Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

:dance:Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım.^yıllık evliyim geçen 2 aydır deniyoruz olmadı.Bugün regl oldum.Vücut ısısıyla yumurtlama günü nasıl anlaşılıyo acaba?Kimi ısı yüklelince yumurtluyosun diyo kimi ısı yükselince geç kalınmış oluyo diyor.Kafam karıştı bilgilendiren olursa sevinirim.Allah her isteyene sağlıklı bebişler versin..Banada:dance:

canım,bende bugun regl oldum.Aynı gun olmuşuz desene,1 ay daha gitti
ben ısı ölçme yerine,yumurtlama takibi yapan aparatlardan alıcam ama hala hangi marka almalıyım bilemiyorum.En kısa zamanda sanada banaa bir bebiş nasip eder inşallah rabbim...birde ısı takip işine tam bir cevap alabiliriz umarım...

ınşallah canım.:Saruboceq:Yumurtlama takibi aparata karar verirsen benide bilgilendir lütfen.O kadar çok şey var ki kafam karıştı valla.Ne zormuş hamile kalmak korununmayı bırakınca anladım.kafamçokkarıştı

Ben bu ay hem otomatik hesaplayiciyi, hem de ovulasyon testini kullandim. Hesaplayiciya kalsa daha dort-bes gunum vardi yumurtlamaya ama bi baktim ki ovulasyon testi pozitif... Amaninnnnn, tabi hemen calismalara giristik. kaydirigubbakcemile3 Simdi beklemedeyim... Ama anlayacaginiz, hesaplayici cok da guvenilir degil. Ya adetten sonra hemen baslayarak gun asiri iliski yada ovulasyon testi en saglami bence...

bencede guvenılır deıl cunku 3 aydır hesaplayıcıya gore ılıskıye gırıyorum ama tık yok:umursamaz:

benimde guvenim kalmadı arkadaslar.cunki mesela hesaplama takvimine göre uygun gunu buluyorsun ama o ay benim 28 gun olan döngüm,31 gune cıkmış oluyor.Oysa ben 28 farzederek hesaplıyorum.En iyisi ovulasyon testiyle desteklemek.
Kursunkalem,sen hangi markayı kullandın canım ve fiyatı ne kadardı.

mrb arkadaslae arayenı katıldım.ben yumurlama gunumu bıle bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.1 yıl oldu halen cocugum olmadı

mrb arkadaslae arayenı katıldım.ben yumurlama gunumu bıle bılmıyorum yardımcı olurmusunuz.1 yıl oldu halen cocugum olmadı

canım adetlerın eger duzenlıyse adet gununu 1. gun kabul ederek 10 gun say ve 10.gunden ıtıbaren gun asırı ılıskıye gır,ve bırde dr gıdıp hormon testı yaptır

canım,hosgeldin öncelikle..yumurtlama gununu bilmiyor olman sanırım 1 yıldır bebiş olmamasının sebebi olabilir.doktora gittinmi hiç.eğer hiç bilgin yoksa son adet tarihinin ilk gununu,ondan önceki adetinin ilk gununu ve hatırlayabilirsen ondan önceki adet gununun tarihini yaz,hesaplayıcılardan bakalım.
zaten en basit mantıkla,28 gunde bir adet görüyosan 14.gun(mesela ayın 1inde adetin basladı,ayın 14ünde yumurtlama olur.ayın 10undan itibaren günasırı ilişkiye girersen şansın artar.yumurta 12-24 saat yasar,o yuzden gunu tutturmak önemli.

sormak istediğin olursa cekinme,özelden de yazabiliirisn.

duyguby, ben clearblue'nun dijital ovulasyon testini kullandim. daha once dijital olmayanlari da denemistim, bu onlara kiyasla cok net anlasiliyor; cunku yumurtladiysan gulenyuz cikiyor ekranda, yumurtlamadiysan bos daire... cizgiydi cubuktu ugrasmiyorsun. bir de icinde 7 tane test var, genelde diger markalar 5 tane oluyor, yani bunda yakalama sansi daha yuksek. ama biraz fiyatli.. turkiye'deki fiyati sanirim eczanelerde 100 tl. civarindaymis, yalniz giitigidiyor.com'da 75 tl'ye de gordum. yine de tavsiye ediyorum, guzel bir urun.

selam..17 mart 27 nisan ve 29 mayıs haziran paszemuszemusve şu an kahverengi lekeler var kırmızıya dönecek gibi:sinifsinif:ben bu durumda yumurtlama tarihimi nası hesaplıycam??bilen var mı?

slm arkadaslar..öncelikle allah herkesin gönlüne göre versin tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla inşallah..bende ağustosta bebek düşünüyorum..yumurtlama günü dışında yapmamız gereken bişey varmıdır? Dikkat etmemiz gereken falan..

en onemlısı stres canım stresten uzak dur eger kendını bebege sartlarsan olmuyor,folık asıt almaya basla hemen duzenlı beslen bıde once hormon testı yaptır duzenlı beslen,inş cok fazla bekletmeden gelır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…