haftaya kadar giriş yapacağım hastaneye duruma gore..Şimdilik iyiyimIşin sırrı 3 çocuk
Şaka bir yana kendi gitti bnm kilolar sütüm olmaz diye hiç birşey yapamadım
Önceki doğumlarda daha çabuk gitmişti
Seninde daha gider dur da bak emzir bol bol emzirmek çok kilo verdiriyor
Hadi bakalım sağ salim inşallah 37 de mi doğacak senin fazla beklemek risk değil miIyiyim canım evdeki ve bebekle ilgili hazırlıklarımi tamamladım çantaları kapattım.işlerimi topluyorum.2-3 haftaya kadar giriş yapacağım hastaneye duruma gore..Şimdilik iyiyim
Benimde bebeğim memeye düşkün sürekli emmek istiyor. 2 hafta önce de üzücü bir haber aldığım için çok ağlamıştım azalmıştı birden sütüm. Şimdi çoğalsın yetsin diye bende yememden kısamıyorum. Hem emziriyorum hem yiyorum yani şimdilik böyle olucak artık kendiliğinden ne kadar giderseIşin sırrı 3 çocuk
Şaka bir yana kendi gitti bnm kilolar sütüm olmaz diye hiç birşey yapamadım
Önceki doğumlarda daha çabuk gitmişti
Seninde daha gider dur da bak emzir bol bol emzirmek çok kilo verdiriyor
Aslında bizler biraz acele ediyoruz dr lar da 40 güne rahim anca topluyor diyor vücut da 6 aya ancak kendine gelirmişBenim de kiloların gitmesi yavaş olmuştu ilk gebeliğimde. Doğumdan önceki kiloma düşmüştüm ama 40 gün filan sürmüştü zannediyorum azar azar gitmişti. Emzirirken dikkat etmediğim için tekrar kilo aldım ama ona dikkat etmek gerekiyor
Canım gelişimi tam kararında..Biraz önden gidiyor gibiydi ama normale döndü..Suyum da iyi..Ya bilmiyorum ki 35 gibi alırız demislerdi ama son kontrolde duruma göre biraz daha beklenebilir dediler..Sekerle ilgili sıkıntı olmadi ama plesanta ile ilgili risk devam ediyor tabi...Hastaneye yatınca belli olacak biraz da o konu..Ben 20 si gibi yatarım diye düşünüyorum.Haftaya Pazartesi gunku kontrolde netlestiririz muhtemelenHadi bakalım sağ salim inşallah 37 de mi doğacak senin fazla beklemek risk değil mi
Bebeğim gelişimi kilosu nasıl
Canım nasıl oldu baban? Ailenin diğer fertlerinde sıkıntı var mi?Benimde bebeğim memeye düşkün sürekli emmek istiyor. 2 hafta önce de üzücü bir haber aldığım için çok ağlamıştım azalmıştı birden sütüm. Şimdi çoğalsın yetsin diye bende yememden kısamıyorum. Hem emziriyorum hem yiyorum yani şimdilik böyle olucak artık kendiliğinden ne kadar giderse
Aynen öyle süt ve bebegin beslenmesi söz konusu olunca kilo konusu çok basit kalıyor aklına bile gelmemeli o durumda ilk sırada bebegin beslenmesi sonra zamanla kilo verilirBenimde bebeğim memeye düşkün sürekli emmek istiyor. 2 hafta önce de üzücü bir haber aldığım için çok ağlamıştım azalmıştı birden sütüm. Şimdi çoğalsın yetsin diye bende yememden kısamıyorum. Hem emziriyorum hem yiyorum yani şimdilik böyle olucak artık kendiliğinden ne kadar giderse
35 i geçince zaten gelişimi büyük oranda bitmiş oluyor ondan sonrada hastanede dr kontrolünde ne kadar daha dursa o kâr olur 36 37 yi bulursa kuvöz ihtimali de epey azalırCanım gelişimi tam kararında..Biraz önden gidiyor gibiydi ama normale döndü..Suyum da iyi..Ya bilmiyorum ki 35 gibi alırız demislerdi ama son kontrolde duruma göre biraz daha beklenebilir dediler..Sekerle ilgili sıkıntı olmadi ama plesanta ile ilgili risk devam ediyor tabi...Hastaneye yatınca belli olacak biraz da o konu..Ben 20 si gibi yatarım diye düşünüyorum.Haftaya Pazartesi gunku kontrolde netlestiririz muhtemelen
Bir de bitirilen haftayı değil içinde bulunulan haftayı yazıyoruz.Yani siz 31.haftadasınız. 32 görünüyordu duzelttim.SevgilerMerhaba güncel kilom 70 gebelik haftamda sıkıntı mı var acaba en son yanlış yazmışım galiba. Şuan 30+0
Babam evde fenalaştı maalesef hastaneye yatmak zorunda kaldı. Orda tedavi görüyor şimdi biraz daha iyileşmeye başladı bir an önce bitsin kurtulalım diye dua ediyorum. Diğerlerinde bir belirti olmadı çok şükürCanım nasıl oldu baban? Ailenin diğer fertlerinde sıkıntı var mi?
Babam evde fenalaştı maalesef hastaneye yatmak zorunda kaldı. Orda tedavi görüyor şimdi biraz daha iyileşmeye başladı bir an önce bitsin kurtulalım diye dua ediyorum. Diğerlerinde bir belirti olmadı çok şükür
Canım benim rabbim iyilik versin üzüldüm kovid mi çıktıBabam evde fenalaştı maalesef hastaneye yatmak zorunda kaldı. Orda tedavi görüyor şimdi biraz daha iyileşmeye başladı bir an önce bitsin kurtulalım diye dua ediyorum. Diğerlerinde bir belirti olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?