- Konu Sahibi kalemkitap2
-
arkadaşlar bu hesaplayıcıları kullanırken adetin ilk gününü sayıyor musunuz?
ben şimdiye kadar hep adetin ilk gününüden sonraki günden saymaya başladım. o şekilde yazıyorum kaç gün sürdüğünü. ve orda yazan bir sonraki adet tarihi hep doğru çıkıyor.
ama forumlarda adetin ilk gününden itibaren sayıldığını okudum bir kaç yerde. yani ben yanlışmı yapıyorum. ama hep doğru çıkıyor bir sonraki tarihim çok kafam karıştı :uhm:
buradan da tekrar selam chabliss,
ben gecen ay doktora gittigimde beraber hesap yaparken senin mantıgının aynısını soyledim, doktor bana cok hafif bir kahverengilik gelmis bile olsa o gun adetinizin ilk gunudur ona gore sayin demisti..
selam canım. yani adetin ilkgünü birinci gün.ben 2 sene falan doğum kontrol hapı kullandım. onda hep benim yaptığım gibi sayılıyor. herhalde ondan alışkanlık oldu CADIARZU ben de doğru sayım yapıyım o zaman artık. aman dengem bozuldu şimdi 33 gün sürüyo o zaman benimkii.
peki bitiminde de adet günü sayılıyor mu mesela 28.gün adet olduğun günmü yoksa bir önceki gün mü? ayy ne çok soru sordum :1shok:
bitimiyle ilgil maalesef bir yorum yapamicam canım bilmiyorum cunku:uhm:
arkadaşlar yumurtlama günü hariç ilişkide bebek olma olasılığı varmıdır ??
arkadaşlar yumurtlama günü hariç ilişkide bebek olma olasılığı varmıdır ??
canım bildiğim kadarıyla düşük de olsa bir ihtimal var. çünkü yumurtlama her zaman aynı günde olmayabilir. erken yaa geç yumurtlama olabilir stres vs şeylerden etkilenerek. adet gününe 2 gün kala korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalanları okuduk burda
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım,bende hamile kalmak istiyorum ama 2 aydır deniyoruz bu üçüncü ay olucak bu ay olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?