- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
- Konu Sahibi kalemkitap2
-
merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz
selam bu ay bir kez korunmadım ve adet günüm geldi ama sadece kahverengi leke geldi ama adet olmadım ama henüz günüm geçmedi kahverengi lekenin anlamı nedir acaba
selam bu ay bir kez korunmadım ve adet günüm geldi ama sadece kahverengi leke geldi ama adet olmadım ama henüz günüm geçmedi kahverengi lekenin anlamı nedir acaba
Eskiden ben de öyle şansımın yüksek olduğu günleri takip ediyordum bu sitelerden..
ama öyle değilmiş yumurtlamam ..
Adet ten sonraymış..öyle hamile kaldım....
ewt bende bekliyemicem sanırım...ya en erken ne zaman test yaptırabilirim?son adet tarihim 5 nisan..çok sabırsızlanıorum.allah isteyen herkesi bebek sahibi etsin..:kedi:
31 - 32 günde bir adet görüyorum canım.en son nisan 5 adetimin ilk günü..inşallah bu ay hamile kalırım..öyle çok istiyorum ki..Rabbim isteyen her kuluna bebişler nasib etsin..[/Qi
insallah hamılesındır cnm bu kadar cok ıstıyosun cunku allah ınsallah bıranonce verir netten arastırdım cnm fortel diye gebelik testi varmıs beklenen adet gununde 5ile 7 gun oncesınde bıle %99 kesın sonucveriyomus istersen al bır dene cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?