- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Parti başlasın bebekNiye kadın için seks önemli değil? Benim için önemli mesela. Ki eski eşimle doğru düzgün seks hayatımız yoktu, şimdi evlenirsem en çok önem verdiğim şeylerin başında olacak.
Siz mutlu olacaksanız, yasam değerlerinize uygunsa burada bu konuyu açmakta Anlamsız aslında.Ya bu çok ince bir çizgi. Bunu normal karşılayan kesim de bir hayli fazla. Kesinlikle bana göre değil diyen de. Herkes seçiminden, yaptığından ve söylediğinden sorumlu. Bunun sonucunu düşünüp ona göre karar vermek gerekir zaten. Çünkü faturası yine kişiye kesiliyor
siz bu adama ilgi duymaya mı başladınız ?Böyle bir düşüncen var ki buraya konu açmışsın demiş bir arkadaş. Onun için dedim. Daha evvel de söyledim gelgitler yaşıyorum diye. Kabul etmek anlamında değil. Duygusal bir duruma döner mi anlamında. Düşünmedim değil. Yatıp kalkmaktan bahsetmiyorum. Birliktelikten bahsediyorum. Acaba duygusal bir şeye döner mi dedim kendimce. Size sormak icin konu açtım. Dusundugumden sorumlu değilim herhalde.
Bence de kesin evlenir. Hastaneden bir doktorla evlenir hem de.Öyle bir şarkı var ya doktor civanım doktor doktor civanım diye aklıma ilk duyduğumdan beri o geldi ondan..
Moralini bozma ama evlenir bu sırtlan doktor..
Hani 45 üstü olsa belki evlenmez derdim ama evlenmeme ihtimali düşük..
Tabi gaibi bilemem ama düşüncem evlenir yönünde..
Dürüst değil canım benim.Yahu tabi evlenir. Ben saf miyim inanayım evlenmeyeceğim laflarına kanayımLaf ola beri gele işte. Karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır ya da vardır uzaktadir. Bunlar ihtimal dahilinde. Yazıp çiziyorum da kendim inanıyor muyum sor bakalım. Ama dürüst hakkını yemeyelim şimdi
Dürüst değil canım benim.
Sana yatırım yapmış.
Ilk an hemen bunları deseydi noluyor höst diyeceğini tahmin etmiştir.
Her şey hesaplı.Sana onu diyeyim..
Eksisozluk bazen takip ederim.
Orada erkeklerin iğrenç bir tabiri vardır.
" Bir bardak süt için inek beslenmez." Diye.
Hep bu olay için kullanırlar. F*** buddy iyidir demeye getirir pislikler.
Istersen arada oraya bak.
Ama sana yatırım yapmış.
Ne alaka? Biri sevisince hepsimi sevismis sayiliyor.Sevissin istiyorsa, ama tüm doktorlarında adi "F*** buddy" olacak çünkü gizli kalmaz. Konu sahibi bunu istermi.. Zannetmiyorum
Evlenmeyeceğim diyenler de hemen evlenir..Bence de kesin evlenir. Hastaneden bir doktorla evlenir hem de.
Doktorlar da biraz da kendilerini üstün gördürme çabası var Kanımca.
Konu sahibi bence bu konuyu Düşünme bile. zaten kötü bir evlilik yaşamışsın daha da üzülürsün. Yazdıklarına bakılırsa sende bu tarz ilişkilere uygun birine benzemiyorsun.
Ne alaka? Biri sevisince hepsimi sevismis sayiliyor.
Valla bu bana cuk diye oturdu. Tam anlatmak isteyip kelimeye dokemedigim şeyleri ifade etmişsiniz.Üşenmedim tüm yorumları tek tek okudum..
Ben bazı konularda tutucuyumdur. Cinsellik bana göre duygusal Bi yakınlık ve çekimle yaşanmalı.
Evet karşılıklı bir çekim var. Ama 34 yaşında okumuş etmiş bir adamın sevgili olmadan takılalım demesi bana yuhh dedirtti.Size evet evlilikle ilgili bir taahhüt vermeyebilir. Bekar bir insanın normal şartlarda bir çocuk sorumluluğu almak istememesi anlaşılabilir. Ama sevgili olmaktan neden korkar insan. Heleki sohbetinizden hoşlanıp size karşı bir çekimi varken??? Neden ilişki sorumluluğundan kaçar ki??
Ben bu tarz bir ilişkiyi kullanılma kabul ederim çünkü bunun parayla yapılandan bir farkı yok bence. Bu doktor ilişki istemiyorsa gitsin bassın parayı barbi gibi bir kızla tüm ihtiyacını istediği zaman diliminde karşılasın..
Evlilik istemiyor olmanız hayatı paylaşmak istemediğiniz yada duygusal bir yakınlık istemediğiniz anlamına gelmezki. Adam burdan vurmaya çalışıyor sizi. Anne olmanız sevişmenize engel değil. Her seviştiğinizle evlenicek değilsiniz. Ama doktorun teklifi bana çok onur kırıcı geldi.
Size sevgili olmayı teklif edip cinselliğide bu gidişatta yaşasanız ohh keyfinize bakın derim.. Ama gel sevişelim sana karşı sorumluluğum olmasın demek bana fazla adice geldi
Valla benim ıcınde onemlı. Yoksa ne tutucam yanımda adamı, adamı cek ailesini cek. Sekşın olmadan ask mı olur="Kajmery34, post: 60204564, member: 377057"]
Parti başlasın bebek
Valla ne yalan söyleyeyim seks olmadan evlilik olmaz
Yine gerildim ben !
Cute senin libidona hayranımValla benim ıcınde onemlı. Yoksa ne tutucam yanımda adamı, adamı cek ailesini cek. Sekşın olmadan ask mı olur
Tüpleri baglattım, sabahlar olmasınCute senin libidona hayranımben bi 2 yıl kadar yoktum 2. Yapmışsın.
Dikkat et 3. Gelmesin
Yorum süper. Kahkaha patlattım. Ayşen Gruda diyordu ya göster ama elletmeBence bu adamın evlilik düşünmemesi gibi bir durum yok. Şöyle ki, sizinle DÜŞÜNMÜYOR, siz o kişi değilsiniz, SİZİ KENDİ YANINA YAKIŞTIRMIYOR . Kendi evleneceği kişinin evlenmiş boşanmış, çocuklu bir kadın olamayacağını biliyor. (Ailesi kabul etmez, çevresi ne der filan.. Bu ketum gözüken insanlar imajlarına daha özenli oluyor genelde)
Siz konuyu "F*** body" filan diye tanımlamışsınız ama açık açık bunu mu söyledi adam. Bence belli ki adam sizden tensel ve duygusal olarak etkilenmiş ama size açık açık "benim evleneceğim kadın değilsin bu hayallere dalma, beni zorlama" diyor. Kendi net çizgileri var evlenmiş boşanmış bir kadınla evlenmeyeceği gibi...
Ben olsam onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynardım. Kendime aşık eder süründürürdüm, gösterir ama v...mezdim. :)) Düşünsün dursun gecelerce nasıl olacak bu iş uykularıma giriyor, anneme nasıl söylerim bunu diye.. :)) Ama kendimi oyuncak etmezdim, kendimi onun sümüklü mendili yapmazdım.
Fakat bu aşk oyunlarında kendini oyuna kaptıran taraf mahvolur, aman diyeyim..
Erkekler çok arsızlaştı.Bence bu adamın evlilik düşünmemesi gibi bir durum yok. Şöyle ki, sizinle DÜŞÜNMÜYOR, siz o kişi değilsiniz, SİZİ KENDİ YANINA YAKIŞTIRMIYOR . Kendi evleneceği kişinin evlenmiş boşanmış, çocuklu bir kadın olamayacağını biliyor. (Ailesi kabul etmez, çevresi ne der filan.. Bu ketum gözüken insanlar imajlarına daha özenli oluyor genelde)
Siz konuyu "F*** body" filan diye tanımlamışsınız ama açık açık bunu mu söyledi adam. Bence belli ki adam sizden tensel ve duygusal olarak etkilenmiş ama size açık açık "benim evleneceğim kadın değilsin bu hayallere dalma, beni zorlama" diyor. Kendi net çizgileri var evlenmiş boşanmış bir kadınla evlenmeyeceği gibi...
Ben olsam onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynardım. Kendime aşık eder süründürürdüm, gösterir ama v...mezdim. :)) Düşünsün dursun gecelerce nasıl olacak bu iş uykularıma giriyor, anneme nasıl söylerim bunu diye.. :)) Ama kendimi oyuncak etmezdim, kendimi onun sümüklü mendili yapmazdım.
Fakat bu aşk oyunlarında kendini oyuna kaptıran taraf mahvolur, aman diyeyim..
Ben lisede okuduğum dönemi hatırlıyorum. 1998 falan. Sabahları ip gibi sıraya dizilirdik. Saçlarımız bağlı ya da örgülü olurdu. Etek boyu kısalmış mi diye etek beline bakardı hocalar. Taki takmak falan mumkun degil. Lisede ilk erkek arkadaşım olduğunda elimi tuttuğu için iki gün ağlamıştım. Şimdiki nesil malesef erken yaşıyor bazı şeyleri.Erkekler çok arsızlaştı.
Ben hiç evlenmedim, bekarım ve çocuksuzum da ne oluyor?
Gene aynı iğrenç düşünceli erkekler çıkıyor.
Bu seferde yok evlenmeden cinsel uyum önemliymiş de bilmem ne..
He he bende dünkü çocuğum sanki oyun parkından geldim..
Bir garipleştiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?