- Konu Sahibi kalemkitap2
-
bi adet görsem!!!!gerisi daha kolay olcak ama mart ayindan beri olmuyo yaaa,stres yapmicakmisim bende normalmis(pcos)
delircem yaa[/Q
bende aynı dertten muzdaripim 2007 eylülden 2008 mayısa kadar adet olmadım tipik p c over vakası ... son üç aydırda düzenli adet oluyorum ... olmadığım zamanlar niye olmuyorum diye kafaya takarken şimdide neden adet oluyorum diye kafaya takıyorum kafamçokkarıştı... ne diyelim allah hepimizin yardımcısı olsunnsenağlamaklava:
canim merak ettim adet olmak icin özel bisey yaptinmi yada bir ilac mi kullandin??kafama cok takiyorum bu konuyu yaa:çok üzgünüm:
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 4 yıllık evliyim 5 aydan beride korunmuyoruz ama hamilede kalamıyorum doktora gittim herşey normal tüm hormon tahlillerimide yaptırdım birtek prolaktin yüksekligim çıktı onuda düşürdük şimdi herşey yolunda takvime göre ilişkiye girmemize ragmen tık yok bu ay tekrardan deniyeceğiz arkadaşların yazışmalarına baktım yumurtlama dönemlerimi hiç anlıyamıyorum fakat eczanelerde böyle bir test varmış sanırsam alan kullanan ve hamile kalan varmı arnızda lütfen cevap yazsın birde korunurken regli dönemlerim çok ağrılı geçiyordu korunmayı bıraktıktan sonra çok ağrılı olmuyorum bide bi garip oluyorum ilk iki gün çok az siyah boya gibi üçüncü gün tam anlamıyla kanamam oluyor ama önceden ilk gün ittibariyle kanamam düzenli ve yoğun oluyordu birtürlü anlamadım gitti ne yapmam gerekiyor lütfen benim gibi yşayan veya yaşamış olanlar varsa cevap yazsın teşekkürler
GÜNAYDIN KIZLARRRRRR...a.s.DİLARA HARİKASIN YA SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ CANIM....:roflol:İĞNEYLE DELDİN ÖYLE Mİ?:roflol: BEN PREZERVATİF DELİK OLDUĞUNDA HAMİLE KALINIR DİYE DUYMUŞTUM AMA HİÇ ÇEVREMDE BÖYLE HAMİLE KALAN GÖRMEDİM.AMA BİRŞEY İTİRAF EDİCEM BENDE 1 YIL ÖNCE BUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM...EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE ÇOK YOĞUN BİR ZAMANIYDI ,BEKLEMEMİZ GEREKİYORDU.1 YIL GEÇTİİİİİİ ŞİMDİ İSTİYORUZ 3 AY OLDU AMA BİŞEY YOKKKKKK! DİLARA AKLIMA SENİN İÇİN BİŞEYLER GELİYOR AMA SUÇLUSU BEN OLMAK İSTEMEM.EŞİNE BEN KORUNCAM DEYİP KORUNMASAN MI ACABA?SONRA HAMİLE KALINCA KIZAR MI SANA :uhm: AÇIKCASI EN GÜZEL YOLU EŞİNİ YAVAŞ YAVAŞ İKNA ETMEK CANIM.ARKADAŞLARIMIZ BİZE GELDİĞİNDE ARKADAŞLARI UYARIYORDUM VE EŞİMİN KUCAĞINA BEBEĞİ VERİYORDUK,BİRDE ÇOK YAKIŞIYOR BABALIK DENİNCE AKLINDA HEP ACABA MI?OLUŞMAYA BAŞLADI VE ŞİMDİ ZAMANI....BENCEDE TEK ÇOCUK OLMASIN YAAAAA.ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM....İNŞ.HAMİŞ KALIRSIN. O ZAMAN DA HAYIR DİYEMEZZZZ.....GELİŞMELERİ PAYLAŞ BİZİMLE OK.
Merhaba bende 1 yıllık evliyim ve bu ay ilk defa bebek için çalışıcaz...27 ağustos-1 eylül arası gebelik için en şanslı günlermiş benim.İnternetteki hesaplayıcıya göre.Bugünden itibaren günaşırı ilişkiye girsem ve yumurtladığım günde girsem(akıntıdan anlayabiliyorum)tutarmı acaba?Çok heyecanlıyım.Bu benim ilk denemem olacak.
Merhaba bende 1 yıllık evliyim ve bu ay ilk defa bebek için çalışıcaz...27 ağustos-1 eylül arası gebelik için en şanslı günlermiş benim.İnternetteki hesaplayıcıya göre.Bugünden itibaren günaşırı ilişkiye girsem ve yumurtladığım günde girsem(akıntıdan anlayabiliyorum)tutarmı acaba?Çok heyecanlıyım.Bu benim ilk denemem olacak.
arkadaşlar bişey sorıcam eczanelerde satılan bi test varmış yumurtlama gününü belli ediyomuş. bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba ? cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?