Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

bende cok stres yapiyorum bu ayda mi olmuycak diye ama beklemek cok zar arkadaslar suan reglime 8 gün var acaba diyorum varmidir hamilemiyimdir her ay bu stresi yasiyorum keske olsa ama genede hep allahtan hayirlisini istiyorum allah isteyen herkese nasip etsinkafam çok karıştı

2 aydır bende senin gibi aynı duyguları yaşıyorum.17-18 inde test alıp yapacağım.çok heyecanlıyım. inşallah hamileyimdir. stres yapmamak insanın elinde değil gerçekten. ne yapalım sabırla bekleyip göreceğiz. test yaptıktan sonra haberleşelim.CADIARZUCADIARZU

biz de birkaç ay sonra düşünüyoruz bebek. Allahım verirse inşallah. ılk aydan bu yöntemi deneyeceğim bakalım olacakmı. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşaallah.

canlarım hepimiz anne olmak istiyrouz. ben 6. ayımdayım. bu ay kan adetime 5 gün kala kan testi yaptım. negatifti. şiddetli kasık ağrıları nedeniyle adetimden 2 gün önce doktora gittim doktorum yaptığı muayene sonucunda yumurtalıklarım hala hareketli olduğunu söyledi. kan testinde şimdi çıkmaz zaten dedi. geç yumurtlamışım. halbu ki ben sadece internet te yazan günler çalışıyordum. sırnaşık şey doktorum kızdı onlara bakmayın belki erken belki geç olur yumurtlamanız. bak senin adetine 2 gün var hala çalışıyo yumurtalar dedi. hiç bir sorunum ve kafama fazla taktığımda yok ama işte çalışma takvimini yanlış yapmışım. ben öyle yaptım bu kadar zaman bekledim. siz beklemeyin her iki günde bir ilacımız budur kaydirigubbakcemile3

yumurtlama testi kullanan arkadaşlar.testin söylediği yumurtlama gününüzle ,yumurtladığınız gün gelen o şeffaf akıntı bir birini tutuyormu???? ben o parmak arasında uzuyayan yumurta akı gibi olan o akıntıdan yumurtlamışımdır die düşünüyorum.acaba yanlış mı yapıyorum????

nevki merhaba ben yeni geldim aranıza opuyorumnanaktan
bende bebşim olsun istiyorum hepimiz gibi ama olmuyor. en son 15 haziranda regl oldum yumurtlamama bakmak için doktorum 2. gün gel dedi ama hala olmadığım için gidemedim.tabi bu arada denemeye devam ettik. Yumurtlama zamanınızı nasıl anlıyorsunuz. Akıntılardan anlamak çok zor. hepsi birbirine benziyor çünkü.

nevki merhaba

kesinlikle dediğin gibi o hesaplayıcılaa inanmamak gerekyiyor çünkü erken veya geç yumurtlama olabiliyor. kk da bir arkadaş düzenli olmasına rağmen 18gününde yumurtluyormuş ve tutturmuşşimdi hamiş. benimde 27 veya 28 günde bir ama bende geç yumurtluyorum 17 vya 18 galiba onu da ovulasyon testinden anladım çünkü 10-15 arası hep tek çizgiydi. o yüzden kimse inanmasın o hesaplayıcılara çalışın süreklizemuszemus

uygun günler e fazlaca takıyorum hiç birini kaçırmak istemiyorum ama acayip sitres yapıyorum sitres şartlanma bayağı etkiliyor beni bıraktım bende bu uygun günlere oluruna bıraktım herşeyi

bu gibi hesaplayıcıları kullanmak için adet dönemlerinizin çok düzenli olması gerekiyor..bu şartlardan biri tabiki..
ben de çok denedim bu tarihleri ama düşüklerimden dolayı adet dönemim de artık düzensizleştiği için bir işe yaramıyor....
yumurtladığımız günlerin- ne kadar garip geldi şimdi bana yumurtlama günü kaydirigubbakcemile3-
akıntımızın kıvamı hani şu sümüksü yapı bir de okuduğum bazı yerlerde kasıklara giren hafif şiddetteki kraplar yumutlama günümüzü gösteriyor...
bu kramlar adet dönemindeki kraplardan daha hafif şiddetli oluyormuş...e biraz zor bir yöntem bu tabi...
en iyisi kızlar düzenli ilişki...haftada iki- üç kez veee tabiki stresten uzak durmak...
hepimize kolay gelsin...yerimseniben

merhaba kızlar,herkese gecmiş olsun öncelıkle allah isteyen herkese bebiş nasip etsin hayırlısıyla,ben bişey sorucam nolur yardım edin bana,benim de 2 tane düsüğüm oldu biri 3 aylık biri 1 aylık(kimyasal gebelik) korunmuyoruz,en son 25 agustosta adet oldum ve adetimin 10. günüyle 15. günleri arasında adet olucakmısım gıbı agrılar oluyodu sabah ve geceleri genelde,bacaklarım bıle agrıyodu agrılar 5 dk suruyo sonra gecıyo,acaba yumurtlama gunum dıyemı bılmıyorum ama bazen adrı kesıcı almak zorunda kalıyorum,sebebını bılen var mı?

Buaradaki hesaplamayı ne kadar sağlıklı yapabildim bilemiyorum çünkü bir türlü net olarak Ağustostaki mens tarihimden emin olamıyorum. Halbuki hep takvimime işaretlerim ama bu sefer atlamışım. Neyse tahmini olarak yaptığım hesaplamaya göre yarın ovülasyon günüm. Ama ben hep en başından beri bilirimki ovülasyon mensin başlangıcından sonraki 14. gündür. Bunun ilki 2 ve sonraki 2 günü de hamile kalmak için önemli günlerdir. Ama buradaki hesaplama mensimin başlangıcından sonraki 9. günü hesapladı, kafam karıştı benim. Hoş burada okudum sanırım bi arkadaşın dediği gibi mümkünse 2 güne bir faaliyette yarar var sanırım a.s

selam canım bir şeyi yanlış biliyosun ovulasyon günün bir sonraki beklediğin regl gününden önceki 14.gündür geriye doğru sayıyosun yani ve ovulasyon gününden önceki ve sonraki 5 gün olası hamile kalma dönemindir ve bu günlerde gün aşırı ilişki önerilir Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize

Şimdi güleceksin belki çünkü bitenin başlangıcından itibarende başlayacak olanın öncesindende 14 gidildiğinde bende aynı gün çıkıyor, yani her yol ROMA a.s

merhaba ben yeni katıldım ve hemen sormak istedim bende düzensizlik var 45 günde zor oluyorum polikistik over olduğundan bazen yumurtlamayı hissediyorum ama bizde nasıl hesaplanır tam bilmiyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…