Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

canım bende 31 günde adet oluyorum dr lar yumurtlamadan 5 gün önce ilişkiye girmeyin diyolar sende öylemi yaptın. 17.gün mü ilişkiye girmek gerekiyor yoksa big
ün önce falan mı ben hala anlıyamadım, bu konuda biraz cahilim de ..... ayrıca verdiğin biligler için çok sağol...

Son düzenleme:

slm öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum..bu ovulasyon testini bende duymuştum ama bi türlü alıp yapmak kısmet olmadıı inşallah bu ay denicem seninde yapıp işe yaramış olmasını bilmek beni bıraz daha heyecanlandırdıı :)bide bişey sormak istiyorum ateşten falan bahsetmişsin ateşimi ölçtüm falan diye onun ne olduğunu merak ettim ateş yüksek olunca ne oluyo düşük olunca ne oluyo onunda yumurta çatlamasıyla bi bağlantısı mı var acaba bunun hakkında bana bilgi verebilirsen çok sevinirim :Saruboceq:

bu denemeden sonra olumlu yada olumsuz bizide bilgilendirirsen sevinirim...ayrıca herşey gönlünüzce olur inşallah....

canım benimde okuduklarım kadarıyla, yumurtlamanın olduğu gün ateşin 1-1,5 derece artıyomuş.istersen o testi kullanmadan önce şunları dene ben bu aya öyle yapıcam Allah izin verirse...

yumurtlamanın 5 gün öncesi ilişkiye girme (5.gün gir)
ayrıca yumurtlama tarihlerin arasında gün aşırı ilişkiye gir
ve sabah 7 gibi spermler daha güçlü oluyormuş birde yaklaşık 1 saat belinin altında ince yastık koyarak bekle
okuduklarım bunlar seninde bilgin olsun..

canım çok saol bunları not defterime kaydettim bu ay uygulayacğımhihoyyyt

bu denemeden sonra olumlu yada olumsuz bizide bilgilendirirsen sevinirim...ayrıca herşey gönlünüzce olur inşallah....
tamam arkadaşım inşallah bilgilendirmeye çalışırım iszleride bence denemesi bedava.yalnız eşim ağzımız soğan kokucak diye biraz sızlandı ama olsun deneyelim bi kere dedimklava::)yemesin hele)hehe,birde şu ateş ölçerle ovulasyon testini denicem.hayırlısı.

ya arkadaşlar ben şimdi test yaptım 2 çizgi çıktı ama regl ime 3 gün var daha ne kadar doğru acaba lütfen lütfen lütfen bilgisi olan bana bişi yazsınn

ya arkadaşlar ben şimdi test yaptım 2 çizgi çıktı ama regl ime 3 gün var daha ne kadar doğru acaba lütfen lütfen lütfen bilgisi olan bana bişi yazsınn

canım regl den bi kaç gün önce çıkabiliyormuş, doğrudur sanırım ama sen yine kan testi yap o kesin doğrudur çünkü... umarım hamilesindir :))

hayırlısı olur inşallah...

arkadaşlar bende şu meşhur keçi boynuzu ve incir kürüne başladım yalnız incir kürü ile beraber soğan kürüde uygulanmalıymış.eşim önceden içmiyodu tadı kötü diyip mızmızlanıyodu bektı ben ciddiyim tadı o kadarda kötü değilmiş diyo

canım bana bu anlattığın kürü daha detaylı anlatırmısın, bende uygulamak istiyorum.
bunları her ikimizde yiyecekmiyiz, içinde tam olarak neler var, günde kaç kez vs....
benide bilgilendirirsen çok sevinirim

canımcım bayanlar için incir kürü şöyle:8-9 adet inciri suda 3 dk kaynatıyoruz tabi içine bi tanede havuç atıyoruz.sonra yarısını sabah yarısını öğle yemeğinden önöce içiyoruz.erkekler içince 6-7 adet keçi boynuzunu suyun içinde 3 dk kaynatıyoruz ve 20 dk dinlendiriyoruz sonrada yarısını sabah aç karnına yarısınıa yatağa girerken içiyoruz pardon içiriyoruz:). bu kürlere 20 yada 25 gün devam ediyoruz.

sanırımalmanca bu site bana tarif etsende bende test etsem merak ettim açıkçası

tatlım açılan sayfada 2 kutucuk var üstekine en son adet tarihi SAT
alttaki kutucuğada periodunuzu giriyorsunuz yani 28 gün yada 34 gün gibi
çıkan sayfada gebe kalma açısından yüksek olan günleri gösteriyor sayfanın en altına da ınerseniz orda yazıyor
Weiblich kız
Männlich erkek
Eisprung tam yumurtlama günü oluyor
umarım anlatabilmişimdir
hadi kolay gelsin buna göre hazırlıklara başlayın derim:dance:
eger yapamazsanız sat ve kaç gunde gördüğünüzü yazın yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…