Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ikiniz de benim psikolojimi bozuyorsunuz aynı haftalardayız eksi nedir ya yesenize biraz Kurabiyex ayse vera bide listede alt altayız hep görüyorum eksilerinizi
Hayatım boyunca hep yedim hep balık etli oldum şimdi yine yiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum almıyorum canım kızma ilk 4 ay çok verdim onları alıyorum henüz sanırım
Ben iyiyim canim hersey yolunda simdilik...Eksilerden kurtuldun mu bi bakayım
Aman iyi ol canım daha kurtulmadım bu hafta canım aşırı tatlı istedi hergun yedim neredeyse pazartesi şeker yüklemesi yapılacak bu kadar çok yemiş olmam etkiler mı ki

Olumsuz bişey görürüm diye iinternetten hiç bakmadım canım ilaca sonuçta iki doktorda biliyor gebeliği zararı olsa birinden biri derdi diye düşündüm gözümü kulağımı kapattım anlayacağın ay hiç sorma otur otur sinir oluyordum bende

Allahım çıldırıcam yedim yedim almadım diyor maşallah canım nazarım değmesin inşallah gebelik boyunca böyle geçirirsin tüm kilolar bebisine gitsin benim ki tamamen kıskançlıktan bende hiç bulantı olmadi onun etkisi çok fazla vücut direkt almaya odaklı en baştan beri maalesef.

Bende şaşkınım canım diyorum ya yemeyi çok severim çok yerim kiloda alırım normalde ama genetik sanırım ben kilolu hamile kaldım diye dert etmiştim annemde sen bana benziyorsun hamileliğinde kilo verirsin demişti aynısı oldu hem bi kere benim boyum yok pek sende uzunmuşsun bende onu kıskandım şimdi

Cnm yeni net kilom 81.1 özelde tartıldım sancım var inşallah herşey yolundadır

Kızlar kontrole geldim bebeğimi gorucem sancım var korkuyorum inşallah erken gelmez

Ya bitti mi eksiler tüh benimde az kaldı canım 2 3 haftaya artıları görürüm artık iyiydik böyle benim zaman zaman oluyor kabızlık sabah ılık suya yarim limon sıkıyorum çok iyi geliyor
evet iyiydi. Bakalim senin ne zaman bitecek
Deneyeyim bende, faydası olur inşallah.

Ay evet bende onun havasını yapayım böyle şeylerde genetik faktörler gerçekten çok önemli bizde de herkes şişerdi ablam babamın 44 numara terligiyle gitmişti doğuma 35 kilo almıştı ben onlara göre iyiyim en baştan beri dikkat etmiş halim bu işte aman napim sağlıkla doğsunlar da inşallah

Ayy evet 86,4 canım pardon kafa gitmiş. Buzdolabım bozuldu dün akşam perişan haldeyim ne yapacağımı şaşırdım kafa gitti

Ekmegi ve meyveyi arttırdım yemek miktarlarım da arttı canım.6 kaşık yiyecegim 10 kasık yedim onun gibi..Kaçırınca sekerim yüksek çıkıyor insuline rağmen
archimom canım kilom 77 sen nasılsın?
Kilo almamışsın ki.Ben de artılara çıktın sandım
Bazı metobolizmalar hızlı ama yine de bu işin temeli yenilenlerin miktarı ve cinsi.Diyete uyulduğu sürece kilo veriliyor mutlaka metobolizma yavaş bile olsa
Artılara başladım dediğin sıfıra gelmişsin daha
Benide listeye ekle kuzum boy 160. 63 kilo 8+0 olduk bugun
Hoşgeldiniz, ekliyorum.Gebeliginizi tebrik ederim.
Yemiyorsundur yesen alırsın
Cnm tartıldım yeni net kilom 81 .1
Tamam kuzum ekliyorum
Cnm yeni net kilom 81.1 özelde tartıldım sancım var inşallah herşey yolundadır
Canım bizi haberdar et
Kızlar kontrole geldim bebeğimi gorucem sancım var korkuyorum inşallah erken gelmez
Korkma.Sanciyla açılma ile haftalarca idare edenler var.Haber ver mutlaka

Ikiniz de benim psikolojimi bozuyorsunuz aynı haftalardayız eksi nedir ya yesenize biraz Kurabiyex ayse vera bide listede alt altayız hep görüyorum eksilerinizi
Ilginç bir şekilde hamileliğin başında 4 kilo civarı verdim. O krediyi kullandım. Normalde su içsem yarayan biriyim. Ama hamilelikte şaşırdı bünye.
Benim doktorda takıntılı sanırım. Şeker çıkmadığı halde şeker diyeti verdi. Eşim de zebani gibi başımda yememe karışıyor.

archimom cnm artılara başlarım dedim. Sıfırlandım son 3 ay bakalım ne gösterecek.
Mide bulantısı oldu bu hafta çok korktum ilk 4 aya dönücem diye ama Allahtan devam etmedi.

Sınırda falan mi cıktı acaba canım o yüzden mi verdi. Ay benim eşim de ye ye diye ısrar ediyor bir taneden bişey olmaz diyor allahtan eve tatlı almayalım sen canım çektiğinde dışarda ye dedim en azından ona uyuyor cok kilo almaktan iyidir canım hep böyle geçsin gebeliğin

Yok cnm doktor takıntılı önce test yapmadan şeker çıkmış gibi diyet yapacaksın dedi Sonra test istedi normal cıktı. Diyete devam dedi.
1 porsiyon meyve yiyebilirsin dedi doktor. Ama bende seviyorum meyve yemek istiyorum. Fazla yedin diyip müdahale ediyor hemen eşimde kilo takıntılı sanırım.
Inşallah max 4 kilo daha alıp doğum yaparsam güzel olur ama kısmet tabi.
Sende de güzel boy varmış cnm. Aldigin kilolar hiç belli olmuyordur bence

archimom cnm artılara başlarım dedim. Sıfırlandım son 3 ay bakalım ne gösterecek.
Mide bulantısı oldu bu hafta çok korktum ilk 4 aya dönücem diye ama Allahtan devam etmedi.
Nihayet sıfırlandın ya ona da şükür
Kontrolden çıktım kızlar bebeğim iyi şükür ki 30 hafta 1. 600 Gr dedi boyu 39 santim dedi sanırım tam hatırlamıyorum zayıf mı kızlar sizce ya
Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun.NST ye girdin mi? Sancın normal sancı mıymış? Kilosu ve değerleri haftasına göre gayet iyi zayıf falan değil.

Kontrolden çıktım kızlar bebeğim iyi şükür ki 30 hafta 1. 600 Gr dedi boyu 39 santim dedi sanırım tam hatırlamıyorum zayıf mı kızlar sizce ya
Benim oğlumda 1719 kiloymus 45 cm mis Benn hep yazmışım. Şimdi 2.5 yaşında. Bence gayet iyi canim kizmiydi sizin

Benim oğlumda 1719 kiloymus 45 cm mis Benn hep yazmışım. Şimdi 2.5 yaşında. Bence gayet iyi canim kizmiydi sizin
Cnm önce 31 dedi sonra 30 haftalık dedi kağıtta 31 hafta yaziyo kafamı karıştırdı oğlum benimde inşallah sağlığı iyi ben zayıf buldum ama sağlıklı olduğu için çok mutluyum

Reactions: Z P
29.haftada bebeğim 1 kilo görünüyordu ve doktor haftasına göre kilosu normal demişti.Sizin bebeğinizin kilosu gayet iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…