Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Nasıl ekleniyor listeye bende katılmak istiyorum

Yaaa benı de ekleyinnn 21.hafta
boy 1.61
başlangıç kilo 69
Güncel kilo 73

Iyiyiz canım.Hallettin mi işleri.Kilo ne durumda?
Yaaa benı de ekleyinnn 21.hafta
boy 1.61
başlangıç kilo 69
Güncel kilo 73
Tabi ki eklerim.Hosgeldiniz

Seninkiler evet biraz takintiliymis canım elbette en güzeli çok kilo almadan bitirmek sonuçta kilonun kimseye faydası yok. Inşallah planladığın kadar kilo alırsın canım önemli olan senin kendini nasıl hissettigin bende de evet kilolar belli olmuyor çok şükür ki o yönden şanslıyım

Benim doktorum da çok takıntılı, zaten yaşına göre çok fit bir kadın. Daha ilk kontrolde uyarmıştı çoşma durumuna göre hemen diyet veriyormuş. Azarlar diye korkudan yiyemiyorum da

iSsra ve @numnumk 38.haftaya gelmişsiniz.. Vay be zaman hızlı geçmeye başladı.Grubumuz yavaş yavaş doğuma giriyor.Nasil durumlar
Aynen canım son kontrolümde direkten döndum. Nst de sancı çıktı. Yatiş yapıldı.
Sezeryana alabiliriz dedi doktor. Sabaha kadar serum hap verildi. Nst takibi yapıldı. Sancı kesildi. Birdahakine durdurmayız diye taburcu etti doktor
1 gece acayip şisti serum takilan elim ve sol bacağım. Dizlerimi bukerken dahi hissediyordum. Zaten boyum kisa. Sabah 86.5 olmuşum yarın tekrar bakacağım

Cnm önce 31 dedi sonra 30 haftalık dedi kağıtta 31 hafta yaziyo kafamı karıştırdı oğlum benimde inşallah sağlığı iyi ben zayıf buldum ama sağlıklı olduğu için çok mutluyum
Yok kuzum okadar da zayıf gelmedi bana. Zaten son 2 hafta toparlıyor bebekler. Muz da güzel kilo aldırıyor bebeğe. Ben yemiştim

Benim doktorum da çok takıntılı, zaten yaşına göre çok fit bir kadın. Daha ilk kontrolde uyarmıştı çoşma durumuna göre hemen diyet veriyormuş. Azarlar diye korkudan yiyemiyorum da
Ya benimde böyle bir doktora ihtiyacım vr. Daha 8 haftalık hamileyim. Bu kadar istah açılması kimsede daha gormedim

Valla banada karışan biri olmalı ben de çok coştum. Allah sonumu hayır etsin ,

Ya benimde böyle bir doktora ihtiyacım vr. Daha 8 haftalık hamileyim. Bu kadar istah açılması kimsede daha gormedim
İnstagramda diyetisyen özle bezici var hem diyetisyen hem de şu an hamile onu takip edebilirsiniz gün içinde yediklerini falan paylaşıyor görünce aklımdaki yiyecekleri askıya alıyorum bir süre

Reactions: Z P
İnstagramda diyetisyen özle bezici var hem diyetisyen hem de şu an hamile onu takip edebilirsiniz gün içinde yediklerini falan paylaşıyor görünce aklımdaki yiyecekleri askıya alıyorum bir süre
Teşekkür ederim eşimin instagramindan bakacağım. İnşaAllah işe yarar. 63 kiloydum en son şimdi 65 olmusumdur belkide

Geçmiş olsun canım.Zaten az vaktin kaldı bundan sonra her an olabilir sc / normal doğum çok takılma sağlıkla doğsun kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…