- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #3.241
Canım iyi olmaya çalışıyorum.Tokluk şekerin yüksek...Diyet yapmana rağmen düşmüyorsa insulin başlanması lazım..Dahiliye ile görüş istersen..Gerçi koronadan ötürü nasıl yapacaksın bilmiyorum ama şekeri düşüremezsen bebeğe zararlı biliyorsun... Gebelik şekerini çok önemsiyorlar...Pekçok sıkıntıya yol açıyor....Suyun fazla ise plesantanın erken ayrılmasına kadar gidiyor.Seni telaşlandırmak istemiyorum ama o şekerle gezme...Bebek doğduğunda da sıkıntılar olabiliyor burda tek tek saymak istemediğim pek çok şey..İnsulinden korkma..Biraz açlık yapıyor amaŞekerim şuan biraz yükselişte. Diyet listeme tam uymama rağmen covidden önceki değerlerim çıkmıyor. Tokluklarım 150-180 aralığında çıkıyor hep. Şimdi anlamış oldum kronik hastalıkları olanları neden daha çok etkilediğini. Dikkat etsen de dengeni bozuyor bu hastalık. Onun dışında sıkıntım yok canım şükür. Bi burnum tıkalı sinüslerim ağrıyor başka bir şeyim yok atlatıcaz kızımla biz bunu da
Sen iyi misin biraz diyeti kaçırdığını ve yorgun hissettiğini okudum. Son haftalara yaklaşıyoruz aslında normaldir bu duygu dönüşümleri. Ama diyetini çok zorlama bozma
Maşallah canım 10 kilo ile tamamlıyorsun hamileliği..Ben de 6 kilo ile falan tamamlarım herhaldeHayırlı mutlu günler herkese.
archimom canım.
37+1 güncel kilom 85.8 kg.
Biraz rahatladım şükür. Ödemim azaldı. Bağırsaklarım düzene girmeye başladı.