• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar ben tartıldım da tartımda lo yazıyor 😂 tartımın pili eror verdi en yakın zamanda yeni pil alıcam

Valla ben bu hafta yürüyemedim öyle ağrıdan halsizlikten .Kabızlıkta bi yandan biktim valla . 86.5🤦‍♀️ total de 15 kg alsam bari ...

84.95 yani 85 diyelim 😊 çok şükür dikkat ettim almadım bu hafta.
Evet canım 200 gr da vermişsin maşallah sana
Kızlar ben tartıldım da tartımda lo yazıyor 😂 tartımın pili eror verdi en yakın zamanda yeni pil alıcam
Lo yazayım güncel kiloya 🤣
Valla ben bu hafta yürüyemedim öyle ağrıdan halsizlikten .Kabızlıkta bi yandan biktim valla . 86.5🤦‍♀️ total de 15 kg alsam bari ...
Oha 1 kg almış 1 haftada :skandal::KK75: Neyse az kaldı :olamaz:
Günaydın canım🤗 güncel kilo 66,4
Durumlar sıkıntılı patlamaya hazır bir bomba gibiyim ama cesaretim yok😁 sen nasılsın?
Günaydın canım 66.4 mü? Tabloda kaydırma mi yaptım acaba sen 80 li kilolarda görunuyorsun Alla alla..Ben iyiyim canim

Hurmaya dikkat et haftada 1-2 den fazla yeme doğumu başlatıyor biliyorsun
Cnm ben geçen hafta çokça yedim bu hafta sancım var uzaniyom temizliğe baslicaktim başlamaya korktum acaba tetikledimi haftada iki paket getirdi eşim günde beş tane yemisimdir bir hafta sadece ama hemen etki edermi

Günaydın kızlar, cumartesiden başlayarak kilo bildirimi yapanlar gelsin bakalım 😁 Benden başlayalım.Malesef yaklaşık 12-13 haftadır kilomu sabit tutmayı başarmışken bu 1-2 haftadır zorlaniyorum.Ben uzun süreli diyet yapmanın verdiği sıkıntı,genel stres ve insulin etkisi olduğunu düşünüyorum.Diyetimi bozmaya başladım ve hemen tartiya yansıdı.2 haftada 1 kilo almış oldum.Doguma 5 hafta kaldı.Yine de bu 5 haftada kendimi toplamaya çalışacağım.Ozellikle şeker kontrolüm için bunu yapmak zorundayım.Herkese mutlu haftasonlari dilerim.
Canım diyetini bozarken ne yedin mesela şekerini ölçtün mü kacirdiktan sonra nasıl oluyor. Çok az haftan kaldı zaten şeker kontrolüyle 1-2 kilo limitin var gibi dimi son haftalar çocuklar da fazla kilo alıyor galiba her hafta bende bu hafta 400 Gr aldım yine şeker diyetiyle aldım doktorum biraz porsiyon artışı yap dedi çünkü diyet moduyla şuan cocuk gelişimi az yada çok değil son haftalar gelişimi önemli dedi bende peynir badem ceviz fındık bunları attırdım ama diyete devam
Güncel kilom 71.6 şuan onu da güncelleyeyim bu hafta biraz kabızlıkta yaşıyorum belki almadım yine ama lavobaya cikamamadan artış gözükebilir diğer hafta belli olacak

Keşke bende senin haftanda senin suanki kilonda olsam ama hiç sanmıyorum daha fazla olurum 😔 boylarımız da yakın ama senden daha fazla kiloyla başladım o yüzden son aylarda dev gibi olucam diye çok korkuyorum. En baştan beri kabızlık benim de pesimi bırakmadı doktorun yazdığı şuruplar hep bir kaç gün sonra ise yaramaz oldu en son hemoroid oldum genel cerraha gittim kabız olmaman lazım dedi bir ilaç verdi ondan sonra rahatladım buda biraz fazla çalıştırıyor biraz ishal gibi yapıyor ama olsun kabizliktan daha iyidir. Gerçekten tamamen yapıyla alakalı bazıları çok yiyor az kilo alıyor bazıları da benim gibi az bişey yese kilo.oluyor o yüzden hiç takma doğumdan sonra hepsi gidecek unutma boy avantajımız var 👍👍

Selam kızlar,
archimom archimom cnm güncel kilom 65 eksiler bitti😀 artı kilolara başlarım.
Bu hafta kabızlık başladı, katı beslenmemeye dikkat ediyorum ama yine de faydası olmuyor. Daha ileri sıkıntı olursa diye de korkuyorum. Önerisi olan var mı??

Selam kızlar,
Bu hafta kabızlık başladı, katı beslenmemeye dikkat ediyorum ama yine de faydası olmuyor. Daha ileri sıkıntı olursa diye de korkuyorum. Önerisi olan var mı??
Ya bitti mi eksiler tüh 😁 benimde az kaldı canım 2 3 haftaya artıları görürüm artık iyiydik böyle 😂😂 benim zaman zaman oluyor kabızlık sabah ılık suya yarim limon sıkıyorum çok iyi geliyor

Ya bitti mi eksiler tüh 😁 benimde az kaldı canım 2 3 haftaya artıları görürüm artık iyiydik böyle 😂😂 benim zaman zaman oluyor kabızlık sabah ılık suya yarim limon sıkıyorum çok iyi geliyor
Ikiniz de benim psikolojimi bozuyorsunuz aynı haftalardayız eksi nedir ya yesenize biraz 😁😁😁 Kurabiyex Kurabiyex ayse vera ayse vera bide listede alt altayız hep görüyorum eksilerinizi 😂😂

Cnm ben geçen hafta çokça yedim bu hafta sancım var uzaniyom temizliğe baslicaktim başlamaya korktum acaba tetikledimi haftada iki paket getirdi eşim günde beş tane yemisimdir bir hafta sadece ama hemen etki edermi
Canım olabilir.Hurma yeme.Ben 2.gebeligimde doğum okuluna gitmiştim.Dogumu başlatmak için günde 7 hurma yeyin demislerdi dogum hemşireleri ve doula
archimom archimom canım kilom 77 sen nasılsın?
Ben iyiyim canim hersey yolunda simdilik...Eksilerden kurtuldun mu bi bakayım
Selam kızlar,
Duphalac kullanabilirsin canım.Bir de magnezyum sayesinde kabız olmuyorum ben de..Eksilerden cikmissin sukur

Keşke bende senin haftanda senin suanki kilonda olsam ama hiç sanmıyorum daha fazla olurum 😔 boylarımız da yakın ama senden daha fazla kiloyla başladım o yüzden son aylarda dev gibi olucam diye çok korkuyorum. En baştan beri kabızlık benim de pesimi bırakmadı doktorun yazdığı şuruplar hep bir kaç gün sonra ise yaramaz oldu en son hemoroid oldum genel cerraha gittim kabız olmaman lazım dedi bir ilaç verdi ondan sonra rahatladım buda biraz fazla çalıştırıyor biraz ishal gibi yapıyor ama olsun kabizliktan daha iyidir. Gerçekten tamamen yapıyla alakalı bazıları çok yiyor az kilo alıyor bazıları da benim gibi az bişey yese kilo.oluyor o yüzden hiç takma doğumdan sonra hepsi gidecek unutma boy avantajımız var 👍👍
Ay canım benim teşekkür ederim moral için . Evet uzun boylu olmanız avantaj görenler hani hiç elin yüzün bacaklarin değişmemiş sismemis diyor lakin dediğin gibi az da yesem direk göbek kısmına yansıyor bunun da sebebi kabızlık eminim. Ödem olmaması avantaj lakin bu kabızlık bekarken de sorundu şimdi daha sorun . Aynen bende de hemoroid oluşmaya başladı zorlarsa bende doktora gideceğim . Doktorunun yazdığı ilaç neydi ? Ben duphalac içmekten kusacam artık ki ise yaramamaya başladı bende .

Ay canım benim teşekkür ederim moral için . Evet uzun boylu olmanız avantaj görenler hani hiç elin yüzün bacaklarin değişmemiş sismemis diyor lakin dediğin gibi az da yesem direk göbek kısmına yansıyor bunun da sebebi kabızlık eminim. Ödem olmaması avantaj lakin bu kabızlık bekarken de sorundu şimdi daha sorun . Aynen bende de hemoroid oluşmaya başladı zorlarsa bende doktora gideceğim . Doktorunun yazdığı ilaç neydi ? Ben duphalac içmekten kusacam artık ki ise yaramamaya başladı bende .
Duphalac sadece şeker bence pek bir ise yaramıyor günde 3 yazmıştı yine de vücut alıştı hemen. Genel cerrahın verdiği ilaç bekunis diye bir hatta sonrasında receteyle kendi doktoruma gittim bunları yazdı kullanayim mi diye kullan dedi o yüzden içim rahat kullanıyorum. Kabızlıkta uzun süre tuvalette kalıyordum o beni çok korkutuyordu doğumu tetikler ilerki haftalarda diye şimdi 2 haftadır iyiyim çok şükür. Senin çok zamanın kalmamış inşallah kalan zamanını rahat geçirirsin canım sağlıkla alırsın bebisini 😊

Duphalac sadece şeker bence pek bir ise yaramıyor günde 3 yazmıştı yine de vücut alıştı hemen. Genel cerrahın verdiği ilaç bekunis diye bir hatta sonrasında receteyle kendi doktoruma gittim bunları yazdı kullanayim mi diye kullan dedi o yüzden içim rahat kullanıyorum. Kabızlıkta uzun süre tuvalette kalıyordum o beni çok korkutuyordu doğumu tetikler ilerki haftalarda diye şimdi 2 haftadır iyiyim çok şükür. Senin çok zamanın kalmamış inşallah kalan zamanını rahat geçirirsin canım sağlıkla alırsın bebisini 😊
Bekunis ı hamileler kullanabiliyor muymuş?bekarken kullanırdım. Dediğin gibi insan uzun süre tuvalette kalınca hem yoruluyor hem tedirgin oluyor hem de sınır oluyor 🤣pazartesi kontrolüm var bakalim bu hafta vajinamda ağrı hareket sanci hepsi oldu . Kabızlığın vermiş olduğu o karin ağrısıyla ve baskı gerçekten hiç çekilmiyor . Senin aylarında bende hemen hemen aynı şekilde kilo alıyordum . Bence aynı ilerliyoruz . Çokta sey etmemek lazım dedigin gibi saglikla gelsinler yeterli 🤗

Merhaba canım kadınlar ,🌸🌸:KK200:
Biz 2020- 2021 de bebek bekleyen anne adayları olarak,
-Gebelikte Sağlıklı Beslenme / Yeterli ve Dengeli Kilo Alımı / Kilo Takibi

hususlarında bilinçli ve temkinli olan gebelerimizi aynı çatı altında toplayarak sağlıklı beslenme/gebelik diyetleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak,birbirimize moral vermek,motivasyon saglamak adına için bu topiği açmaya karar verdik 👏🏻 👏🏻 Haftalık kilo takibi tablosu oluşturarak gebelik sürecimizde aldığımız/verdiğimiz kiloları titizlikle takip etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.
Aşağıda bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler.TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR :emir_bebek::anneadayı:

🌟 ÖNEMLİ NOT: Üst üste 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlar liste dışı kalacaktır.

Katılımcılar
:anneadayı::anneadayı:
Gebelik
Haftası
:emir_bebek:
BoyBaşlangıç
Kilosu
Güncel
Kilo
Alınan/Verilen
Kilo
Doğum