- Konu Sahibi kalemkitap2
-
ben zaten bunu deneyerek hamile kaldım:)
bende cok stres yapiyorum bu ayda mi olmuycak diye ama beklemek cok zar arkadaslar suan reglime 8 gün var acaba diyorum varmidir hamilemiyimdir her ay bu stresi yasiyorum keske olsa ama genede hep allahtan hayirlisini istiyorum allah isteyen herkese nasip etsinkafam çok karıştı
canlarım hepimiz anne olmak istiyrouz. ben 6. ayımdayım. bu ay kan adetime 5 gün kala kan testi yaptım. negatifti. şiddetli kasık ağrıları nedeniyle adetimden 2 gün önce doktora gittim doktorum yaptığı muayene sonucunda yumurtalıklarım hala hareketli olduğunu söyledi. kan testinde şimdi çıkmaz zaten dedi. geç yumurtlamışım. halbu ki ben sadece internet te yazan günler çalışıyordum. sırnaşık şey doktorum kızdı onlara bakmayın belki erken belki geç olur yumurtlamanız. bak senin adetine 2 gün var hala çalışıyo yumurtalar dedi. hiç bir sorunum ve kafama fazla taktığımda yok ama işte çalışma takvimini yanlış yapmışım. ben öyle yaptım bu kadar zaman bekledim. siz beklemeyin her iki günde bir ilacımız budur kaydirigubbakcemile3
Buaradaki hesaplamayı ne kadar sağlıklı yapabildim bilemiyorum çünkü bir türlü net olarak Ağustostaki mens tarihimden emin olamıyorum. Halbuki hep takvimime işaretlerim ama bu sefer atlamışım. Neyse tahmini olarak yaptığım hesaplamaya göre yarın ovülasyon günüm. Ama ben hep en başından beri bilirimki ovülasyon mensin başlangıcından sonraki 14. gündür. Bunun ilki 2 ve sonraki 2 günü de hamile kalmak için önemli günlerdir. Ama buradaki hesaplama mensimin başlangıcından sonraki 9. günü hesapladı, kafam karıştı benim. Hoş burada okudum sanırım bi arkadaşın dediği gibi mümkünse 2 güne bir faaliyette yarar var sanırım a.s
selam canım bir şeyi yanlış biliyosun ovulasyon günün bir sonraki beklediğin regl gününden önceki 14.gündür geriye doğru sayıyosun yani ve ovulasyon gününden önceki ve sonraki 5 gün olası hamile kalma dönemindir ve bu günlerde gün aşırı ilişki önerilir Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize
Buaradaki hesaplamayı ne kadar sağlıklı yapabildim bilemiyorum çünkü bir türlü net olarak Ağustostaki mens tarihimden emin olamıyorum. Halbuki hep takvimime işaretlerim ama bu sefer atlamışım. Neyse tahmini olarak yaptığım hesaplamaya göre yarın ovülasyon günüm. Ama ben hep en başından beri bilirimki ovülasyon mensin başlangıcından sonraki 14. gündür. Bunun ilki 2 ve sonraki 2 günü de hamile kalmak için önemli günlerdir. Ama buradaki hesaplama mensimin başlangıcından sonraki 9. günü hesapladı, kafam karıştı benim. Hoş burada okudum sanırım bi arkadaşın dediği gibi mümkünse 2 güne bir faaliyette yarar var sanırım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?