- Konu Sahibi kalemkitap2
-
heheh kızlar ben hamileyim darısı hepinizin başına inşallahhihoyyyt
Ya kızlar benim anlamadığım bi,şey var.Bu konuyla ilgili çok araştırdım internette.Bazı doktorlar yumurtlamadan 5 gün öncesi ve yumurtladıktan 3 gün sonrası şanslı günler diyor bazıları yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve 1 gün sonrası diyor bazıları ise yumurtlamadan 3 gün öncesi ve 1 gün sonrasına kadar gebelik için elverişli günler diyor.kafam iyice karıştı hangisini baz alıcaz anlamadım.Mesela yumurtlamadan 3 gün sonrası nasıl olur zaten yumurta 24 saat canlı kalabiliyor...
tatlım açılan sayfada 2 kutucuk var üstekine en son adet tarihi SAT
alttaki kutucuğada periodunuzu giriyorsunuz yani 28 gün yada 34 gün gibi
çıkan sayfada gebe kalma açısından yüksek olan günleri gösteriyor sayfanın en altına da ınerseniz orda yazıyor
Weiblich kız
Männlich erkek
Eisprung tam yumurtlama günü oluyor
umarım anlatabilmişimdir
hadi kolay gelsin buna göre hazırlıklara başlayın derim:dance:
eger yapamazsanız sat ve kaç gunde gördüğünüzü yazın yollarım
tatlım açılan sayfada 2 kutucuk var üstekine en son adet tarihi sat
alttaki kutucuğada periodunuzu giriyorsunuz yani 28 gün yada 34 gün gibi
çıkan sayfada gebe kalma açısından yüksek olan günleri gösteriyor sayfanın en altına da ınerseniz orda yazıyor
weiblich kız
männlich erkek
eisprung tam yumurtlama günü oluyor
umarım anlatabilmişimdir
hadi kolay gelsin buna göre hazırlıklara başlayın derim:dance:
Eger yapamazsanız sat ve kaç gunde gördüğünüzü yazın yollarım
regl gunlerım her ay 6 gun atıyor. bu durumda hamıle kalma şansım yok mu sızce
çağan bartunun annesi merhaba ben yeni sayılırım şu verdiğin linkie baktım bişey sorucam o tabloda yeşil resimli işaretli gün yumurtlama günümü bende hamile kalamaya çalışıyorum bi kızım var kısmetse erkek istiyoruz da cevap verirsen sevinirim tşkler
teşekkür ederim cevap eçin canım sonra dikkat edince anladım benim adetim 20 günde bi oluyo buda normalmi anlamadımya geçen ay 20 sinde olmuştum bu ayda bugün oldum olucan 3 ü yada 4 ü yani hamile diilim yine yani bu ayda hüsran tutturamadık gitti yumurtlamayı kitt çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki olmuştu ama olmadı gine neyse kısmet bir kızım var eşim tututurdu oğlan diye onun için yumurtlama günlerini tutturmaya çalışıyorum anlıyacağım yoksa önemli değil yinede allah kızmet ederse tabi
ateş ölçme yöntemini dene arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?