Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

merhaba cnm bu konuyu tam olarak anlayamadim ben zaten.adetten once olursa kiz,adetten sonra beraber olunca erkek mi oluyor arkadas oyle demek istedi galiba.gerci doktorlar bunu tam gunu olarak hesapliyorlarmis. gerci tam bilgisi olan varsa nasil oldugunu soyleyebilir simdi bende merak ettim.

sevgili arkadaşım paylaşımın için teşekkürler.ben siteye yeni üye oldum ama 1 aydır takip ediyordum.bu yöntemi 2 aydır deniyorum ama bir sonuç elde edemedim.hele geçen ay moralim çok bozuldu.tüm hamilelik belirtilerini yaşamıştım.ama sonuç negatif.bende anne olmak istiyorum.ne olur benim içinde dua edin evliliğimde 6 aya girdim ve hiç korunmadım halde o mutlu haberi veremedim.çok istiyorum hemde çokkk.rabbim tüm isteyenlere versin.doktora dahi gitmeyi düşünüyorum.27 yaşındayı ve kendimi anne olmaya hazır ve nazır hissediyorum ne olur bebişim gel anneni bekletme

merhaba cnm insallah en kisa zamanda mutlu haberi alirsin ama alti ay uzun bir sure degil ve belkide tam gunune rastlamadiniz olabilir.kimi insan hemen hamile kalir bazilarinda ise biraz zaman alir dularim seninle ins.mutlu haberini aliriz fazla dusunme oluruna birak stress de engelleyebiliyor hamileligin gecikmesini bildigim kadari ile........

:kedi:naniknanikben okadarda inanmıyorum hesapladım o günler ilişkiye girdik bide doktora gittikki daha 10 gün varmış yumurtlamama şaşırdım okadar çalışma boşunaymış meğer

selam arkadaslar bende yeni evliyim ve hamile kalmak istiyorum fakat daha rahat iliskiye girmek icin hep krem kullaniyorum acaba bu hamile kalmamda bir sorun cikarirmi.......kremi birakimmi????? 10 gun sonra yumurtlama surecim basliyor kayganlastiricilari kremleri kullanmaya devam edebilirmiyim ???

merhaba cnm evet krem v.s. seyler hamile kalmani engelleyebiliyor.bunu doktorada sorabilirsin.bol sanslar

canım çok teşekkür ederim.bu ay birde memlekete gitcem çalışmalar yarım kalcak:kedi: en son 26 kasımda adet gördüm.netten yaptım testlere göre yumurtlaa günüm 6 aralık ile 11 aralık arası yani tam gitmeden önceki dönem.inş. memleketten dönüşümde güzl haberlerle dönerim inş.birde bi sorum olcak internetten hamile kalma şansının yükse olduğu günler diye test varya bunu deneyipte hamile kalan var mı?ben dün dayanamayıp dr gititm.hiç bi sorun yok bende.değerlerim gayet normalmiş.dahada bir sevindim.napim kızlar bebek istiyorum herşey yavrum için

merhaba cnm ne guzel iste degerlerin iyi cikmis,ozaman en kisa zamanda olur Allahin izniyle.acikcasi o hesaplayicilar hep tutmuyor bildigim kadari ile,seni yanlis bilgilendirmeyim cogu kisiden duydum.yumurtlama gunlerini belirleyen testler al istersen onu dene en azindan emin olursun.ben o hesaplayiciyla denedim ama hala tik yok.sana bol sanslar cnm

Biz korunmayı yeni bıraktık ve bu yöntemi uyguladım.
Ayrıca geçen ay gebelik öncesi kontroller için dr gitmiştim. Tam da yumurtamın çatladığı güne denk gelmiş.
Dr. eğer düşünüyorsan tam günü dedi. Ama bayramda memlekete gideceğimiz için düşünmedik. Çünkü uzun yol. Hamile kalırsam uzun yol tehlikeli olabilir belki diye korktum açıkcası.
Ben de o günkü tarihe göre bu ay hangi gün yumurtamın çatlayabileceğini hesapladım ve ona dikkat ettim.
Bakalım sonuç ne olacak.

evet doğru satılıyo.ovulasyon testi.ay içinde adet bitiminden bi kaç gün donra gebelik testi gibi idrardan yapılıyo.yumurtlama günündeyseniz pozitif çıkıyo

merhaba!arkadaslar yumartlama donemınde ılskıye gırdukten 4gun sonra hafıf bı kanam oldu bı defa daha adetıme 10 gun var..sızce bu kanama normalmı yoksa bı anormallıkmı var bılen yada aynı seyı yasan arkadaslar varmı*?lutfen cevap yazarsanız sevınırım..dr..yumurtamı gorduktrn sonra ılıskıye gırmıstık dr bı onemı yok dedı ama yınede takıldı kafama:S

merhaba sitenize bugün üye oldum. Evet enise öyle bir test var. Adı FORTEL biraz pahalı normal testlere göre ama %99 kesin sonuç veriyormuş. Umarım senin için hayırlısı olur

merhaba arkadaşlar benimde regl günlerim çok düzensiz yani bir ay 26.gün 25 28.30.31 değişiyor açıkcası ben yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim.tahmini olan varmı?

bu metodu uygulayacağım yumurtlama dönemim 3 şubat 8 şubat arasıymış... hiç ilaçla korunmadım. hamile kalma olasılığım ne kadar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…