- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.161
Hayatım boyunca hep yedim hep balık etli oldum şimdi yine yiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum almıyorum canım kızma
Aman iyi ol canımBen iyiyim canim hersey yolunda simdilik...Eksilerden kurtuldun mu bi bakayım
Olumsuz bişey görürüm diye iinternetten hiç bakmadım canım ilaca sonuçta iki doktorda biliyor gebeliği zararı olsa birinden biri derdi diye düşündüm gözümü kulağımı kapattım anlayacağınBekunis ı hamileler kullanabiliyor muymuş?bekarken kullanırdım. Dediğin gibi insan uzun süre tuvalette kalınca hem yoruluyor hem tedirgin oluyor hem de sınır oluyorpazartesi kontrolüm var bakalim bu hafta vajinamda ağrı hareket sanci hepsi oldu . Kabızlığın vermiş olduğu o karin ağrısıyla ve baskı gerçekten hiç çekilmiyor . Senin aylarında bende hemen hemen aynı şekilde kilo alıyordum . Bence aynı ilerliyoruz . Çokta sey etmemek lazım dedigin gibi saglikla gelsinler yeterli
Allahım çıldırıcam yedim yedim almadım diyorHayatım boyunca hep yedim hep balık etli oldum şimdi yine yiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum almıyorum canım kızmailk 4 ay çok verdim onları alıyorum henüz sanırım
Aman iyi ol canımdaha kurtulmadım bu hafta canım aşırı tatlı istedi hergun yedim neredeyse pazartesi şeker yüklemesi yapılacak bu kadar çok yemiş olmam etkiler mı ki
Bende şaşkınım canım diyorum ya yemeyi çok severim çok yerim kiloda alırım normalde ama genetik sanırım ben kilolu hamile kaldım diye dert etmiştim annemde sen bana benziyorsun hamileliğinde kilo verirsin demişti aynısı oldu hem bi kere benim boyum yok pek sende uzunmuşsun bende onu kıskandım şimdiAllahım çıldırıcam yedim yedim almadım diyormaşallah canım nazarım değmesin inşallah gebelik boyunca böyle geçirirsin tüm kilolar bebisine gitsin benim ki tamamen kıskançlıktan bende hiç bulantı olmadi onun etkisi çok fazla vücut direkt almaya odaklı en baştan beri maalesef.
Cnm yeni net kilom 81.1 özelde tartıldım sancım var inşallah herşey yolundadırCanım olabilir.Hurma yeme.Ben 2.gebeligimde doğum okuluna gitmiştim.Dogumu başlatmak için günde 7 hurma yeyin demislerdi dogum hemşireleri ve doula
Ben iyiyim canim hersey yolunda simdilik...Eksilerden kurtuldun mu bi bakayım
Duphalac kullanabilirsin canım.Bir de magnezyum sayesinde kabız olmuyorum ben de..Eksilerden cikmissin sukur
Ya bitti mi eksiler tühbenimde az kaldı canım 2 3 haftaya artıları görürüm artık iyiydik böyle benim zaman zaman oluyor kabızlık sabah ılık suya yarim limon sıkıyorum çok iyi geliyor
81 .8 yanlış yazmışım kusura bakmaCnm tartıldım yeni net kilom 81 .1
Ay evet bende onun havasını yapayımBende şaşkınım canım diyorum ya yemeyi çok severim çok yerim kiloda alırım normalde ama genetik sanırım ben kilolu hamile kaldım diye dert etmiştim annemde sen bana benziyorsun hamileliğinde kilo verirsin demişti aynısı oldu hem bi kere benim boyum yok pek sende uzunmuşsun bende onu kıskandım şimdi
Ayy evet 86,4 canım pardon kafa gitmiş. Buzdolabım bozuldu dün akşam perişan haldeyim ne yapacağımı şaşırdım kafa gitti
Ekmegi ve meyveyi arttırdım yemek miktarlarım da arttı canım.6 kaşık yiyecegim 10 kasık yedim onun gibi..Kaçırınca sekerim yüksek çıkıyor insuline rağmenCanım diyetini bozarken ne yedin mesela şekerini ölçtün mü kacirdiktan sonra nasıl oluyor. Çok az haftan kaldı zaten şeker kontrolüyle 1-2 kilo limitin var gibi dimi son haftalar çocuklar da fazla kilo alıyor galiba her hafta bende bu hafta 400 Gr aldım yine şeker diyetiyle aldım doktorum biraz porsiyon artışı yap dedi çünkü diyet moduyla şuan cocuk gelişimi az yada çok değil son haftalar gelişimi önemli dedi bende peynir badem ceviz fındık bunları attırdım ama diyete devam
Güncel kilom 71.6 şuan onu da güncelleyeyim bu hafta biraz kabızlıkta yaşıyorum belki almadım yine ama lavobaya cikamamadan artış gözükebilir diğer hafta belli olacak
Kilo almamışsın ki.Ben de artılara çıktın sandımarchimom canım kilom 77 sen nasılsın?
Bazı metobolizmalar hızlı ama yine de bu işin temeli yenilenlerin miktarı ve cinsi.Diyete uyulduğu sürece kilo veriliyor mutlaka metobolizma yavaş bile olsaKeşke bende senin haftanda senin suanki kilonda olsam ama hiç sanmıyorum daha fazla olurumboylarımız da yakın ama senden daha fazla kiloyla başladım o yüzden son aylarda dev gibi olucam diye çok korkuyorum. En baştan beri kabızlık benim de pesimi bırakmadı doktorun yazdığı şuruplar hep bir kaç gün sonra ise yaramaz oldu en son hemoroid oldum genel cerraha gittim kabız olmaman lazım dedi bir ilaç verdi ondan sonra rahatladım buda biraz fazla çalıştırıyor biraz ishal gibi yapıyor ama olsun kabizliktan daha iyidir. Gerçekten tamamen yapıyla alakalı bazıları çok yiyor az kilo alıyor bazıları da benim gibi az bişey yese kilo.oluyor o yüzden hiç takma doğumdan sonra hepsi gidecek unutma boy avantajımız var
Artılara başladım dediğin sıfıra gelmişsin dahaSelam kızlar,
archimom cnm güncel kilom 65 eksiler bitti artı kilolara başlarım.
Bu hafta kabızlık başladı, katı beslenmemeye dikkat ediyorum ama yine de faydası olmuyor. Daha ileri sıkıntı olursa diye de korkuyorum. Önerisi olan var mı??
Hoşgeldiniz, ekliyorum.Gebeliginizi tebrik ederim.Benide listeye ekle kuzumboy 160. 63 kilo 8+0 olduk bugun
Yemiyorsundur yesen alırsınHayatım boyunca hep yedim hep balık etli oldum şimdi yine yiyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum almıyorum canım kızmailk 4 ay çok verdim onları alıyorum henüz sanırım
Aman iyi ol canımdaha kurtulmadım bu hafta canım aşırı tatlı istedi hergun yedim neredeyse pazartesi şeker yüklemesi yapılacak bu kadar çok yemiş olmam etkiler mı ki
Tamam kuzum ekliyorumCnm tartıldım yeni net kilom 81 .1
Canım bizi haberdar etCnm yeni net kilom 81.1 özelde tartıldım sancım var inşallah herşey yolundadır
Korkma.Sanciyla açılma ile haftalarca idare edenler var.Haber ver mutlakaKızlar kontrole geldim bebeğimi gorucem sancım var korkuyoruminşallah erken gelmez
Ilginç bir şekilde hamileliğin başında 4 kilo civarı verdim. O krediyi kullandım. Normalde su içsem yarayan biriyim. Ama hamilelikte şaşırdı bünye.
Sınırda falan mi cıktı acaba canım o yüzden mi verdi. Ay benim eşim de ye ye diye ısrar ediyor bir taneden bişey olmaz diyor allahtan eve tatlı almayalım sen canım çektiğinde dışarda ye dedim en azından ona uyuyorIlginç bir şekilde hamileliğin başında 4 kilo civarı verdim. O krediyi kullandım. Normalde su içsem yarayan biriyim. Ama hamilelikte şaşırdı bünye.
Benim doktorda takıntılı sanırım. Şeker çıkmadığı halde şeker diyeti verdi. Eşim de zebani gibi başımda yememe karışıyor.
Yok cnm doktor takıntılı önce test yapmadan şeker çıkmış gibi diyet yapacaksın dedi Sonra test istedi normal cıktı. Diyete devam dedi.Sınırda falan mi cıktı acaba canım o yüzden mi verdi. Ay benim eşim de ye ye diye ısrar ediyor bir taneden bişey olmaz diyor allahtan eve tatlı almayalım sen canım çektiğinde dışarda ye dedim en azından ona uyuyorcok kilo almaktan iyidir canım hep böyle geçsin gebeliğin
Nihayet sıfırlandın ya ona da şükürarchimom cnm artılara başlarım dedim. Sıfırlandım son 3 ay bakalım ne gösterecek.
Mide bulantısı oldu bu hafta çok korktum ilk 4 aya dönücem diye ama Allahtan devam etmedi.
Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun.NST ye girdin mi? Sancın normal sancı mıymış? Kilosu ve değerleri haftasına göre gayet iyi zayıf falan değil.Kontrolden çıktım kızlar bebeğim iyi şükür ki 30 hafta 1. 600 Gr dedi boyu 39 santim dedi sanırım tam hatırlamıyorum zayıf mı kızlar sizce ya
Benim oğlumda 1719 kiloymus 45 cm misKontrolden çıktım kızlar bebeğim iyi şükür ki 30 hafta 1. 600 Gr dedi boyu 39 santim dedi sanırım tam hatırlamıyorum zayıf mı kızlar sizce ya
Cnm önce 31 dedi sonra 30 haftalık dedi kağıtta 31 hafta yaziyo kafamı karıştırdı oğlum benimde inşallah sağlığı iyi ben zayıf buldum ama sağlıklı olduğu için çok mutluyumBenim oğlumda 1719 kiloymus 45 cm misBenn hep yazmışım. Şimdi 2.5 yaşında. Bence gayet iyi canim kizmiydi sizin
29.haftada bebeğim 1 kilo görünüyordu ve doktor haftasına göre kilosu normal demişti.Sizin bebeğinizin kilosu gayet iyi maşallahKontrolden çıktım kızlar bebeğim iyi şükür ki 30 hafta 1. 600 Gr dedi boyu 39 santim dedi sanırım tam hatırlamıyorum zayıf mı kızlar sizce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?