• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seviyorum KK yi. :rapci:

Ya fb seversin modern olursun , avrupai olursun.

Ya da fb sevmezsin libidosu dusuk olursun.
Yine bir konuyu ikiye ayirdigimiza gore dagilabiliriz.
:confused:

Dipsiz not : Konudan ve konu sahibinden bagimsiz ; himenoplasti konularinin coklugunu bir ben mi goruyorum burada. :KK49:Bir de gormediklerimiz var. :deli:Bu tip operasyonlar ne zaman azalir, iste o zaman toplumca fb durumuna gecilebilir. :KK53:

Aklımızdan her geçenden sorumlu muyuz?
Ne anlamda? Ben sizi şu noktada anlamadım, eğer bu kişiyle tür bi ilişkiyi yaşamak istiyor ama gerek yetişme tarzı gerek duygusal olarak yıpranma endişesiyle karar veremiyor olsaydınız konu daha anlaşılır olacaktı. E siz ben böyle bir eksiklik hissetmiyorum, aramıyorum diyorsunuz. Ayrıca adamın teklifine alınganlık da göstermemişsiniz ya da bunu da dert etmemişsiniz diyelim(elbette dert etmek zorunda değilsiniz). Sorun ne o zaman? Nesini düşünüyorsunuz, reddedersiniz biter. Sizin tarafınızda şimdiden başka beklentiler var bence, size ilgisinden memnunsunuz ancak bu şekilde olması sizi tatmin etmedi. Yine de onu kaybetmemek için denemeli miyim diye düşünüyorsunuz.

Nasıl yani?
Biraz daha açabilir misin?
Böyle bir düşüncen var ki buraya konu açmışsın demiş bir arkadaş. Onun için dedim. Daha evvel de söyledim gelgitler yaşıyorum diye. Kabul etmek anlamında değil. Duygusal bir duruma döner mi anlamında. Düşünmedim değil. Yatıp kalkmaktan bahsetmiyorum. Birliktelikten bahsediyorum. Acaba duygusal bir şeye döner mi dedim kendimce. Size sormak icin konu açtım. Dusundugumden sorumlu değilim herhalde.

Ne anlamda? Ben sizi şu noktada anlamadım, eğer bu kişiyle tür bi ilişkiyi yaşamak istiyor ama gerek yetişme tarzı gerek duygusal olarak yıpranma endişesiyle karar veremiyor olsaydınız konu daha anlaşılır olacaktı. E siz ben böyle bir eksiklik hissetmiyorum, aramıyorum diyorsunuz. Ayrıca adamın teklifine alınganlık da göstermemişsiniz ya da bunu da dert etmemişsiniz diyelim(elbette dert etmek zorunda değilsiniz). Sorun ne o zaman? Nesini düşünüyorsunuz, reddedersiniz biter. Sizin tarafınızda şimdiden başka beklentiler var bence, size ilgisinden memnunsunuz ancak bu şekilde olması sizi tatmin etmedi. Yine de onu kaybetmemek için denemeli miyim diye düşünüyorsunuz.
Şunu anlatmaya çalışıyorum. Tam anlatamamış olabilirim. Ben cinselliğe karşı değilim. Fakat tanışırsın birlikte vakit gecirirsin arada duygusal bağ oluşur ciddi düşünürsün cinsellik yaşanır. Böyle olsaydı ben yaşardım. Karşı tarafin teklifi beni kötü etkiler. Yapamam. Gidip birlikte olsam bu sefer kendimi kötü hisseder vicdan muhasebesi yaparım.

Daha önce de söylenilmiş ama size uygun olmadığını düşündüm böyle bir ilişki tarzının. Rahatsız olmuşsunuz ki fikir almak istiyorsunuz. Siz beğeni ve ilgiden hoşlanıyorsunuz ama bu adam size bunları bir süre verebilecek ve sonrasında siz pişman olacaksınız. Hiç bulaşmazdım ben olsaydım. Çünkü ben de bağlanırdım ve sonrasında vicdan azabı çekerdim böyle bir durumda.

Böyle bir düşüncen var ki buraya konu açmışsın demiş bir arkadaş. Onun için dedim. Daha evvel de söyledim gelgitler yaşıyorum diye. Kabul etmek anlamında değil. Duygusal bir duruma döner mi anlamında. Düşünmedim değil. Yatıp kalkmaktan bahsetmiyorum. Birliktelikten bahsediyorum. Acaba duygusal bir şeye döner mi dedim kendimce. Size sormak icin konu açtım. Dusundugumden sorumlu değilim herhalde.
Yok eyleme dönmedikçe düşüncelerden sorumlu tabi ki değiliz.
Biz toplumca duygusal bir milletiz.Özellikle kadınlar olarak biz çoğunlukla duygularla hareket ederiz.
Mesela burada yorumları bir okuyun.Bence bu ilişki türü yapılabilir diyenlerin miktarı bir elin parmağını geçmez.
Oradan pay biçin.
Sizde şimdiden duygu var.Daha da katmerlenecek.
Yaşayış tarzınıza uygun olmamasına rağmen buraya konu açmışsınız.Olabilir mi diye.
Duygu var daha da artar.

Ama karşı tarafta sizin kadar duygu var gibi gelmedi.
Doktor civan kaç yaşında???35 üstü mü?

Yok eyleme dönmedikçe düşüncelerden sorumlu tabi ki değiliz.
Biz toplumca duygusal bir milletiz.Özellikle kadınlar olarak biz çoğunlukla duygularla hareket ederiz.
Mesela burada yorumları bir okuyun.Bence bu ilişki türü yapılabilir diyenlerin miktarı bir elin parmağını geçmez.
Oradan pay biçin.
Sizde şimdiden duygu var.Daha da katmerlenecek.
Yaşayış tarzınıza uygun olmamasına rağmen buraya konu açmışsınız.Olabilir mi diye.
Duygu var daha da artar.

Ama karşı tarafta sizin kadar duygu var gibi gelmedi.
Doktor civan kaç yaşında???35 üstü mü?
Yok 34 yaşında. O değil de konunun basından beri doktor civan diyorsun ya bi gülme geliyor bana😁

Bir anne olarak lafına ayar oluyorum, yapacaksa ne yapacak bu hanımefendi ki o...u yaftası yiyior, erkek yapınca elinin kiri hanımefendiye anneye yakışmaz kadına yakışmaz, bizi neden Avrupa birliğine almiylerrrğğ
Didem hanım iyisin hoşsun da bu durumun Avrupa birliğiyle ne ilgisi var..Ciddi ciddi cevabı okuyayım dedim beni güldürdün. .Allahta seni güldürsün :KK53:

Yok 34 yaşında. O değil de konunun basından beri doktor civan diyorsun ya bi gülme geliyor bana😁
Öyle bir şarkı var ya doktor civanım doktor doktor civanım diye aklıma ilk duyduğumdan beri o geldi ondan..:KK70:
Moralini bozma ama evlenir bu sırtlan doktor..
Hani 45 üstü olsa belki evlenmez derdim ama evlenmeme ihtimali düşük..

Tabi gaibi bilemem ama düşüncem evlenir yönünde..

Başlıği okur okumaz yorumları tahmin etmiştim. Bir kadın anne olunca tüm cinsel kimliği yok oluyor sanırsıniz. Aldatilip sırf çocuk için susmayi, dayak yiyip aile baskısı yüzünden susmayi kadınlığa yakistirirsiniz ama sevişmeyi asla! Türkiye'nin gidecek çok yolu var sosyal araştırma isteyen yurdum kadınlarının bu yorumlarını okusun.

Konu sahibi adamla aranızda çekim var gibi. Yıllardır hayatını yasamamissin anlaşılan kendine bir kıyak çekip adamla görüş diyorum:)

Öyle bir şarkı var ya doktor civanım doktor doktor civanım diye aklıma ilk duyduğumdan beri o geldi ondan..:KK70:
Moralini bozma ama evlenir bu sırtlan doktor..
Hani 45 üstü olsa belki evlenmez derdim ama evlenmeme ihtimali düşük..

Tabi gaibi bilemem ama düşüncem evlenir yönünde..
Yahu tabi evlenir. Ben saf miyim inanayım evlenmeyeceğim laflarına kanayım 😂 Laf ola beri gele işte. Karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır ya da vardır uzaktadir. Bunlar ihtimal dahilinde. Yazıp çiziyorum da kendim inanıyor muyum sor bakalım. Ama dürüst hakkını yemeyelim şimdi 😆

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Asla kabul etme. Biz kadinlar duygusaliz
Asik olursunuz aci cekersiniz.

• Beğen
Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back