- Konu Sahibi kalemkitap2
-
Merhaba herkese... Ben de bu ay eczaneden aldığım idrarda LH testiyle yumurtlama günümü öğrenmeye çalıştım. Dün ilk defa çift çizgi oldu, kasıkta hafif ağrı falan hissettim, yumurtluyor muydum bilmiyorum ama dün bir çalışmamız olmadı.
Testin içinde yazana göre çift çizgiden sonra 24-48 saat arasında yumurtlama olcağı yazıyor.. kasık ağrısı niyeydi ki o zaman.... ? Bir de bu testlerde saat olayına takıldım ben..Testi yaptıktan sonra saymaya başlamak mantıksız geldi.. Ben dün saat 18:00de yaptım ama 10:00da yapsaydım o saatten itibaren saycaktık ki 8 saat birden farkeder?
Acaba bugün yumurtayı yakalar mıyız? yoksa dün mü olması gerekliydi?
tatlım açılan sayfada 2 kutucuk var üstekine en son adet tarihi SAT
alttaki kutucuğada periodunuzu giriyorsunuz yani 28 gün yada 34 gün gibi
çıkan sayfada gebe kalma açısından yüksek olan günleri gösteriyor sayfanın en altına da ınerseniz orda yazıyor
Weiblich kız
Männlich erkek
Eisprung tam yumurtlama günü oluyor
umarım anlatabilmişimdir
hadi kolay gelsin buna göre hazırlıklara başlayın derim
eger yapamazsanız sat ve kaç gunde gördüğünüzü yazın yollarım
burda anlatmıştım tatlım yeşil resim derken anlamadım doğrusu ne demek istediğini Eisprung yazan yer tam yumurtlama günün oluyor.istersen son adet tarihini kaç günde bir gördüğünü yaz yollayım sana gebe kalmanın yüksek olduğu günleri.mantığıda ne yumurtlama gününden üçgün öncesine kadar KIZ yumurtlama günü ve sonrası günler ERKEK .kızı taşıyan spermler daha yavaş hareket eder ve daha uzun süre yaşarlar. bildiğim bu doğruysa tabii:)
merhaba ben de yeni katiliyor sayilirim,ve bir sorum olucak cocugun cinsiyetinide erkek jiz olduguda bellirli gunleremi bagli.29ekim 2003 adli arkadas yazmis ama tam olarak anlayamadim.bilgisi olan sorumu cevaplayabilirmi aceba
meraba cnm hg şöyle oluyorki yumurtlamadan 3-4 gun once ilişki olursa ve gun asırı misyoner pozs. yapılırsa yumurtlama gunune ve yumurtlama anında yapılmazsa kız yumurtlamadan 1 gun önce ve yumurtlamada yapılırsa erkek oluyormus tabi bu allahın işi onun takdiri neyse o olur önemli olan herşeyin hayırlısı iyi şanslar canlarım tabi banada kaydirigubbakcemile3 hehehe ilk deneme oldu bakalım bu ay bebek gelecekmi nasip ama yumurtlamama daha 1 hafta var çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?