• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Teşekkür ederim eşimin instagramindan bakacağım. İnşaAllah işe yarar. 🙈63 kiloydum en son şimdi 65 olmusumdur belkide
Ben de 57 kiloydum tiroidlerim hızlı çalışıyormuş zehirlenme seviyesine gelmiştim günde 5 doz ilaç alarak 67leri gördüm sonra tam ilaçlar azaldı diyet spor derken 63e indim derken pat hamilelik oldu. Yine de çok yüksek bir kiloda değiliz ikimizin de haftaları biraz yakın sayılır kilomuz aynı. Umarım coşmadan zorlanmadan geçiririz bu dönemi. Keşke daha düşük kiloyla hamile kalabilseydim diyordum sonra da düşünüyorum ne güzel anne olacağım tüm her şeye değecek diyeceğim ilerde. Geleceği düşünüp kendime destek oluyorum ☺️

• Beğen
Reactions: Z P
Ben de 57 kiloydum tiroidlerim hızlı çalışıyormuş zehirlenme seviyesine gelmiştim günde 5 doz ilaç alarak 67leri gördüm sonra tam ilaçlar azaldı diyet spor derken 63e indim derken pat hamilelik oldu. Yine de çok yüksek bir kiloda değiliz ikimizin de haftaları biraz yakın sayılır kilomuz aynı. Umarım coşmadan zorlanmadan geçiririz bu dönemi. Keşke daha düşük kiloyla hamile kalabilseydim diyordum sonra da düşünüyorum ne güzel anne olacağım tüm her şeye değecek diyeceğim ilerde. Geleceği düşünüp kendime destek oluyorum ☺️
Öyle tabiki kuzumm ama benim bir oğlum var ben onda 63 le hamile kalıp 80 le doğuma girdim. Ama aşırı odemliydim. Aşırı hamur işi yedim son ayimda. Sabahları bardağı tutamıyordum odemden. Oturup ağlıyordum . Bide milletin sürekli çok kötü oldun demesi beni mafetmisti. Şimdi çok hızlı şişmeye başladım. Kendimi şişkin hissediyorum . Kalcam karnım niye büyük geliyor gözüme bilmiyorumm. Tüp bebekle hamile kaldım. İlaçların etkisini bilmiyorum

Nihayet sıfırlandın ya ona da şükür

Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun.NST ye girdin mi? Sancın normal sancı mıymış? Kilosu ve değerleri haftasına göre gayet iyi zayıf falan değil.
Cnm çok teşekkür ederim 31 hafta ultrasyonda muane ederken 31 dedi sonra 30 dedi şaşırdı sanırım ultrasyon kağıdında da 31 yazıyormuş baktım nts bakmadı sinir etti beni hamilesin normal ağrın olur dedi magnezyum ve ilaç yazdı

Öyle tabiki kuzumm ama benim bir oğlum var ben onda 63 le hamile kalıp 80 le doğuma girdim. Ama aşırı odemliydim. Aşırı hamur işi yedim son ayimda. Sabahları bardağı tutamıyordum odemden. Oturup ağlıyordum . Bide milletin sürekli çok kötü oldun demesi beni mafetmisti. Şimdi çok hızlı şişmeye başladım. Kendimi şişkin hissediyorum . Kalcam karnım niye büyük geliyor gözüme bilmiyorumm. Tüp bebekle hamile kaldım. İlaçların etkisini bilmiyorum
Evlere kapandığımız için de olabilir. Bir de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların şişkinlik yaptığını okumuştum. Benim de göbeğim henüz hiç çıkmadı ama eteklerim pantolonlarım dar geliyor. Beli lastikli olan her şey kalp ben ☺️ Umarım süreci aramızda sağlıcakla geçirirsiniz sonra doğum kilolarımızla vedalaştığımız bir başlıkta buluşuruz ❤️

• Beğen
Valla banada karışan biri olmalı ben de çok coştum. Allah sonumu hayır etsin ,🙈
Cnm bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ilaclar kilo aldirmadi.
Ilk 4 ay sürekli bulantı ve kusma vardı. Tatlı hamurişi yemedim, tatlıdan tiksindim resmen. Zaten hiç bisi cnm istemiyordu. 2 dilim tahilli ekmeğe kaşarlı tost yapıp yiyordum. Meyve de az ye demişti doktorum. Şeker oranı yüksek olduğu için. Zaten eksi meyveleri yiyebiliyordum. Beyaz ekmek yemiyorum. 1 de tepemde sürekli hamilesin ye ye diyen olmadi. Çok şükür bebeğimin kilosu iyi onda sıkıntı olmadi. Bebek her türlü besleniyor yani😀

Evlere kapandığımız için de olabilir. Bir de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların şişkinlik yaptığını okumuştum. Benim de göbeğim henüz hiç çıkmadı ama eteklerim pantolonlarım dar geliyor. Beli lastikli olan her şey kalp ben ☺️ Umarım süreci aramızda sağlıcakla geçirirsiniz sonra doğum kilolarımızla vedalaştığımız bir başlıkta buluşuruz ❤️
Doğum sonrası kilolarimiza çabucak veda edecegiz.Simdiden topik arayalım kendimize 😁 Yoksa da açarız 😎

Cnm bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ilaclar kilo aldirmadi.
Ilk 4 ay sürekli bulantı ve kusma vardı. Tatlı hamurişi yemedim, tatlıdan tiksindim resmen. Zaten hiç bisi cnm istemiyordu. 2 dilim tahilli ekmeğe kaşarlı tost yapıp yiyordum. Meyve de az ye demişti doktorum. Şeker oranı yüksek olduğu için. Zaten eksi meyveleri yiyebiliyordum. Beyaz ekmek yemiyorum. 1 de tepemde sürekli hamilesin ye ye diyen olmadi. Çok şükür bebeğimin kilosu iyi onda sıkıntı olmadi. Bebek her türlü besleniyor yani😀
Valla canım bende 6 7 ayıma kadar oglumda kilo almamıştım oglumda tüp bebekle oldu. Ama bu farklı geldi bana nedense Kalcam göbegm bi gario geliyor gözüme. Koronadan dolayıda hep evdeyiz kaynanamla 5 caylarımız bitmiyor hiç, 😂

Benimde sıkmaya basladı canım esofmanlarım falan. Hep eşiminkileri giyerdim hatta Doguma kadar giyindim😄Benim kilo almamam lazım dedikçe daha cok mu alıyorum bilmiyorum. Evde oglumla ugrasıyoruz ama dogru düzgün dısarı cıkıp yürüyemiyoruzki korkudan Birde cok halsizim sürekli uyumak istiyorum

Valla canım bende 6 7 ayıma kadar oglumda kilo almamıştım oglumda tüp bebekle oldu. Ama bu farklı geldi bana nedense Kalcam göbegm bi gario geliyor gözüme. Koronadan dolayıda hep evdeyiz kaynanamla 5 caylarımız bitmiyor hiç, 😂
Boşver o zaman cnm. Kilo verilir doğumdan sonra sen ve bebeğin sağlıklı olunda. Bulantı, kusma çok kötü bisi, hayattan soğuttu beni. Onlar olmasında ye iç kilo verilir her türlü.

• Beğen
İyi geceler hanımlar 🤗 ben doğum yapalı 18 gün oldu ve halen bebeğimle birlikte çıkan ağırlıktan başka kilo verebilmiş değilim. Vücudum ödem de tutmamış hiç elim ayağım şişmemişti hamilelikte, su da kaybetmedim yani ne varsa kendime almışım 😢 emzirdiğim için verme sürecine de giremem yakın zamanda böyle devam bir süre 😅

İyi geceler hanımlar 🤗 ben doğum yapalı 18 gün oldu ve halen bebeğimle birlikte çıkan ağırlıktan başka kilo verebilmiş değilim. Vücudum ödem de tutmamış hiç elim ayağım şişmemişti hamilelikte, su da kaybetmedim yani ne varsa kendime almışım 😢 emzirdiğim için verme sürecine de giremem yakın zamanda böyle devam bir süre 😅
ödemsiz ve şişkinlik olmadan bir hamilelik yasamak istiyorum bende,
😂😂 Rabbim evladını sana bagıslasın. 40ın cıkarken dikkat et asırı yemeye başlıyor insan

😯😯😯😯Yiyor musun canım? Kaç kilosun peki

Geçmiş olsun canım.Zaten az vaktin kaldı bundan sonra her an olabilir sc / normal doğum çok takılma sağlıkla doğsun kuzucuk
Saol canım İnşAllah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz. Sonradan toparlanması zor olur diye sezeryandan korktum biraz. Bakalım gerekliysede yapacak bişeyim yok

ödemsiz ve şişkinlik olmadan bir hamilelik yasamak istiyorum bende,
😂😂 Rabbim evladını sana bagıslasın. 40ın cıkarken dikkat et asırı yemeye başlıyor insan
Ödemim olaydı da bu kadar kendime kilo almayaydım diyorum bende şimdi 😅 bakalım artık ne kadar dikkat edebilirim meçhul

😯😯😯😯Yiyor musun canım? Kaç kilosun peki
Yiyorum ama aşırı değil, öyle tatlı abur cubura falan düşmedim şuan zaten yapmaya vaktim de yok aç kalamıyorum sadece. Emzirmenin bu kadar acıktırdığını bilmiyordum, bebeğin her memeyi çekişinde midem gurulduyor resmen 😅 hamilelikte aşermedim emzirirken aşeriyorum öyle garip bir durum. 68im şuan

Back