Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

hakkatten ya bende böyle kararsız kaldım hangisine uyacağımızı şaşırdık denebilir yane:sm_confused:

arkadaşlar hangi günler yüksekti şansımız ..22 kasım yumurtlamam adetin kaçıncı günler yüksek

çok teşekkür ederiz cok güzel bir siteymiş
bende yaptım

canim çok saol şimdi tekrar okuyunca anladim yaptim peki^ bluttest^ne demektir biliyorsan yanitlarsan sevinrim

tabi canım
eğer günlerinde ilişkide bulunup gebelik olursa
Bluttest kan tahlilinde gebeliğin gözükebileceği
Urintest idrar testinde gebeliğin varsa gözükebileceğini gösteriyor.
yoksada gebelik verdiğin tarihe göre Menstruation o tarihte regli göreceğin yazıyor.

29 ekim 2003 çok teşekkür ederim aramizda almanca bilen olmasi iyi oldu bu ay böğürtlen kökünüde başladim ama tadi iğrenç

regl gunlerım her ay 6 gun atıyor. bu durumda hamıle kalma şansım yok mu sızce

bence hamile kalma şansını etkileyeceğini düşünmüyorum ama nasıl yumurtanın çatlayacağını tutabilirsin bilemem..aaa..Ama bak ateş ölçme yöntemi işine yarayabilir..

ben de bu konuyu cok merak edıyordum.ogrendıgım cok ıyı oldu.ancak ben de herkesın ovulasyon gununun farklı olduguna ınanıyorum.kımının adetten hemen sonrası kımının ıse adet baslamadan 1 ya da 2 gun oncesı bıle olabılıyormus.

çağan bartunun annesi merhaba ben yeni sayılırım şu verdiğin linkie baktım bişey sorucam o tabloda yeşil resimli işaretli gün yumurtlama günümü bende hamile kalamaya çalışıyorum bi kızım var kısmetse erkek istiyoruz da cevap verirsen sevinirim tşkler

tatlım açılan sayfada 2 kutucuk var üstekine en son adet tarihi SAT
alttaki kutucuğada periodunuzu giriyorsunuz yani 28 gün yada 34 gün gibi
çıkan sayfada gebe kalma açısından yüksek olan günleri gösteriyor sayfanın en altına da ınerseniz orda yazıyor
Weiblich kız
Männlich erkek
Eisprung tam yumurtlama günü oluyor
umarım anlatabilmişimdir
hadi kolay gelsin buna göre hazırlıklara başlayın derim
eger yapamazsanız sat ve kaç gunde gördüğünüzü yazın yollarım

burda anlatmıştım tatlım yeşil resim derken anlamadım doğrusu ne demek istediğini Eisprung yazan yer tam yumurtlama günün oluyor.istersen son adet tarihini kaç günde bir gördüğünü yaz yollayım sana gebe kalmanın yüksek olduğu günleri.mantığıda ne yumurtlama gününden üçgün öncesine kadar KIZ yumurtlama günü ve sonrası günler ERKEK .kızı taşıyan spermler daha yavaş hareket eder ve daha uzun süre yaşarlar. bildiğim bu doğruysa tabii:)

merhaba kızlar ben daha yeni üye oldum bu foruma. dışardan izledim forumu 1 ay kadar sonra işte burdayım :) bir sorum var benim.2 aydır bebek istiorum ve yumurta takibine başladım :) 27 günde bir düzenli regli oluorum. ancak bu ay bugün başlaması gereken yumurtlama belirtilerim akıntı kasık ağrısı ayın 26 sında başladı ve ben değerlendirdim her günü.ancak bugün asıl yumurtlama günüm ve kasık ağrım dışında bişeim yok.erken yumurtlama ihtimali var mıdır her ay 27 günde bir regli olan bir bayanda.

teşekkür ederim cevap eçin canım sonra dikkat edince anladım benim adetim 20 günde bi oluyo buda normalmi anlamadımya geçen ay 20 sinde olmuştum bu ayda bugün oldum olucan 3 ü yada 4 ü yani hamile diilim yine yani bu ayda hüsran tutturamadık gitti yumurtlamayı kitt çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki olmuştu ama olmadı gine neyse kısmet bir kızım var eşim tututurdu oğlan diye onun için yumurtlama günlerini tutturmaya çalışıyorum anlıyacağım yoksa önemli değil yinede allah kızmet ederse tabi

bol şanslar tatlım.2.çocukda insan olmayanı istiyor işte elinde olmasada bu böyle.bir oğlum var daha erken ama ikili testte drum kıza benziyor bir ihtimal dedi eşimin ağzı kulaklarındaydı.inşallah bakalım Allah sağlıklı hayırlı herkesin gönlüne göre evlat nasip eylesin.Tatlım bide ne dicem 20 günde bir hastalanman az deilmi bence dr kontrolünde yumurtlama takibi yapsan daha iyi deilmi.Bir arkadaşımda böle dr gitti 28 gunden daha once hastalandığı için yumurtlama zamanı takibi yapıldı ve bu 3 gün dedi dr:) hatta son gün olmuş ve şimdi bir oğlanları var.bence böle yapman daha iyia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…