Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

ben yeni katıldım 34 yaşındayım 3 aylık evliyim 3 denemedede günlerimizi kaçırmadık ama olmadı.Bir aydır folik asit kullanıyorum adetime 1 hafta var ama benim benim göğüslerim iki haftadır şiş ve ağrılı acaba hamile olabilirmiyim kızlaaar!

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.bizde yeni yeni denemeye başladık.size bir orum olacak.şimdi mesela 17. gün tam yumurtlama günü görünüyor testlerde falan.bu 17. gün mü ilişkiye girmek iyi olur.yoksa bir gün öncesi veya bir gün sonrası mı?bu konuyu pek anlayamadım.cevaplarsanız sevinirim.heyecenlı ve tecrübesizimeyvahedigeldismilefisfisfis

canım benim hem o gece hem ondan önceki gece uygun olur fakat bazen o testler yanılabiliyo mesela benim ovulasyonum 5 temmuzdu fakat o gün olmadı bugün yada yarın olmasını bekliyorum ben hatta eve test aldım onlarıda yapıyorum bence sadece onu nla kalma test al kkendi kendie yapolumunekankayizsmile

valla 10 yıldır uğraşıyorum hep yumurtlama günlerini takip ettim. Folik asitler kullandım hep hüsran. Ne zaman tamam bitti artı uğraşmıyorum dediğimde bi baktım hamile kalmışım .Öle bazı günlere takılıp düşünmeyinöle gün aşırı falan diyede takılmayın. Benim eşim asker o ay bir kez görebildim o bir kezle geldi bebeğimiz. Nasiple alakalı doğum ve ölüm günü değişmezmiş. Dilerim en kısa zamanda herkese nasip olsun..

kızlar daha önce hep eşim korunuyordu artık bebiş istiyoruz.etrafımda bir sürü insan biz aylarca denedik falan diyor,acaba gerçekten aylarca denememiz gerekiyor mu?

kızlar daha önce hep eşim korunuyordu artık bebiş istiyoruz.etrafımda bir sürü insan biz aylarca denedik falan diyor,acaba gerçekten aylarca denememiz gerekiyor mu?

kımset canım bu işler bızde 2 sene eşim korundu düsünmedik sımdı 2aydır dusunuyoz daha bısey yok ama kımıde bır kerede hamıle kalıyo canım senın nasıl olur zamanla gorcen ınsallah allah gonlune gore verır.

bebeğimin kalp atışları durduğu için martta kürtaj oldum , 3 ay bekledik.ama bu ay 5.ayım hamile kalamadım. 6 ağustosta regl olmam lazım. inşallah olmam. psikolojim bozulmaya başladı. .. benim için dua edin kızlarr. :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba.sizlere bir sorum olacak.bir arkadaşım 29 temmuzda eşiyle birlikte oluyor.ve 1 ağustosta adet oluyor.sonrasında eşiyle bir kez daha birlikte oluyor.ve şuan hamile.adetine 2 gün kala haimle kalmış olabilirmi yoksa sonraki birlikteliğindemi kalmış olabilir.bu nasıl anlaşılır ne kadalık olduğu.ayrıca geri çekme yöntemi ilede korunuyorlarmış...

slm arkadaşlar spermlerin canlılığını 5gün koruduğunu ben de duydum o yönden gebelik şansı yumurtlama günlerinde yüksek olabilir benim merak ettğim başka bişey var ben hep gece ya da geceye yakın saatlerde adet görüyorum adetin birinci günü olarak acaba o geceyi mi baz almalıyım yoksa ertesi günü mü düşünüp hesaplamayı hangisine göre yapacağımı hep karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…