Gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günleri kolayca hesaplayın

merhaba kızlar bende eeşimle bu hesaplayıcıya göre yumurtlama döneminden 2 gün önce yumurtalam gününden 1 gün sonra korunmadık acaba hamile olabilirmiyim cvplarınızı beklıyorum :)))

öncelikle hepinizin diledigi gibi olur hayirlisiyla herseyevet suda bi gercek bende yumurtlama dönemini hesaplayarak hamile kaldim ise yarar bir yöntem yani

gün aşırı ilişkiye girdiğinde sizce gebelik şansımız ne kadar ? bir bayanın ay içerisinde hamile kalma olasılığı sadece 2 gün diorlar bunu duydukça insanın daha çok canı sıkılıyor ve stres yapıyor ve her ay acaba bugün yumurtlama günüm mü demekten daha mı iyi gün aşırı ilişki ?

ben clearblue yumurtlama monitörünü kullanıyorum ama malesef 5 aydır hamile kalamadım bu şekilde hamile kalan varsa lütfen cevapyazssın teşakkürler

Merhaba herkese... Ben de bu ay eczaneden aldığım idrarda LH testiyle yumurtlama günümü öğrenmeye çalıştım. Dün ilk defa çift çizgi oldu, kasıkta hafif ağrı falan hissettim, yumurtluyor muydum bilmiyorum ama dün bir çalışmamız olmadı.
Testin içinde yazana göre çift çizgiden sonra 24-48 saat arasında yumurtlama olcağı yazıyor.. kasık ağrısı niyeydi ki o zaman.... ? Bir de bu testlerde saat olayına takıldım ben..Testi yaptıktan sonra saymaya başlamak mantıksız geldi.. Ben dün saat 18:00de yaptım ama 10:00da yapsaydım o saatten itibaren saycaktık ki 8 saat birden farkeder?
Acaba bugün yumurtayı yakalar mıyız? yoksa dün mü olması gerekliydi?

bende ona takıldım testı yaptıktan sonra yumurtlama olayı acaıp gelıyor.madem ole cızgı cıktıgında yumurtlanından yapsalardı keske

merhaba arkadaşlar bu yöntemle hammile kalan varmı aranızda

arkadaslar dua edin bu ay bu hesaplamayi deneyecegiz. insallah Allah nasip eder yavrumuzu kucagimiza almayi. ve kim istiyorsa ona da nasip etsin insallah

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.bende 2 senelik evliyim ve artık bende bebiş istiyorum.hamile kalmayı kolaylaştıran neler bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim

merhaba ben de yeni katiliyor sayilirim,ve bir sorum olucak cocugun cinsiyetinide erkek jiz olduguda bellirli gunleremi bagli.29ekim 2003 adli arkadas yazmis ama tam olarak anlayamadim.bilgisi olan sorumu cevaplayabilirmi aceba

merhaba ben de yeni katiliyor sayilirim,ve bir sorum olucak cocugun cinsiyetinide erkek jiz olduguda bellirli gunleremi bagli.29ekim 2003 adli arkadas yazmis ama tam olarak anlayamadim.bilgisi olan sorumu cevaplayabilirmi aceba

meraba cnm hg şöyle oluyorki yumurtlamadan 3-4 gun once ilişki olursa ve gun asırı misyoner pozs. yapılırsa yumurtlama gunune ve yumurtlama anında yapılmazsa kız yumurtlamadan 1 gun önce ve yumurtlamada yapılırsa erkek oluyormus tabi bu allahın işi onun takdiri neyse o olur önemli olan herşeyin hayırlısı iyi şanslar canlarım tabi banada kaydirigubbakcemile3 hehehe ilk deneme oldu bakalım bu ay bebek gelecekmi nasip ama yumurtlamama daha 1 hafta var çalışmaya devam

merhaba tsk cnm sorumu cevapladigin icin,tabiki allahin bilecegi is bu.ama ufakta olsa bir merak. aslinda gerci onemlisi saglikli hayirli evlatlar nasip etsin yarabbim ins.herkese.sizin ilk bebekmi Allah gonlunuze versin.kac yillik evlisin cnm

iyide kızlar benim amcamın kızı adetten hemen sonra kaldı ve oğlu var şimdi benimde kızım var şimdi bana diyoki adetten hemen sonra beraber ol oglun olsun bitanede diyo kafam karıştı valla hangisi dogru şimdi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…