Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

bu hamile kalma öncesi dönemlerinde stresten uzak durmak lazım arkadaşlar...biz de iki aydır korunmayı bıraktık ben rahatım bu konuda ...herkes için hayırlısı olsun..Allah isteyipte olmayan herkese nasip eder inşallah...

arkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.

arkadaşlar bu hesaplayıcıları kullanırken adetin ilk gününü sayıyor musunuz?
ben şimdiye kadar hep adetin ilk gününüden sonraki günden saymaya başladım. o şekilde yazıyorum kaç gün sürdüğünü. ve orda yazan bir sonraki adet tarihi hep doğru çıkıyor.
ama forumlarda adetin ilk gününden itibaren sayıldığını okudum bir kaç yerde. yani ben yanlışmı yapıyorum. ama hep doğru çıkıyor bir sonraki tarihim çok kafam karıştı :uhm:

buradan da tekrar selam chabliss,
ben gecen ay doktora gittigimde beraber hesap yaparken senin mantıgının aynısını soyledim, doktor bana cok hafif bir kahverengilik gelmis bile olsa o gun adetinizin ilk gunudur ona gore sayin demisti..

selam canım. yani adetin ilkgünü birinci gün.ben 2 sene falan doğum kontrol hapı kullandım. onda hep benim yaptığım gibi sayılıyor. herhalde ondan alışkanlık oldu CADIARZU ben de doğru sayım yapıyım o zaman artık. aman dengem bozuldu şimdi 33 gün sürüyo o zaman benimkii.
peki bitiminde de adet günü sayılıyor mu mesela 28.gün adet olduğun günmü yoksa bir önceki gün mü? ayy ne çok soru sordum :1shok:

bitimiyle ilgil maalesef bir yorum yapamicam canım bilmiyorum cunku:uhm:

arkadaşlar yumurtlama günü hariç ilişkide bebek olma olasılığı varmıdır ??

canım bildiğim kadarıyla düşük de olsa bir ihtimal var. çünkü yumurtlama her zaman aynı günde olmayabilir. erken yaa geç yumurtlama olabilir stres vs şeylerden etkilenerek. adet gününe 2 gün kala korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalanları okuduk burda

canım çok teşekküür ederim artık hamile oacaksamda hayırlsı bakalım :)

merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve çocuk istemiyoruz doğum kntrol hapı kullanıyorum adet düzensizliğim ve polikistik over kistim var bu yüzden hap kullanıyorum bu hesaplanan günlerin dışında ilişkiye girilsede hamilelik riski varmıdır hapla bile hamile kalan bir çok insan tanıyorum ama ya düşük yaptılar ya da kürtajla aldırdılar

canım hapla korunup hamile kalma ihtimali çok düşük -hapı içmeyi unutmadığın sürece- zaten hap yumurtlamayı durduruyor. o yüzden bu günlerin hesaplanmasının da bir anlamı kalmıyor

arkadaşlar ben dün adet oldum acaba yumurtlama dönemim tam olarak ne zaman.Kısmet olursa bu ay düşünüyoruz da .Yardıımcı olursanız çok sevinirim.Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin.Herkese hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım,bende hamile kalmak istiyorum ama 2 aydır deniyoruz bu üçüncü ay olucak bu ay olur inşallah.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım,bende hamile kalmak istiyorum ama 2 aydır deniyoruz bu üçüncü ay olucak bu ay olur inşallah.

bende senin gibi yenilerdenim canım,4.denememiz ama sanırım adet olucam,belirtiler o yönde..dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…