• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo hadi bakalım bize de haber ver inşallah güzel haberler alırsın canım 🙏🙏
@epilesnos senin de çok az kalmış 3 gün daha dayan canım yapma test belki çıkmaz moralin bozulur
1.dakilada böyle çıktı
1589268932016823792278.webp

Hanımlar benim de bat 22 Mayıs 🤚 şuracıkta bekleyeyim 🙈 6 mayıs pikti 3 günü değerlendirdik umudum yok ama adete yakın yine başlarım acaba mı demelere 😅😅 sonra da adet olunca 3 gün koma hali 🤦‍♀️🤦‍♀️
Rabbim hepimizi bu ay sevindirsin inşallah 🙏🙏
İnşaallah bu mübarek ayda hepimiz seviniriz namazlarimda hepimiz için dua ediyorum tanıdığım tanımadığım

HUN KIZI HUN KIZI belirtilerin neler mesela ve çok az kalmış en şanslılarımızdansın🙈
Kuzum ben adet belirtisi pek yaşamadığım için şimdiki belirtiler çok bariz gibi.

Çok wc ye çıkıyorum,çok su içiyorum
3 gündür mide yanması var yemek yedirmiyor.
Sağ yumurtalığımda ağrı var,eğilip doğrulurken ağrı yapıyor.Baş ağrısı hemen hemen hiç çekmem ama 10 gündür var ve ara ara yokluyor :( Göğüslerim bomba gibi oldu ama hassaslık ya da ağrı-acıma yok.

Aslında beklememek daha iyi gelirde insana elimizde değil valla iple çekiyorum ne yalan söyleyeyim ovulasyon testi yapmadım salak gibi 2 adet test almışım ne bilim her gün denenecek kendimi çok cahalll hissediyorum :KK1: jel almıştım preseed diye onu kullandım tl takvimine göre iyi degerlendirdim bel altına yastik ayaklar havada bekledim:KK53: umarım olmuştur :KK28::anneadayı:
Bu jel ne işe yarıyor

Back