- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
- Konu Sahibi Merveee000
Benim de 21 mayıs canım ama oynayabiliyor birkaç gün .Bat 21 mayıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 21 mayıs canım ama oynayabiliyor birkaç gün .Bat 21 mayıs
Benim düzenli baya bakalım umuyorum 9 ay boyunca hasta olmamayıBenim de 21 mayıs canım ama oynayabiliyor birkaç gün .
1.dakilada böyle çıktıOoo hadi bakalım bize de haber ver inşallah güzel haberler alırsın canım
@epilesnos senin de çok az kalmış 3 gün daha dayan canım yapma test belki çıkmaz moralin bozulur
Benim bat 18 Mayıs bende beklemedeyim ama hiç bir belirti yok bende. Hayırlısı inşaallah bekleyip göreceğizKızlar 3 gün önce ovulasyon günümdü değerlendirdik bekliyoruz. Benim gibi bekleyen varsa bu sürede yardımcı olalim birbirimize![]()
Canım tebrikler ikinci cizgin silik ama çok nette görünüyor inşaallah hayirlisi ile kucağına al bebişini1.dakilada böyle çıktı
Eki Görüntüle 2633996
İnşallahCanım tebrikler ikinci cizgin silik ama çok nette görünüyor inşaallah hayirlisi ile kucağına al bebişini
İnşaallah bu mübarek ayda hepimiz seviniriz namazlarimda hepimiz için dua ediyorum tanıdığım tanımadığımHanımlar benim de bat 22 Mayısşuracıkta bekleyeyim
6 mayıs pikti 3 günü değerlendirdik umudum yok ama adete yakın yine başlarım acaba mı demelere
sonra da adet olunca 3 gün koma hali
Rabbim hepimizi bu ay sevindirsin inşallah![]()
Tebrikk ederimmm canimmm cok sevindim ❤❤ guzel habeerle açılışı yaptıkEki Görüntüle 2634036
Buda en son hali
Aynenn canımmm bende inşallah bu ay hepimiz guzel haberi alırız hamilelik surecini konusmaya baslarizİnşaallah bu mübarek ayda hepimiz seviniriz namazlarimda hepimiz için dua ediyorum tanıdığım tanımadığım
Birde kan vermem lazım hala şüphelerim varTebrikk ederimmm canimmm cok sevindim ❤❤ guzel habeerle açılışı yaptık![]()
Tabiki emin olmak için kan tahlili lazım ama idrarda cift çizgide büyük biseyBirde kan vermem lazım hala şüphelerim var![]()
Belirtilerin olmuşmuydu olduysa nelerdi ?Birde kan vermem lazım hala şüphelerim var![]()
Fazla bi belirtim olmadı sadece yumurtlama haftamdan bir sonraki hafta kasıklarım ağrıdı bu aralar meme ucu aşırı ağrıyo bide çok yemeye başladımBelirtilerin olmuşmuydu olduysa nelerdi ?
İnşaallah canım bu duyguyu bizde yaşayalımAynenn canımmm bende inşallah bu ay hepimiz guzel haberi alırız hamilelik surecini konusmaya baslariz![]()
Olmuş bu iş Allahın izniyle ay çok sevindimEki Görüntüle 2634036
Buda en son hali
Kuzum ben adet belirtisi pek yaşamadığım için şimdiki belirtiler çok bariz gibi.
Bu jel ne işe yarıyorAslında beklememek daha iyi gelirde insana elimizde değil valla iple çekiyorum ne yalan söyleyeyim ovulasyon testi yapmadım salak gibi 2 adet test almışım ne bilim her gün denenecek kendimi çok cahalll hissediyorumjel almıştım preseed diye onu kullandım tl takvimine göre iyi degerlendirdim bel altına yastik ayaklar havada bekledim
umarım olmuştur
![]()