Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

Ben iki regl arası dönemde yani tam ortasında hamile kaldım.hesaplarım doğru çıktı.mayısta kızımı kucağıma aldım.şu hesap işi doğruymuş..tabi takdiri ilahi..inanmak şart

Arkadaşlar lütfennn biri cevap yazsınnn Bu ateş ölçme yöntemi nedir???

canım ateş ölçme yöntemi adetinin ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan dijital ateş ölçerle ateşini ölçüp not alıyorsun ateşin eğer 05 1 derece arasında düşüp ertesigün yükselir ve 3 gün boyunca yüksek kalırsa ateşinin düştüğü gün yumurtan çatlamış oluyor bugünlerde çalışırsan inş hamiş kalırsın umarım yardımcı olabilmişimdir

kan tahliliyli 20 geçmesi gerekiyormuş dün doktor söyledi. kesin sonuç için
ben de önce bu hesaplamaya bakmadan beraber olmuştum ama tam denk getirmişim ama inşallah tutmuştur....

Merhaba,
Sizlere ovulasyon testini önereceğim. Çok pratik. Bununla birçok kişi hamile kaldı. Aynı hamilelik testi gibi idrarınızla her gün hemen hemen aynı saatlerde testi çalıştırıyorsunuz. Yumurtlama gününüzden 1 gün önce çift çizgiyi görüyorsunuz. Ogün ve ertesi gün çalışınca eğer sağlık sorununuz yoksa bebiş yoluna koyuluyor.

Testin ismi Medi smart. Eczanelerde pek bulunmuyor ama depodan getirtiyorlar. Çok pahalı da değil. En azından sonucuna değer.

merhaba kızlar;
siteyi yaklaşık 15 gündür takib ediyordum.aranıza katılmak bugün nasip oldu.bende hamile kalabilmek için uğraşıyorum.takvim yöntemine göre deniyorum.önümüzdeki ayın 7 sinde regl olmam gerekiyor.ve şimdiden göğüslerim çok acıyor .bu dönemlerde hamileliğin anlaşılıp anlaşılmayacağı konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.bebiş isteyen herkesin umutlarını boşçıkarmasın.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

bende 5 aylık evliym ama erkenmi ne nedense çok hevesleniorum yazılarınızı okudukça :)) bide dk hapıyla kullanıyorum miranovyla.acaba ne zaman bıraksam iyi olur bilmiorumki banada yardım edermisiniz nütfen :))

Merhaba kızlar bende aranıza yenı kaltıldım.çok güzel ve faydalı bır sıte.3 aylık evlıyım daha çok yenıyız ama bende anne olmak ıstıyorum.çok bı bılgiye sahıp degılım ama yazılarınızı okudukça oldukca bılgı sahıbı oluyorum.umarım hepınız istedıgınız bebişlerınıze hayırlısıyla kavusursunuz.

:çok üzgünüm:merhaba ben aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bi türlü olmadı hiç korunmadıkta bana yarımcı olursanız çok sevinirim:çok üzgünüm:

arkadaşlar o yumurtlama tarihini hesaplayan sitelerde 23 ocak ve 28 ocak arası diyor..28 ocağı yumurtlama gününüz diyor yani o günde ilişkiye girmem gerekiyor değil mi..hamilelik için ilk denememizde bu ay heyecanlıyım ve çokta bilgim yok..yardımcı olursanız sevinirim..

bu tür takvimler sadece tahminen hesap veriyor yani garanti deyil...cünkü bir kac gün yumurtlama günün gecikebiliyor.. eyer yumurtlama gününü hissedebilirsen süklus gününün ortasinda..mesela adet sancisi gibi yada daha hafif bir sanci hissedersen o gün iliski olmasi daha dogru olur sanirim..hatta bu günde iliski olursa erkek bebek olma ihtimali daha yüksekmis.....bu hafif sanciyi hissetmeden yani yumurtlamadan 2-3 gün önce iliski olursa kiz cocugu olma ihtimali daha yüksekmis.......tabi her kadin hissedemiyormus..sansliysan anlayabilirsin..takip etmen lazim o takvimin verdigi gün dönemlerinde.....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ....bazaen anlıyorum yumurtlama günümü ama herzaman değil
bu ay normal adet tarihinde açık pembe kan geldi peçeteye 2gün böyle oldu sonra kesildi..ertesi gün yani normal adet tarihinden 3 gün sonra kanama başladı..
şimdi buna göre benim adete başlama tarihimolarak hangi tarihi almam gerekir????

kanaman ne zaman basladiysa o gün gercek adet tarihin oluyo..yumurtlama kac gün gecikirse adet günüde okadar gecikiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…