- Konu Sahibi kalemkitap2
Arkadaşlar merhaba...Size faydası olacaksa yeni üç aylık bir hamile olarak üç ay önce denediğim yöntemleri anlatmak isterim;belki birilerinin işine yarar!!Benim ilk denemem olacak olmasına rağmen biraz merakımdan birazda ihtimallerimi güçlendirmek adına iki yöntemi denedim;biri ateş ölçme diğeride ovulasyon kiti yani yumutlama günü testi!!Ben 31 günde bir hastalanıyorum ve 17. gün gibi olması gerekiyordu.Normalde internetten o ay için yumurtlama günlerimi hesaplatıp kendime bir 10 gün çıkarmıştım ilişki için..Ama genede ovulasyon testiyle günümdemi yumurtlucam diye(o ay geç hastalanmıştım bide çünkü) vede kaçırmamak için deneme yaptım.Ve gerçektende 16.gün test pozitif verdi,yani tam gününde 17. gün yumurta çıkmış oldu gerçektende!!Ve ben sade üst üste 2 gün birlikte oldum testten sonra,koca ayda 2 gün...Bide sadece ilişkiden sonra kalkmadan yattım 1 saat;bu gerçektende doktor tavsiyesi ve banada çok mantıklı gelmişti sperm akışı için...Ateşimide sonuna dek ölçmeye devam ettim ve düşüş olmadı hiç burdan tahmin edebilirdim ama genede sanki yok gibi gelen ayın sonunda sadece kafam rahat olsun stres falan yapıpta geciktirmeyeyim diye hastalanmam gereken gün test yaptım.Okadar emindimki olmadığına...Ama...Daha hemen ikinci çizgi çıktı!!İnanamamıştım gerçekten şok olmuştum!!Ovulasyon testlerini gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka yararı olacaktır,sonuçta hamilelelik oluşmamasının en büyük nedenin yumurtlama günlerine denk gelmemesi olduğunu söylüyor doktorlar!!!!Tabii başka bir durum yoksa..Ben medi smart kullanmıştım.Araştırmalarım sonucu en iyilerinden olduğunu bulmuştum!İnternetten sipariş verdim eczanemizde.com dan,hemen ertesi sabah elimdeydi!!!Hatta hamilelik testide inanılmaz hassas ilk gün bile çok net çıkmıştı!!Çok uzun oldu kusura bakmayın ama tek isteğim belki birilerine yardımım olur diye paylaşmak...Sorunuz olursa detaylı cevaplarım!Yeterki meleklerinize en güzel şekilde hayatınıza girsin.....a.s.
canım bende 31 günde adet oluyorum dr lar yumurtlamadan 5 gün önce ilişkiye girmeyin diyolar sende öylemi yaptın. 17.gün mü ilişkiye girmek gerekiyor yoksa big
ün önce falan mı ben hala anlıyamadım, bu konuda biraz cahilim de ..... ayrıca verdiğin biligler için çok sağol...
Son düzenleme: