- Konu Sahibi kalemkitap2
-
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.bizde yeni yeni denemeye başladık.size bir orum olacak.şimdi mesela 17. gün tam yumurtlama günü görünüyor testlerde falan.bu 17. gün mü ilişkiye girmek iyi olur.yoksa bir gün öncesi veya bir gün sonrası mı?bu konuyu pek anlayamadım.cevaplarsanız sevinirim.heyecenlı ve tecrübesizimeyvahedigeldismilefisfisfis
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.bizde yeni yeni denemeye başladık.size bir orum olacak.şimdi mesela 17. gün tam yumurtlama günü görünüyor testlerde falan.bu 17. gün mü ilişkiye girmek iyi olur.yoksa bir gün öncesi veya bir gün sonrası mı?bu konuyu pek anlayamadım.cevaplarsanız sevinirim.heyecenlı ve tecrübesizimeyvahedigeldismilefisfisfis
kızlar daha önce hep eşim korunuyordu artık bebiş istiyoruz.etrafımda bir sürü insan biz aylarca denedik falan diyor,acaba gerçekten aylarca denememiz gerekiyor mu?
http://www............./dosyalar/prekonsepsiyon/fertilitecalc.html şutarafagitti
not;arkadaşlar daha önce verildi mi bulamadım verildiyse haber verin silerima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?