- Konu Sahibi kalemkitap2
-
Arkadaşlar merhaba...Size faydası olacaksa yeni üç aylık bir hamile olarak üç ay önce denediğim yöntemleri anlatmak isterim;belki birilerinin işine yarar!!Benim ilk denemem olacak olmasına rağmen biraz merakımdan birazda ihtimallerimi güçlendirmek adına iki yöntemi denedim;biri ateş ölçme diğeride ovulasyon kiti yani yumutlama günü testi!!Ben 31 günde bir hastalanıyorum ve 17. gün gibi olması gerekiyordu.Normalde internetten o ay için yumurtlama günlerimi hesaplatıp kendime bir 10 gün çıkarmıştım ilişki için..Ama genede ovulasyon testiyle günümdemi yumurtlucam diye(o ay geç hastalanmıştım bide çünkü) vede kaçırmamak için deneme yaptım.Ve gerçektende 16.gün test pozitif verdi,yani tam gününde 17. gün yumurta çıkmış oldu gerçektende!!Ve ben sade üst üste 2 gün birlikte oldum testten sonra,koca ayda 2 gün...Bide sadece ilişkiden sonra kalkmadan yattım 1 saat;bu gerçektende doktor tavsiyesi ve banada çok mantıklı gelmişti sperm akışı için...Ateşimide sonuna dek ölçmeye devam ettim ve düşüş olmadı hiç burdan tahmin edebilirdim ama genede sanki yok gibi gelen ayın sonunda sadece kafam rahat olsun stres falan yapıpta geciktirmeyeyim diye hastalanmam gereken gün test yaptım.Okadar emindimki olmadığına...Ama...Daha hemen ikinci çizgi çıktı!!İnanamamıştım gerçekten şok olmuştum!!Ovulasyon testlerini gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka yararı olacaktır,sonuçta hamilelelik oluşmamasının en büyük nedenin yumurtlama günlerine denk gelmemesi olduğunu söylüyor doktorlar!!!!Tabii başka bir durum yoksa..Ben medi smart kullanmıştım.Araştırmalarım sonucu en iyilerinden olduğunu bulmuştum!İnternetten sipariş verdim eczanemizde.com dan,hemen ertesi sabah elimdeydi!!!Hatta hamilelik testide inanılmaz hassas ilk gün bile çok net çıkmıştı!!Çok uzun oldu kusura bakmayın ama tek isteğim belki birilerine yardımım olur diye paylaşmak...Sorunuz olursa detaylı cevaplarım!Yeterki meleklerinize en güzel şekilde hayatınıza girsin.....a.s.
Arkadaşlar merhaba...Size faydası olacaksa yeni üç aylık bir hamile olarak üç ay önce denediğim yöntemleri anlatmak isterim;belki birilerinin işine yarar!!Benim ilk denemem olacak olmasına rağmen biraz merakımdan birazda ihtimallerimi güçlendirmek adına iki yöntemi denedim;biri ateş ölçme diğeride ovulasyon kiti yani yumutlama günü testi!!Ben 31 günde bir hastalanıyorum ve 17. gün gibi olması gerekiyordu.Normalde internetten o ay için yumurtlama günlerimi hesaplatıp kendime bir 10 gün çıkarmıştım ilişki için..Ama genede ovulasyon testiyle günümdemi yumurtlucam diye(o ay geç hastalanmıştım bide çünkü) vede kaçırmamak için deneme yaptım.Ve gerçektende 16.gün test pozitif verdi,yani tam gününde 17. gün yumurta çıkmış oldu gerçektende!!Ve ben sade üst üste 2 gün birlikte oldum testten sonra,koca ayda 2 gün...Bide sadece ilişkiden sonra kalkmadan yattım 1 saat;bu gerçektende doktor tavsiyesi ve banada çok mantıklı gelmişti sperm akışı için...Ateşimide sonuna dek ölçmeye devam ettim ve düşüş olmadı hiç burdan tahmin edebilirdim ama genede sanki yok gibi gelen ayın sonunda sadece kafam rahat olsun stres falan yapıpta geciktirmeyeyim diye hastalanmam gereken gün test yaptım.Okadar emindimki olmadığına...Ama...Daha hemen ikinci çizgi çıktı!!İnanamamıştım gerçekten şok olmuştum!!Ovulasyon testlerini gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka yararı olacaktır,sonuçta hamilelelik oluşmamasının en büyük nedenin yumurtlama günlerine denk gelmemesi olduğunu söylüyor doktorlar!!!!Tabii başka bir durum yoksa..Ben medi smart kullanmıştım.Araştırmalarım sonucu en iyilerinden olduğunu bulmuştum!İnternetten sipariş verdim eczanemizde.com dan,hemen ertesi sabah elimdeydi!!!Hatta hamilelik testide inanılmaz hassas ilk gün bile çok net çıkmıştı!!Çok uzun oldu kusura bakmayın ama tek isteğim belki birilerine yardımım olur diye paylaşmak...Sorunuz olursa detaylı cevaplarım!Yeterki meleklerinize en güzel şekilde hayatınıza girsin.....a.s.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım...ben ve eşimde çocuk istiyoruz,3 aydır deniyoruz henüz başaramadık:).doktor normal dedi ama bizimki rahat dururmu ara sıra şakaya vuruyo ben takılmayayım die.:)burda bahs ettiğiniz ovulasyon testini yeni duydum hemen eczaneden alıcam,çok mutlu oldum bu testten haberdar olunca yaa.birde ibrahim saraçoğlunun nohut ve soğan kürü hamile kalamayan ve spermi az olan beyler çok iyiymiş.
1 adet(yumuyrta büyüklüğnde ki soğanı salataya doğrar gibi ince ince kıyıp üzerine 1-2 çay kaşığı sumağı serpip günde iki defa tüketin diyo.yemeklerden 1 saat önce tüketmek etkisi çoğaltıyomuş..
birde yarım litre suya 6-7 kaşık nohutu koyup kaynattıktan sonra sabah akşam 1 rer bardak içilmeliymiş.
ben incir ve keçi boyunuzu kürlerini eşimle denedim ama içimedik:)bu kürler daha ii gibi geliyo.
slm öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum..bu ovulasyon testini bende duymuştum ama bi türlü alıp yapmak kısmet olmadıı inşallah bu ay denicem seninde yapıp işe yaramış olmasını bilmek beni bıraz daha heyecanlandırdıı :)bide bişey sormak istiyorum ateşten falan bahsetmişsin ateşimi ölçtüm falan diye onun ne olduğunu merak ettim ateş yüksek olunca ne oluyo düşük olunca ne oluyo onunda yumurta çatlamasıyla bi bağlantısı mı var acaba bunun hakkında bana bilgi verebilirsen çok sevinirim :Saruboceq:
canım benimde okuduklarım kadarıyla, yumurtlamanın olduğu gün ateşin 1-1,5 derece artıyomuş.istersen o testi kullanmadan önce şunları dene ben bu aya öyle yapıcam Allah izin verirse...
yumurtlamanın 5 gün öncesi ilişkiye girme (5.gün gir)
ayrıca yumurtlama tarihlerin arasında gün aşırı ilişkiye gir
ve sabah 7 gibi spermler daha güçlü oluyormuş birde yaklaşık 1 saat belinin altında ince yastık koyarak bekle
okuduklarım bunlar seninde bilgin olsun..
tamam arkadaşım inşallah bilgilendirmeye çalışırım iszleride bence denemesi bedava.yalnız eşim ağzımız soğan kokucak diye biraz sızlandı ama olsun deneyelim bi kere dedimbu denemeden sonra olumlu yada olumsuz bizide bilgilendirirsen sevinirim...ayrıca herşey gönlünüzce olur inşallah....
ya arkadaşlar ben şimdi test yaptım 2 çizgi çıktı ama regl ime 3 gün var daha ne kadar doğru acaba lütfen lütfen lütfen bilgisi olan bana bişi yazsınn
inşallah hamilesindir :)
canım regl den bi kaç gün önce çıkabiliyormuş, doğrudur sanırım ama sen yine kan testi yap o kesin doğrudur çünkü... umarım hamilesindir :))
hayırlısı olur inşallah...
aminn darısı hepimzin başına hayırlısi ile:Saruboceq:inşallah cnm darısı başına şimdi hastaneden geldim kan testi yaptırdım sonucu yarın alcam inşallah hade bakalımm:dance:
arkadaşlar bende şu meşhur keçi boynuzu ve incir kürüne başladım yalnız incir kürü ile beraber soğan kürüde uygulanmalıymış.eşim önceden içmiyodu tadı kötü diyip mızmızlanıyodu bektı ben ciddiyim tadı o kadarda kötü değilmiş diyo
aminn darısı hepimzin başına hayırlısi ile:Saruboceq:
sanırımalmanca bu site bana tarif etsende bende test etsem merak ettim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?